Dobrá kartářka v Havířově

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
18.9.11 18:18

Dobrá kartářka v Havířově

Ahojky. Neznáte prosím někdo dobrou a spolehlivou kartářku v Havířově? Ještě nikdy jsem u žádné nebyla a řeším teď v životě tak trochu dilema, tak bych ráda zjistila, co mi karty naznačují… :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
emocuc.polymorf
18.9.11 18:28

Spolehlivá kartářka, to je jak „bílej černoch“ :lol: Nikdo nezná budoucnost :wink: Kartářky jsou spíš schopné psycholožky :wink: Hoď radši ten dotaz sem na emimino, to ti holky rozeberou a poradí líp než nějaká baba nad kartama :palec: :palec: :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2245
18.9.11 19:56

V Havířově nevím,ale v Karviné je super. nebyla jsem tam,protže jsem srab,ale skoro celá firma tam byla a jsou až překvapené jak to vychází. pokud budeš mít zájem o číslo písni sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.1.12 18:21

Kartářka

Ahojky,projíždím jsi tady diskuse a vyčetla jsem, že víš o dobré kartářce v Karviné. Jsem z Karviné a hledám dobrou kartářku. Máš prosím na ni ještě kontakt?
Moc bys mi pomohla. Pošli mi ho prosím na : ***@seznam.cz. Máš taky nějaké zkušenosti s kartářkou? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.2.12 16:25

Dobrý den, mohla bych poprosit o číslo na kartářku v Karviné na ***@seznam.cz? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.4.12 08:35

Dobrý den, mohla bych taky poprosit o číslo na dobrou kartářku v Karviné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
7.4.12 16:08

já to číslo nemám má ho kolegyně v práci, takže jestli si v úterý vzpomenu tak ho napíšu rovnou sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.12 23:44

Zdravím a moc prosím o kontakt na kartářku v karviné, moc děkuju karina. ***@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.7.12 23:54

Holky ušetřete prachy za blbiny a kupte si raději flašku vína nebo jointa, při troše fantazie taky uvidíte do budoucnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.8.12 00:24
@papavlinka33 píše:
Holky ušetřete prachy za blbiny a kupte si raději flašku vína nebo jointa, při troše fantazie taky uvidíte do budoucnosti
:D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BertaCek
12.8.12 01:38

Zenske neblaznete, vyhazujete prachy!!!

• Citovat
  • Upravit
Radu-li
13.8.12 19:59

kartarka v Karviné.

Zdravím a prosila bych o číslo na dobrou kartářku v Karviné. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Dana7
15.8.12 14:23

Oručuji p. Petra z Brna, platila jsem 1000 Kc, vyklad skoro hodinu, ale jsem neskutečně spokojená co vše ví a jak dokáže poradit a nasměrovat. Zde je kontakt 724120590

• Citovat
  • Upravit
7.6.13 10:12

Lucie1977

Dobrý den, četla jsem Váš příspěvek, že kolegové z Vaší firmy chodí k nějaké kartářce v Karviné, mohla by jste mi prosím na mail***@seznam.cz prosím Vás poslat číslo, děkuji moc. Drexlerová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.8.13 07:45

Dobrý den, neměl byste někdo číslo na kartářku z Karviné p. Hečkovou. Kdysi jsem u ní byla a teď bych šla znovu, ale číslo již nemám. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat