Konec světa 2012
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Konec sveta 2012
Ahoj holky, co rikate ne konec sveta 21.prosince 2012?????Nevim uz to mnohokrat predpvidali ale clovek nikdy nevi, jen co se deje ve svete to neni ani snad mozny.Boji te se jestli neco prijde nebo ne???Omlouvam se jestli tu uz podbnej prispevek byl ale nenasla jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
nebojím. Jestli má přijít konec světa, tak to stejně nezměním. Ale podle mě k žádnému konci nedojde, možná k nějaké změně, uvidíme. A ten svět by to potřebovat. Když se rozhlédnu kolem sebe, jak se k sobě lidé chovají, co se děje okolo… Lidé by nějakou ťafku potřebovali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, konec se blizi, vsechno prodejte, zbalte kufry a uzivejte ![]()
- Citovat
- Upravit
Já často přemýšlím jestli normální člověk tomuhle muže vubec věřit
.Nechci nikoho urazit,ale kdyby mi bylo třeba 5 ![]()
Nepřijde konec světa.Přijde jen konec májského kalendáře a to proto že slunce nebo měsíc,se dostane do určitého uhlu který bude vidět ze stavby pantera co májové postavili
(zrovna nedávno sem viděla o tom film) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
skahsakh píše:
Jo, konec se blizi, vsechno prodejte, zbalte kufry a uzivejte
Néé vše pošlete na adresu co napíšu do sz a vaše životy budou ušetřené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak aspoň mi už bude navěky jen 31 ![]()
Vážně to neberu, to už tu bylo tolikrát..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stejnak někdy to příjde,příroda nám oplatí to jak jsme se chovali.Ledovce začnou tát,nebo se slunce zblázní atd atd,tak můžeme pokračovat dál.Ale kdyby měl každý nad tím přemýšlet a bát se,tak se zblázní.
- Citovat
- Upravit
Uz se tesim bude to poradnej hukot, a konecne trochu sranda. Ale ted vazne, neverim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky slyšela, že konec být nemá, ale má prej nastat nějaká změna. Stejně je to zajímavý - ti Aztékové s tím kalendářem atd…
Nejsem nějaký fanatik nbeo tak něco, ale tohle mě baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bych rekla, ze ta zmena tady davno je. Jak klimaticka, tak politicka. Prituhuje … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Konec světa nevím..ale konec lidí, by planetu jistě potěšil ![]()
Mě připadá, že tyto předpovědi jsou tu hlavně pro filmový průmysl, který podle nich točí katastrofické filmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lizbeth píše:
Konec světa nevím..ale konec lidí, by planetu jistě potěšilMě připadá, že tyto předpovědi jsou tu hlavně pro filmový průmysl, který podle nich točí katastrofické filmy.
No prave…nedavno davali Skleneny peklo. Bylo tam jasny varovani pred stavbou podobnych monster, ze to jednou odnese daleko vic lidi. Film natocili davno pred padem dvojcat. My si o to tema filmama spis rikame. Malujem certa na zed.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevěřím tomu, že 21.12.2012 bude konec světa. Pokud jde o Nostradama, tak i on se v nesčetně předpovědích mýlil.. Navíc já osobně si myslím, že ty jeho předpovědi jsou nějaké divné
Četl jste to někdo? Já vím, že nejsem odborník na šifry, ale přišlo mi to nějaké ujeté
Nostradamus nepředpověděl konec světa na toto datum, ale na jakési datum jakéhosi roku přístího tisiciletí.. Ovšem četla jsem ty jeho předpovědi „přeložené“ a na to datum 21.12.2012 má přijít jakási změna ve vývoji lidstva, nová epocha nebo jaderná válka.. (Čína, Rusko, Amerika?? ) už přesně nevím… Nevěřím.
A co se týče konce Majskeho kalendare..tak o tom nevím nic bližšího, jen to že na toto datum končí.. ale já si dělám srandu, že prostě ti, kdo ten kalendář tvořili umřeli a nebyl nikdo kdo by ho dokončil
![]()
A to nejdůležitější na konec.. Já chci prožít ten pocit „být těhotná“ a „být maminkou“… (a to bych dobrovolně do toho magického 21.12.2012 nestihla), takže se prostě konec světa nekoná ![]()
- Citovat
- Upravit
určitě se nestane to, co se stalo ve filmu
to byla totální fantasmagorie
vlastně si myslím, že se nestane vůbec nic, prostě se budem dál těšit na Vánoce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ivisek87 píše:
Ahoj holky, co rikate ne konec sveta 21.prosince 2012?????Nevim uz to mnohokrat predpvidali ale clovek nikdy nevi, jen co se deje ve svete to neni ani snad mozny.Boji te se jestli neco prijde nebo ne???Omlouvam se jestli tu uz podbnej prispevek byl ale nenasla jsem.
no jistým způsobem by bylo moc fajn to takto vědět dopředu, že ale už jen z logickýho, třeba i biblickýho, duchovního hlediska bych se tohoto data zrovna vůbec nebála ![]()
K tomu co se děje, dělo se i dřív i více jen to nebylo tolik medializované… nafouklé apod. ![]()
takže holka neboj, tehle bordel jentak ještě nezkončí ![]()
- Citovat
- Upravit