Do Polska aktuálně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak záleží kudy pojedeš. My bydlíme u hranic z polskem, a dá se zatím projet normálně.
- Citovat
- Upravit
@mackA159 píše:
Tak záleží kudy pojedeš. My bydlíme u hranic z polskem, a dá se zatím projet normálně. Ale jsou to vesničky.
- Citovat
- Upravit
Zatím nás Poláci normálně pouští. Neslyšela jsi spíš o Slovensku? Tam jsou kontroly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdíme do slezského vojvodství, nejvíc zasažená oblast (nebo aspoň byla už to přestávám sledovat) A v pohodě jsme projeli bez kontrol
- Citovat
- Upravit
@smajlik345 píše:
Jezdíme do slezského vojvodství, nejvíc zasažená oblast (nebo aspoň byla už to přestávám sledovat) A v pohodě jsme projeli bez kontrol
pořád se to mění, stejně jakov ČR. Slezské už není nejvíc zasažené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@drewlet píše:
pořád se to mění, stejně jakov ČR. Slezské už není nejvíc zasažené.
já už nevím já to nesleduju a raději už ani čr. Proto jsem to radši i zmínila do závorek ![]()
- Citovat
- Upravit
Hranice s Polskem
Ahoj, nevíte někdo zda jsou otevřené hranice s Polskem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janys90 píše:
Ahoj, nevíte někdo zda jsou otevřené hranice s Polskem?
jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Zdravím. Ve zprávách jsem letmo zaslechla o kontrolách na hranicích s Polskem. Ale slyšela jsem fakt jen tohle a jelikož se do Polska chystáme, zajímají mě aktuální informace kdo tam TEĎ jezdí. Zda se dá projet bez problémů nebo jen za určitých podmínek. Děkuji za odpověď