Do kolika let lze studovat SOU?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Do kolika let lze studovat SOU?
Dobrý den,
mám dotaz ohledně studia střední odborné školy.. Do kolika let lze studovat tříletý obor s výučním listem? S tím, že kdyby byla hranice 23 let, zak nejpozději bych mohla nastoupit do prvního ročníku ve 20, abych to stihla..
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně a budu moc vděčná za odpověď.
Edit: překlep
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Studovat můžeš do kdy chceš. Pokud ti ale jde o statut studenta a nezaopatřeného dítěte, tak max. do 26.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi kdykoli, pokud tě danná škola přijme. Do 26let bude hradit zdravotní stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moc děkuji, známá mi říkala, že je to možné jen do 23..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yeska píše:
Tak moc děkuji, známá mi říkala, že je to možné jen do 23..
Nesmysl
taky pujdu studovat.Po rodicaku. Uz to mam optane, a jde to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yeska žádný limit není. K nám po sou nastoupil člověk už po vyučení - nám 15, jemu 22 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Yeska žádný limit není. K nám po sou nastoupil člověk už po vyučení - nám 15, jemu 22
Se mnou taky maturovala jedna 25, jen teda neměla to vyučení
Stěhovali se k nám z jiného města a ona tady neudělala vyrovnávačky na obchodku. No
popravdě se ani moc nedivím
![]()
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Se mnou taky maturovala jedna 25, jen teda neměla to vyučeníStěhovali se k nám z jiného města a ona tady neudělala vyrovnávačky na obchodku. No
popravdě se ani moc nedivím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studuju to a mam i padesatilete spoluzaky
jdi do toho, je to sranda
FAKT ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jeste. Zalezi na skole, ale ja studuji dalkove. 1 den v tydnu 8hodin ve skole. 3 roky vyucnak a potom jsem sla na dalkovou maturitu. Oba obory na 3 roky. Fakt nevahej. Vzdelani, novi kamaradi, super zazitky a neskutecny stres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do kolika chceš třeba i v 50 lze studovat, mě je 26 a jsem ve 3 ročníku na dalkovym a když dam v červnu závěrky půjdu na nastavbu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quanavera Muzu se zeptat jaky obor a v jakem meste studujes? A na jaky obor nastavbu chces jit? Ja delam maturitu, obor podnikani. Nebavi me to ani neleze do hlavy, ale chci mit „papir“ at potom muzu jit na svuj vysneny obor, ktery nema s ekonomikou nic spolecneho. Priroda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když by chtěl studovat ucnak člověk, který už má VS, musel by si to platit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit