Jak do výplaty vyjít s deseti tisíci
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jinak my tedy máme taky neustále nějaké palivo do aut, protože jen pohotovost máme 30 km. A to nežijeme někde na pr.del díře, ale tady žádná pohotovost / nemocnice není. Možná by některé jely asi stopem s dítětem nebo taxíkem, my držíme raději bokem. Jo spoj do toho města třeba o víkendu jede 4× za den. Krajské město, opět žijeme ve SČ.
- Citovat
- Upravit
A kolik je za benzin? I kdyby polovina té částky, tak s 5000kc se ve 4 lidech dá v pohodě vyjit těch pár týdnů
zvlášť když máš zásoby. Holt se nesmí utrácet za kraviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když se jedná o jeden měsíc, tak to není žádná katastrofa. Jedná se o necelé 3 tydny, takže I kdyby 4tis na benzín, tydne na jídlo je to 2tis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Hlavně neruš ty dlouhodobé produkty, to bys přišla o hodně…raději se uskromnit nebo si najít brigádu…
- Citovat
- Upravit
@Snopy123 píše: Více
Ano, milionkrát ohraný argument … ![]()
Věř tomu, že všude najdeš levnější alternativu cestování. Ale musí se chtít … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šmoulice píše: Více
já bych i chtěla.. ale končím v práci ve tři a musím pro dítě do školky… a spoje mi jezdí přes hodinu. bych byla ve školce někdy před pátou… tak to fakt ne no. Jinak to nemám daleko, asi 30km, ale je to s přestupem. A muž nemůže vyzvedávat. Benzín ale myslím že max vezmu za 1000, ještě i ted je v autě, to vyjde… budu striktně jen do práce a zpět. žádne popojíždění
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jo, neboj, sdělej zásoby z mrazáku, nekupuj nic z pochutin, nic hotového, žádný polotovary, všechno do toho 9.6. uvař a upeč, takovej perník na plech nebo vlockovou kaši, čočku, těstoviny, rýží, to musíš úplně v pohodě za deset tisíc zvládnout. Hlavně klid nestresuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to teda opravdu záleží. Od nás tam a zpátky autobus do zaměstnání 80kc plus 40kc tam a zpátky MHD, takže 120, za pracovní mesic 2400kc. Kdyz natankuji plnou za nějakých 1500kc vyjde mi to na celý měsíc dojíždění…a jeste cestovani autobusem tam a zpet je nejmene na 2 a pul hodiny i s temi prestupy na MHD a autem hodina tam a zpatky. ano, ud auta platíš pneu, případnou opravu, ale to zakladatelka asi neresi, když se jedná o jeden slabší mesic. A i kdyby ano, tak pokud bych si v tom modelu, co jsem psala odkladala ušetřené peníze měsíčně je to skoro 12tis ročně a to by na pneu, případně udržovací servis vyšlo s přehledem, protože to každý rok nekupujes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, správně, pěšky to vyjde nejlevněji, pokud si teda nekupuješ nějaké drahé značkové boty…
Jen to trvá o kapku déle, než cesta autem…
Kdo to má do práce např. 20km jako já, musí vyjít z domu cca 4-5 hodin před začátkem směny…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běžně s touto sumou musíme ve 4 vyjít. Dá se to. Jen se musí kupovat opravdu potřebné věci a přežitky si odpustit:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše: Více
Noo bohužel ne vždy to jde… já bych musela ráno jet hodinu a půl, odpoledne zase hodinu a půl… a to autem to mám asi 20minut… najedu na nadálnici a jedu.
- Citovat
- Upravit
A ještě každý nepotřebuje půlku dne strávit cestováním autobusem, když by mohl být s dětmi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zjevně nebydlíš někde jako já, že to máš autem 10 minut a MHD přes hodinu a ještě to vyjde dráž..jasně, asi bych mohla v nouzi na kole, ale je to trochu o život minimálně na části trasy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik je ten benzín? Jinak to máš 5 tisíc na týden pro 4. Jíte někde i jinde než mimo domov? Obědy v institucích, atd…?