Zalando - jak časté jsou slevy na určitý produkt?

288
1.4.25 14:38

Zalando - jak často slevy?

Ahoj,

máte prosím náhodou některá vysledováno, jak často bývají na Zalandu (NE Zalando lounge) slevy na určitý jeden produkt? Měla jsem v oblíbených kalhoty za necelých 900, už jsem je chtěla dnes kupovat a zrovna to zvedli na 1200…tak jestli opět čekat na zázrak z nebes?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.4.25 18:02

Zalando mění cenovky každou chvíli, nemá to dle mého pravidelný interval. Jednou jsou šaty za 400, další měsíc ultra slevy a na jedno jsou za 900 a s kódem za 600.
Holt buď ber nebo ještě počkej a sleduj pravidelně

• Citovat
  • Upravit
288
7.4.25 13:16

Tak jsem je nakonec koupila na About You, úplně stejné kalhoty (a ještě k tomu přihodila triko, taky bylo na obou webech) a obě položky byly tedy levnější než na Zalandu, ale musela jsem aktivovat nějaký osobní kupón (který byl hned pod tou danou položkou), tak se ty slevy načetly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
6.5.25 13:37

Holky, jaké máte zkušenosti se Zalandem?
Objednala jsem si tam dnes boty, docela drahé, už jsem to chtěla zaplatit a čtu všude nějaké příšerné recenze. Tak teď nevím, jestli to mám platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3185
6.5.25 14:28

@bigl Beru tam běžné boty především dětem, klidně několik párů a z těch si případně vyberu. Zatím třetí sezóna a vše bez potíží. Loni se jedny boty po asi 2-3měsících začaly párat, nafotila jsem, nabídli řešení buď formou slevy nebo možnosti vrácení bot na jejich náklady - boty jsem vracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
6.5.25 18:28
@Finkaa píše: Více

Díky, tak já to risknu. Snad mi přijde to, co jsem objednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
6.5.25 19:28
@bigl píše: Více

To ti přijde určo. Výhoda je bezplatné vrácení. Kupuju tam a vracím často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat