Kartářka Plzeň
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kartářka plzeň
Dobrý den, hledám kartářku z Plzně. Prosím o telefon, vaše zkušenosti, cenu a adresu. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,já jdu zrovna zítra Iloně Višnové na škvrnany a bere si 350Kč za hodinu,zítra budu vědět víc,jdu tam odpoledne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomoc zdarma
Nejsem klasická kartářka. Ano, vykládám karty ale niterní. Vše dělám zdarma a opravdu lidem co mají trápení, nebo si nevědí rady se svou cestou. Pokud by někdo potřeboval, jsem zde…Plzen
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, je nutný osobní kontakt nebo je možné přes email? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, měla bych zájem o Váš výklad z karet. Bylo by možné se domluvit na nějakém nejbližším termínu pro Vás vhodném. Děkuji za odpověď.
Příspěvek upraven 15.07.14 v 18:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrianaann píše:
Nejsem klasická kartářka. Ano, vykládám karty ale niterní. Vše dělám zdarma a opravdu lidem co mají trápení, nebo si nevědí rady se svou cestou. Pokud by někdo potřeboval, jsem zde…Plzen
Dobrý den, měla bych zájem o Váš výklad z karet. Bylo by možné se domluvit na nějakém nejbližším termínu pro Vás vhodném. Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vyklad karet
Dobry den,
je mozne se k vam nejak objednat…? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adrianaann
Dobrý den,
ráda bych dostala kontakt na paní Adrianaann.
Je to možné?
Díky Ilona
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adrianaann píše:
Měla bych zájem o výklad z karet od vás. Máme problémy s partnerem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučení
Ahoj holky, doporučili by jste mi nějakou kartářku z Plzně? Prosím i s dobrým hodnocením děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit