Do restaurace s 3 měsíčním miminem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Do restaurace s 3-měsíčním miminem?
Dámy,
máte některá zkušenost s návštěvou restaurace s takto malým miminem?
Jde nám s mužem o oslavu významné události a strávení pár příjemných, nevšedních chvil mimo domov společně ve třech. Můžete se podělit o rady, tipy, dát odkazy na případné vhodné podniky v Praze - vyjma, prosím, restaurací v obchodních centrech! Osobně si myslím, že technicky by to možné bylo…
Byla bych ráda, kdyby se do diskuse zapojily pouze ty účastnice, které už nějakou případnou zkušenost mají, mohou se o ni podělit a mají věcné podněty. Nestojím o „rady“ typu: 1/s tak malým dítětem bych nikam nešla ![]()
2/udělejte si oslavu s večeří doma ![]()
3/sežeňte si hlídání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pizza coloseum andel ma oddeleny nekuracky koutek pro deti
Nebo caffe mistral u staromaku. Vsude jsou detske koutky, ale tam tezko das takovy mimco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byli jsme s měsíčním. V nekuřácké restauraci a malej chrupkal v kočárku. Zbytečně jsme se ale nezdržovali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nechápu, ženy vy si za chvilku bez porady neutřete ani kaďák ![]()
Samozřejmě že to jde, dítě není jedovaté aby byl problém jít s ním do restaurace, naopak čím menšáí tím lepší, chrní a ty máš klid se najíst, takový ročák už je jiný kafe
normálně běžte a užijte si to.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, my jsme chodívali i s miminama, jezdili jsme do Kolkovny na Budějovickou, nebo prostě všude kde se nekouřilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my byli tak nějak kolem toho třetího měsíce v restauraci, jelikož nás na procházce do vedlejší vsi přepadl déšť, tak jsme se chtěli schovat a nakonec jsme tam zůstali na jídlo. Byli jsme samozřejmě v nekuřácké části, obsluha byla milá i na syna, všechno bez problému, jen pár domorodců na mě koukalo podivně, ale to si myslím, že se ti v Praze nestane. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebála bych se toho. odkazy v Praze tedy teĎ nevím, my byli se 4m mladším v jižních Čechách na svatbě, tak na svatební hostině byl v autosedačce, občas jsem ho pochovala, a zvládl to v pohodě. jinak takový mimino nepotřebuje žádný hrací koutek, taky myslím že můžete do jakýkoliv nekuřácký..nevím jaký typ potřebujete..možná bych vybírala tady http://www.praha.eu/…taurace.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
![]()
Já mám zkušenost dobrou..S malým jsme byli poprvé v restauraci, když měl necelé 3 měsíce, na rodinném obědě..Zdrželi jsme se asi 2 hodinky..Malého jsem předtím nakojila doma, takže celou dobu prospal ve vajíčku..
Z Prahy sice nejsem, ale pokud kojíš, vyber restauraci, kde mají pro maminky zázemí na kojení a přebalovací místnost..Pokud nekojíš, láhev ohřejí skoro všude..
Určitě si nechte stůl rezervovat, předejdete tím zbytečnému stresu vás všech..
Ještě bych poradila vzít třeba nějakou oblíbenou věc, hračku pro zabavení..
