Vyplatí se aplikace od Coopu? Kartičky a body v obchodech

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
16.5.25 20:30

Sběratelské kartičky a body v obchodech

Ahoj, mám spoustu aplikací do všech obchodů, chybí mi snad jen coop. Má ho někdo a myslí si, že se vyplatí? Kde nejradši nakupujete a zdá se Vám to kvalitní? Jinak jsem si všimla, že mám 4 sběratelské kartičky v appce Albert, jsou asi do 20.05.2025. Taky kdybyste někdo chtěl využít slevu, tak si pípněte. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7354
16.5.25 21:47

Nesnáším karty a aplikace všeho druhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
16.5.25 23:15
@dedrichov píše: Více
… a proto jdeš do téhle diskuze. Jo, to dává smysl! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15746
16.5.25 23:25
@nikekiss píše: Více

Zdá se, že si Roman přece jen našel slečnu, se kterou si bude rozumět. :P
Dělám si srandu, ale tady je nebo byl, jistý uživatel, který měl podobné zaměření, ale on si uměl poradit i bez těch všech různých aplikací a kartiček. :lol:

Ale, už jsem ho tu celkem dlouho neviděla, tak snad za ty jeho „srandičky“, nesedí někde v base…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.5.25 02:57

@Černá Madonna Jak to myslíte? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
17.5.25 08:52

Nejvice nakupuji v Lidlu, mam to nejbliz, nekdy zajedu do Kauflandu, Albert tu mame, ale tam nakupuji minimalne. Potraviny kupuji vesmes ceske nebo slovenske, zeleninu beru i evropskou. Maso kupuji vetsinou od soukromnika. Pokud koupim maso v obchode, tak chov i porazka u nas nebo v Nemecku. Spanelske a irske maso mi nechutna. To, co kupuji, si myslim, ze kvalitni je. 8) Aplikace mam, i kdyz ty kupony malokdy vyuziji. Vetsinou vyuzivam ceny Lidl plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
18.5.25 21:18
@Titty píše: Více

Jako ano, nemusela jsem. To jen, že se lidé vyjadřují k tématům aktivně a nebo i protinázorem. Tak ten mám já a třeba to má někdo stejně. Nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
18.5.25 22:12
@dedrichov píše: Více

Však ode mě to bylo jen takové pošťouchnutí. ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.6.25 11:40

Ahoj, díky za tip s Albertem – kartičky jsem si vůbec nevšimla! :D ty sběratelské věci mám taky ráda - člověk má aspoň pocit, že „něco získává“, i když utrácí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8899
17.6.25 11:43

U nás nejvíc do coopu jezdí manžel. Takže on má tu jejich kartu. Před svátky v prosinci se mu stalo, že tam měl nějaké body nebo co. A při nákupu mu bylo odečteno. Takže za jeden nákup skoro nic neplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat