Drážďany - Vánoční trhy

2204
30.11.13 20:17

Drážďany - Vánoční trhy

Mám dotaz, chtěl jsem jet mezi svátky do Drážďan, jak to tam je s adventem po 24.12.?
Trhy, stánky, výzdoba… pokračuje to nebo je už pozdě? Na netu jsem četl, že trh končí 24.12. ve 12:00 tak nevím, co si mám pod tím představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85326
30.11.13 21:26

@dalimil Tak jak je to napsané. Žádné stánky tam už nebudou, nějaká výzdoba v ulicích myslím ještě zůstane. Osobně - už nemá cenu tam po 24.12. jezdit, teda cenu to má, ale pokud Ti jde o vánoční atmosféru, tak jen před 24.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
30.11.13 21:45
@blumen píše:
@dalimil Tak jak je to napsané. Žádné stánky tam už nebudou, nějaká výzdoba v ulicích myslím ještě zůstane. Osobně - už nemá cenu tam po 24.12. jezdit, teda cenu to má, ale pokud Ti jde o vánoční atmosféru, tak jen před 24.12.

aha, já jsem nechtěl před 24. z důvodu velkých davů v ulicích, no ještě si to promyslím, díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85326
30.11.13 21:59

@dalimil no davu je tam hromada, ale kvuli tem stankum :mrgreen: tak si to uzijte, my byli dneska v jinem meste v Nemecku a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.