A jinak, ať se první návštěva restaurace vydaří ![]()
- Citovat
- Upravit
Byli jsme, i s mladším mimčem
Manželovi prarodiče měli diamantovou svatbu, moje teta měla 50, malé byly asi dva měsíce. Párkrát jsme byli i jen ve třech na jídle. Jak bylo psáno, malé miminko v pohodě, to větší už bude protestovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás tříměsiční dítě vydrželo v restauraci úplně v klidu, páč bylo furt v kočáru, spokojeně spalo, nebo se krmilo, nebo čučelo kde co lítá. Tři měsíce je pro mě ideální věk, v 6 měsícíh už to nedáš tak v klidu… aspoň u nás to tak bylo… Takže zbývá najít restauraci nekuřáckou, s přebalovákem a dostatečně prostornou, aby se ti tam vešel kočár
Užijte si v klidu dlabanec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele já šla s týdenní do cukrárny, s dvoutýdenní do restaurace na oběd, 7 týdenní holka byla na oslavě padesátin kde bylo 150 lidí, ale většinou jsme byli jen na terase, pak spala v pokoji s chůvou na hotelu, my takto žijem, pořád jsme nějak chodili, bylo teda léto takže většinou jsme volili zahradní restauraci ale kolikrát jsme šli i normálně dovnitř a malá byla jako řípa, stejně spala většinou. na naší svatbě byla rodina s 3 týdenní holčičkou a zvládli s ní celou svatbu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co chceš slyšet?
Popravdě, já bych hodně zvažovala, v tomto období viroz nechat tříměsíční dítě chytat v uzavřených prostorách bacily. Zvažovala bych i to, zda s ním jít i do uzavřené společnosti, např. na nějakou rodinnou oslavu v restauraci.
Co se týče organizace, není problém, pokud nemáš dítě, které vyloženě špatně snáší změny a pokud tam bude mít kočárek na spaní..
Já bych nešla, nestálo by mi za to, aby dítě případně něco chytlo. Ale já v tomto období chodím a beru děti minimálně i do nákupních center, tak asi nebudu ten správný „vzorek“ ![]()
Přesto si nemyslím, že moje rada je úplně mimo, věcnou zkušenost mám, ale šla jsem tam s malou - ve 3 měsících a v 5 měsících na pozvání a „nerada“, setrvala jsem tam s ní jen nezbytně nutnou dobu a byla jsem ráda, že po společenské povinnosti jsem s ní zase doma v klidu a ne v semeništi bacilů a prskajících lidí, kde to nemůžu ani ohlídat. Taky to bylo období září a potom listopad.
Ano, jsem ten typ, který by si udělal hezkou večeři doma, klidně objednal jídlo z restaurace, ale kdybych nemusela, tak bych s tak malým dítětem nešla. Kdyby šlo jen o oslavu s partnerem, pořešila bych to jinak. U nás šlo o významné rodinné výročí narozenin dvou osob a potom o svatbu.
Příspěvek upraven 10.12.13 v 18:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a když o tom tak přemýšlím, se starším jsem byla na hodinku a půl posedět, když mu bylo 9 dní, v pizzerii kousek od baráku. přišly k nám na návštěvu moje kamarádky ze školy, byla jsem první od nás kdo měl dítě, taky ho hned chtěly vidět a byly z něj poprděný, a pak jsme si šly na chvíli sednout do picošky..malej spinkal v kočárku, a byl zlatej
s těmahle miminkama je to fakt v pohodě, nic nepotřebují, spinkají..teĎ když jdu s nima, tak je to na mrtvici, oba tam lítají jak blázni
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K-Black píše:
Já nechápu, ženy vy si za chvilku bez porady neutřete ani kaďákSamozřejmě že to jde, dítě není jedovaté aby byl problém jít s ním do restaurace, naopak čím menšáí tím lepší, chrní a ty máš klid se najíst, takový ročák už je jiný kafe
normálně běžte a užijte si to.
přesně, každý prd se musí odsouhlasit na emiminu. já jsem šla s týdenní holkou do tesca, vlastně jsme jeli z porodky na oběd k našim, další den jsme šli do cukrárny, nikdo to neřešil, možná pár supermatek mě pomluvilo za rohem ale pohoda, mimino spí proč pořád jen lítat po parku kde je stejně plno feťáků. přesně jak píšeš s ročním je to horší
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Libovolnou nekuřáckou… jinak já byla v hospodě s 10 denním, spokojeně to prospal a ostatní byli děsně překvapení, když jsem ho vytáhle na kojení, bůvec netušili, že je tam zaparkovaný. A v nějakých 3 týdnech se mnou zvládl celodenní školení.
Zato teď je malé rok a to je tedy dílo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.