Doba trvání služební cesty

3
10.5.12 17:56

Doba trvání služební cesty

Dobrý den,

firma, kde pracuji se bude stěhovat do mně vzdáleného města, já jsem vedoucímu řekla, že tam dojíždět nebudu a jelikož mám smlouvu na místo výkonu práce tam, kde momentálně firma je, chtějí mě vysílat na služební cestu. :roll: Kolegyně mi říkala, že nás mohou vyslat celkově max. 3 měsíce v roce. Je tomu tak? Všude jsem se jen dočetla na dobu nezbytnou… Může to teda činit i 5 měsíců nebo je to opravdu max. 3 měsíce v roce.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
10.5.12 18:11

Co je vzdalene mesto? :think:
Kazdopadne bud praci chces a neco pro to udelas, nebo si najdes jinou… Zelezi co to je, kolik beres atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.5.12 18:20

Mě jde jen o to, na jak dlouho nás mohou vyslat na služebku… jestli jsou to max. ty 3 měsíce, jak mi tvrdí kolegyně… nebo doba nezbytně dlouhá, třeba i rok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101745
10.5.12 18:22

Já mám pocit, že maximální délka služebních cest za rok stanovena není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
10.5.12 18:24

myslím, že v zákoně je že matka do určirého věku dítěte může odmítnout, ale nevím do kolika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
10.5.12 18:27
@Lucili píše:
myslím, že v zákoně je že matka do určirého věku dítěte může odmítnout, ale nevím do kolika

kdyz je odmitne tak o praci prisla, jestlize to je z duvodu stehovani firmy… sice ma narok na odstupne , ale ?? je otazkou co je vyhodnejsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
10.5.12 18:29

No nevim, ja jsem s manzelem na jeho sluzebce byla pet let v kuse. Letos v lednu jsme to ukoncili, ale nemuseli jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
10.5.12 20:03

No, neni nahodou sluzebni cesta definovana jako cesta MIMO sidlo firmy? Oni by Te vlastne posilali na sidlo firmy… Jinak se sluzebni cestou souvisi diety, proplaceni cesty, ubytovani atd., myslim, ze pokud budes pozadovat vse, na co mas narok, tak to firmu brzy prestane bavit. Nicmene souhlasim s tim, ze pokud je to prace dobra, bavi Te a zamestnavatel je ok, tak je holt potreba pro to take neco udelat. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat