Do kdy mléko před spaním

13335
29.11.12 17:45

do kdy - kočárek/mléko před spaním

Ahoj holky, prosím mám na vás dotaz, do kdy jste měli pro děti kočárek - i golfky, a do kdy jste dávali UM nebo mliko z láhve v posteli před spaním, poslední dobou o tom stále dokola uvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
29.11.12 17:50

Kočár jsem zrušila, když bylo malýmu asi 20m, hlavně proto, že v něm odmítal sedět. Chodí pěšky nebo jezdí na motorce, všechno trvá dýl a častěji jezdíme busem i krátký trasy, ale dá se to.
A mlíko z flašky pije doted, ne teda v posteli, ale před spaním po koupání, pak vyčistit zuby. Z hrnku mi ho nechce, i když normálně pije ze skleničky, tak netušim, kdy ho to odnaučim, ale zatim neřešim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65686
29.11.12 17:50

@nikita066 kočárek cca do 20ti měsíců......pak ještě jednou ve 2 letech na dovolené u moře…
mlíko přestal pít sám asi na 15ti měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
29.11.12 17:51

Zdravím. Sporták jsme měli do dvou a půl let a golfky do tří. Dcera už pak stejně chodila víc pěšky než se vezla, takže kočár byl jak doprovod :lol: A mlíko pije do tedka na noc, bez něj by snad neusnula.Jsou jí tři roky a čtyři měsíce.

• Citovat
  • Upravit
3380
29.11.12 17:54

Nechala jsem to na nich. Kocarek u obou tak do dvou a pul, jak jsem mela pocit ze vozim kocarek vetsinou prazdny. A mliko z flasky pred spanima rano z flasky do 1,5 az 2let.Pak jsme postupne zavedli normalni snidani a mliko hned po veceri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.11.12 18:15

U nás je kočárek v pohotovosti pořád, malá měla 2 roky v říjnu. Mléko pije večer taky pořád. Starší byl na sunaru do 3 let. Bez kočárku od cca 2 let, protože ho podědila ségra. Ale se skejtíkem si v poho vystačil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
29.11.12 18:18

Já nosím, takže kočár používám vyjímečně, ale starší v něm občas spí do teď, když někam dojedem autem, on spí, ta ho tam na místě přeložíme. Jinak co se týká chůze, tak od dvou let dojde všude, kam potřebuji. Co neujde, to dojel na koloodrážedle, teď na kole.
MLíko před spaním neměl nikdy. Co se odstavil (17m), dávala jsem mlíko před čištěním zubů. Mladší stejně tak. Ona teda vypije toho mlíka tak 30ml. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13862
29.11.12 18:30

UM neměl nikdy, kojila jsem do 15m, teď dávám před sprchováním obilné mléko. Kočárek pořád máme, občas ho použiju, na nákup, na procházku (střídavě s chůzí nebo motorkou). Do MHD ho neberu, tam jde buď pěšky nebo v nosítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.11.12 18:31

No já jsem právě s malým sama a uvažuju jak po zimě, velký kočár budu dávat pryč, protože Sebimu bude v lednu 2roky ale občas je línej a pak se chce nosit a já mám už tak odvařené záda :? takže když s ním pojedu vlakem nebo busem někam, tak to bude náročné, pokud se nerozchodí. Mámu kočárek golfky nuny, prakticky nepoužité, pro nás malinké, takže jestli se mám po něčem jiném koukat.
Mliko malý to má už jako usínací rituál, před odpoledním spaním jsem ho zrušila, a teď uvažuju, jestli zrušit i to mliko, ale on ho prostě miluje, pěkně v posteli, pak je i klidnější, ale nepůjde mi pak čistit si zuby že :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.11.12 18:32

Holky a ty různé nosítka jste používali do kdy? Ono je to pořád lepší jak nosit v ruce, ale pořizovat ho ve 2letech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81521
29.11.12 18:36
@nikita066 píše:
Holky a ty různé nosítka jste používali do kdy? Ono je to pořád lepší jak nosit v ruce, ale pořizovat ho ve 2letech :think:

nosila jsem v šátku. Staršího do narození dcery, pak po porodu na střídačku ještě tak měsíc - jeden v kočáru, druhý v šátku. Od dvou let se tam nechal nacpat jedině za úplatu na nějaký můj hokuspokus. A asi 2× jako nemocný, naposledy nedávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.11.12 18:39
@Lama Lama píše:
nosila jsem v šátku. Staršího do narození dcery, pak po porodu na střídačku ještě tak měsíc - jeden v kočáru, druhý v šátku. Od dvou let se tam nechal nacpat jedině za úplatu na nějaký můj hokuspokus. A asi 2× jako nemocný, naposledy nedávno.

takže je to zbytečnost, no ale kočárek - golfky asi ještě pořídím, ale koupím jeté za cenu za kterou budu mít, co prodám náše, mi to příjde šílené pro tak velké dítě kupovat „nový“ ale nevím, jak ho „donutit“ chodit :zed: ujde kousek a pak kočár, ale doma nebo na hřišti lítá jak torpédo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.11.12 18:46

Malý má 2 a 4 měsíce a kočárek nemá asi od 20 měsíců, zabrala mu ho ségra. Ale když jdem delší trasu, tak by se mu i nějaký golfáč hodil. Většinou si ho vezme manžel na ramena. A mlíko před spaním nemá už asi od roka a půl. Ale má mlíko ve flašce ráno v posteli. To je náš rituál. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
29.11.12 18:47

Kočárek jsme používali asi do dvou a půl, pak už ho moc nemusel, spíš ho chtěl tlačit, ale jsou situace, kdy se hodí i nadále, tak bych se ho hned nezbavovala. Normálně jsem ho už nepoužívala, chodil všude pěšky nebo na odrážedle, ale například, když jsme jeli na celý den pryč, brala jsem ho, protože mi pravidelně na zpáteční cestě MHD usínal a já ho musela tahat. Nebo když byl nemocný a já musela do školy pro staršího, tak si rád sednul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
29.11.12 18:52

Takže rozhodnuto, asi oboje zůstane, a prostě čistit se zuby budou před no :think: co nadělám.

No ohledně kočáru mi chybí ten silný muž, co by ho tahal místo mě :lol: ale to asi nevyřeším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí