Do kdy zajít na úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
16.10.15 12:26
Já si myslím, že musíš do tří dnů, nevím o tom, že by se to měnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
16.10.15 13:12
Nemusíš nic, evidence na ÚP je právo, ne povinnost. Pokud se registruješ do 3 pracovních dní od konce PP, pak v případě, že bys měla nárok na podporu v nezaměstnanosti, bude počátek toho nároku už ode dne následujícího po dni konce PP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
16.10.15 13:14
Zdravotní pojištění se vždy platí za celý měsíc, takže pokud tvůj PP bude ukončen k 22.10., máš zdravotko zaplacené za celý říjen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.
chtěla bych se zeptat ohledně ukončení zaměstnání. 22.10 mi končí 3 letá rodičovská dovolená a i ten den mi ukončuje dohodou zaměstnavatel můj pracovní poměr v zaměstnání. Čili po skončení rodičovské dovolené budu již bez zaměstnání. Chtěla bych se zeptat do kdy se mohu přihlásit na pracovní úřad, zda to musím stihnout do 3 dnů od data ukončení zaměstnání nebo na úřad práce stačí zajít až do konce měsíce října. Ptám se proto aby mi nevznikla prodleva ohledně placení zdravotního pojištění a také ohledně toho zda bych měla nebo neměla nárok na podporu v nezaměstnanosti. Vím, že mám nárok na tu nejmenší podporu, když po rodičáku nezačnu pracovat ale dostanu ji i když na pracák přijdu později než jsou 3 dny od skončení pracovního poměru?
Prosím o anonymitu, chodí sem príbuzná a ta by si to vychutnala kdyby věděla, že jsem bez práce.