Kiwi - letenky a vaše zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kiwi - letenky vaše zkušenosti.
Ahoj holky, máte někdo za posledních pár měsíců zkušenosti se společností kiwi? Přemýšlím kde koupit letenky. Samozřejmě mě už napadlo nakoupit u té společnosti, ale kiwi mělo letenky o dost levnější proto se ptám. Děkuji všem 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme kupovali letenky v lednu a teď v dubnu jsme byli na dovolené a vše bylo v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S Kiwi jsou problémy, pokud nastane nějaká nepravidelnost, zpoždění, zrušení letu, pak vám nepomůžou a dopravce to s vámi nebude chtít řešit, protože jste letenky nakoupili u přeprodejce Kiwi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dudlik226 Kupovala jsem přes Kiwi letenky do Říma, zpáteční let nám zrušili, řešili jsme vše na stánku letecké společnosti, dostali jsme nabídku odjezdu na hotel s tím, že nejbližší let bude za dva dny. My jsme to tenkrát odmítli, protože jsme se potřebovali dostat do Čr co nejdřív, tak jsme jeli busem. O kompenzace jsme museli žádat přes kiwi, ale proplatili nám lístky na bus (jen pro představu, letenka mě vyšla na 900/os, jízdenka na bus byla 8k/os), pak jsme dostali ještě kompenzaci za zrušený let a jídlo co jsme kupovali po cestě nám taky proplatili. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit