Vyplatí se aplikace od Coopu? Kartičky a body v obchodech
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sběratelské kartičky a body v obchodech
Ahoj, mám spoustu aplikací do všech obchodů, chybí mi snad jen coop. Má ho někdo a myslí si, že se vyplatí? Kde nejradši nakupujete a zdá se Vám to kvalitní? Jinak jsem si všimla, že mám 4 sběratelské kartičky v appce Albert, jsou asi do 20.05.2025. Taky kdybyste někdo chtěl využít slevu, tak si pípněte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@dedrichov píše: Více… a proto jdeš do téhle diskuze. Jo, to dává smysl!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikekiss píše: Více
Zdá se, že si Roman přece jen našel slečnu, se kterou si bude rozumět. ![]()
Dělám si srandu, ale tady je nebo byl, jistý uživatel, který měl podobné zaměření, ale on si uměl poradit i bez těch všech různých aplikací a kartiček. ![]()
Ale, už jsem ho tu celkem dlouho neviděla, tak snad za ty jeho „srandičky“, nesedí někde v base…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvice nakupuji v Lidlu, mam to nejbliz, nekdy zajedu do Kauflandu, Albert tu mame, ale tam nakupuji minimalne. Potraviny kupuji vesmes ceske nebo slovenske, zeleninu beru i evropskou. Maso kupuji vetsinou od soukromnika. Pokud koupim maso v obchode, tak chov i porazka u nas nebo v Nemecku. Spanelske a irske maso mi nechutna. To, co kupuji, si myslim, ze kvalitni je.
Aplikace mam, i kdyz ty kupony malokdy vyuziji. Vetsinou vyuzivam ceny Lidl plus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše: Více
Jako ano, nemusela jsem. To jen, že se lidé vyjadřují k tématům aktivně a nebo i protinázorem. Tak ten mám já a třeba to má někdo stejně. Nic ve zlém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov píše: Více
Však ode mě to bylo jen takové pošťouchnutí.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, díky za tip s Albertem – kartičky jsem si vůbec nevšimla!
ty sběratelské věci mám taky ráda - člověk má aspoň pocit, že „něco získává“, i když utrácí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás nejvíc do coopu jezdí manžel. Takže on má tu jejich kartu. Před svátky v prosinci se mu stalo, že tam měl nějaké body nebo co. A při nákupu mu bylo odečteno. Takže za jeden nákup skoro nic neplatil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit