do kdy používáte fusak

1102
10.10.07 13:11

do kdy používáte fusak

Malému bude v zimnně 1 a půl roku. Nevím jestli s mi vejde do fusaku. Mám ještě zainvestovat a koupit nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.10.07 13:21

jestli nevis, tak je to dost jednoduche - proste to vyzkousej!
Naseho mladeho jsem vozila ve fusaku s odepinaci casti na nohy jeste ve dvouapul letech v golfkach.

• Citovat
  • Upravit
17718
10.10.07 13:41

ahoj,

Štěpánovi byly loni v zimě 2 roky a do fusaku se vlezl tak tak, takže u vás v pohodě :wink:

ale stejně k velmi teplé zimě jsme fusak loni použili snad 1× !!!!! , stačila jen teplá přeložená deka, tak at neutrácíš zbytečně..

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.10.07 14:26

Jestli je malý spíš chodec, tak se na fusak vyprdni, stačí kombinéza a deka popř. nánožník. Jestli si rád posedí nebo dokonce poleží v kočáru, tak ho zkuste (do standardního metrového fusaku se vejde většina tříletých dětí, pravda v oteplovačkách a botách po kolena hůř).
Máme dvouletou čertici a její stále nový fusak letos možná využije půlroční sestra.
Osobně jsem spíš pro dobrou kombinézu.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
15.10.07 20:11

fusák

Záleží na zimě - ale pokud ti tam přece jenom usne, tak si myslím, že deka a nánožník je dost málo. Pokud mohu radit, já bych přece jenom zainvestovala, třeba i do staršího - my zrovna koupili emitex 3 v 1 a ten má 110 cm, takže je dost dlouhý. Mám ročního kluka a pokud bych používala deku, tak jednu pod něj a jednu na něj + kombinéza. Ono je totiž zima i zespod.

Navíc taky je nánožník a nánožník. My máme třeba na jané kočárku bezva vyteplený, viděla jsem třeba ale na golfkách nánožník, který byl jen taková látka…

Tak radši ještě promysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.12.07 02:51

dotaz

Prosím vás,nevíte kde bych mohla sehnat kožešinový fusak,ale pro větší dítě,tak 2leté,díky moc za info Eva

• Citovat
  • Upravit
8038
6.11.17 13:02

Ahoj, dcerce je 19měsíců. Máme fusak Lodger, jenže do kočárku už moc nechce, a když jdeme někam dál a násilím ji tam nacpu, tak jak předtím ťape, tak fusak je věčně jak čuně. Dneska zrovna šlápla do hovna, všimla jsem si toho bohužel pozdě, takže opět fusak špinavej a můžu prát zas a neustále ho prát, sušit, sundavat, nandavat je naprd. Jenže už je docela zima, tak nevím, zda by stačila jen teplejší deka? Nánožník nemám. Jak to děláte vy, co už máte starší dítka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67594
6.11.17 13:06

@carola
My teda jeste fusak nevytahli, ale mame emitex a ten ma sundavaci spodek, takze detem se spinavyma botama muzou dole koukat nohy. Takhle jsem jo pouzivala u starsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
6.11.17 13:08

Mám dvě letní děti. Druhou zimu už fusak neměly, ze stejných důvodů, i když se sundá spodní část, je to přes boty jak prase :mrgreen: Řešením by byly návleky na boty, máme od Emitexu, ale taky se mi je nechtělo čistit. U nás nebývají žádné arktické zimy, venku jsme nebývaly nijak dlouho, ne na spaní, dítě střídavě chodilo. Podle mě už fusak pro tak staré dítě není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
6.11.17 13:10
@Jana206 píše:
Mám dvě letní děti. Druhou zimu už fusak neměly, ze stejných důvodů, i když se sundá spodní část, je to přes boty jak prase :mrgreen: Řešením by byly návleky na boty, máme od Emitexu, ale taky se mi je nechtělo čistit. U nás nebývají žádné arktické zimy, venku jsme nebývaly nijak dlouho, ne na spaní, dítě střídavě chodilo. Podle mě už fusak pro tak staré dítě není potřeba.

Děkuji, asi opravdu budu dávat jen deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.11.17 13:16

Fusak jsem na kluka neměla nikdy. V roce, pokud náhodou byl v kočárku, tak jsem přes něj v mrazu dávala deku.

• Citovat
  • Upravit
181
6.11.17 13:25

@carola mám dvouletého, který už toho taky moc nenajezdí a když, tak má boty venku. Rozepnu fusak dole a má tam díru na nohy, takže špinavé boty čouhají ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
6.11.17 13:33

Malej spíš chodí než by se vozil, ale jinak zatím jen přikrývám dekou. Ono dát tam ten fusak přes popruhy není žádný med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
6.11.17 14:14

Prodavaji navleky na boty, treba sustakovy. Na fleru urcite nekdo sije. Jinak ja davala normalni zavazovaci pytliky na boty. Nebo jsem boty do fusaku sundavala

• Citovat
  • Upravit
leisa
6.11.17 14:21

Fusak jsem používala celou dobu pobytu dítěte v kočárku, tedy do cca 3,5 let. Určitě se vyplatí zainvestovat a koupit prodloužený, pro starší děti, klidně i z bazaru. Protože sedící dítě v mrazu jen na dece a přikryté další dekou je sakra málo. Zkus se posadit venku v mrazu na lavičku, ikdyž si něco dáš pod sebe a vydrž tak hodinu. Zánět močáku na sebe nenechá dlouho čekat a to ještě v lepším případě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4