Dobrá kartářka v Havířově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dobrá kartářka v Havířově
Ahojky. Neznáte prosím někdo dobrou a spolehlivou kartářku v Havířově? Ještě nikdy jsem u žádné nebyla a řeším teď v životě tak trochu dilema, tak bych ráda zjistila, co mi karty naznačují…
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Spolehlivá kartářka, to je jak „bílej černoch“
Nikdo nezná budoucnost
Kartářky jsou spíš schopné psycholožky
Hoď radši ten dotaz sem na emimino, to ti holky rozeberou a poradí líp než nějaká baba nad kartama
![]()
- Citovat
- Upravit
V Havířově nevím,ale v Karviné je super. nebyla jsem tam,protže jsem srab,ale skoro celá firma tam byla a jsou až překvapené jak to vychází. pokud budeš mít zájem o číslo písni sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka
Ahojky,projíždím jsi tady diskuse a vyčetla jsem, že víš o dobré kartářce v Karviné. Jsem z Karviné a hledám dobrou kartářku. Máš prosím na ni ještě kontakt?
Moc bys mi pomohla. Pošli mi ho prosím na : ***@seznam.cz. Máš taky nějaké zkušenosti s kartářkou? Moc děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mohla bych poprosit o číslo na kartářku v Karviné na ***@seznam.cz? Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mohla bych taky poprosit o číslo na dobrou kartářku v Karviné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já to číslo nemám má ho kolegyně v práci, takže jestli si v úterý vzpomenu tak ho napíšu rovnou sem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím a moc prosím o kontakt na kartářku v karviné, moc děkuju karina. ***@seznam.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ušetřete prachy za blbiny a kupte si raději flašku vína nebo jointa, při troše fantazie taky uvidíte do budoucnosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@papavlinka33 píše:
Holky ušetřete prachy za blbiny a kupte si raději flašku vína nebo jointa, při troše fantazie taky uvidíte do budoucnosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kartarka v Karviné.
Zdravím a prosila bych o číslo na dobrou kartářku v Karviné. Moc děkuji
- Citovat
- Upravit
Oručuji p. Petra z Brna, platila jsem 1000 Kc, vyklad skoro hodinu, ale jsem neskutečně spokojená co vše ví a jak dokáže poradit a nasměrovat. Zde je kontakt 724120590
- Citovat
- Upravit
Lucie1977
Dobrý den, četla jsem Váš příspěvek, že kolegové z Vaší firmy chodí k nějaké kartářce v Karviné, mohla by jste mi prosím na mail***@seznam.cz prosím Vás poslat číslo, děkuji moc. Drexlerová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, neměl byste někdo číslo na kartářku z Karviné p. Hečkovou. Kdysi jsem u ní byla a teď bych šla znovu, ale číslo již nemám. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit