Kiwi - letenky a vaše zkušenosti

108
29.4.25 17:56

Kiwi - letenky vaše zkušenosti.

Ahoj holky, máte někdo za posledních pár měsíců zkušenosti se společností kiwi? Přemýšlím kde koupit letenky. Samozřejmě mě už napadlo nakoupit u té společnosti, ale kiwi mělo letenky o dost levnější proto se ptám. Děkuji všem 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
587
29.4.25 18:05

My jsme kupovali letenky v lednu a teď v dubnu jsme byli na dovolené a vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
29.4.25 18:20

S Kiwi jsou problémy, pokud nastane nějaká nepravidelnost, zpoždění, zrušení letu, pak vám nepomůžou a dopravce to s vámi nebude chtít řešit, protože jste letenky nakoupili u přeprodejce Kiwi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.6.25 15:11

@Dudlik226 Kupovala jsem přes Kiwi letenky do Říma, zpáteční let nám zrušili, řešili jsme vše na stánku letecké společnosti, dostali jsme nabídku odjezdu na hotel s tím, že nejbližší let bude za dva dny. My jsme to tenkrát odmítli, protože jsme se potřebovali dostat do Čr co nejdřív, tak jsme jeli busem. O kompenzace jsme museli žádat přes kiwi, ale proplatili nám lístky na bus (jen pro představu, letenka mě vyšla na 900/os, jízdenka na bus byla 8k/os), pak jsme dostali ještě kompenzaci za zrušený let a jídlo co jsme kupovali po cestě nám taky proplatili. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat