Význam snu ve snáři - topící se člověk
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
zachraňovat tonoucího - znamená uznání! ![]()
víc jsem nenašla…ještě by se dalo najít…jaká byla voda? čistá, studená, kalná…??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kalna voda je nemoc to mne vzdy rikavala babicka.A nebudu tu rikat radeji jeji sen a najkonec ta voda to prozradila ze byl nekdo v rodine nemocny ale klid jsu to jen sny.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
mám na Vás dotaz, zdal se mi sen o tom že jsem u nás doma v bytě a koupu se ve vaně hlídala jsem u toho malou holčičku, pak jsem se ponořila že si umeju vlasy a v tu ráno mě někdo začal držet pod vodou lapala jsem po dechu a koukal mi jen nos pak když mě ten člověk ponořil uplně probudila jsem se… nevíte co to muže znamena?
Zdají se mi celkově docela diivoké ale v tomhle případě jsem se probudila a měla jsem opravdu strach.
Kdyby někdo vedět co to muže znamenat budu ráda za informaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anikaa02 píše:
Ahoj,mám na Vás dotaz, zdal se mi sen o tom že jsem u nás doma v bytě a koupu se ve vaně hlídala jsem u toho malou holčičku, pak jsem se ponořila že si umeju vlasy a v tu ráno mě někdo začal držet pod vodou lapala jsem po dechu a koukal mi jen nos pak když mě ten člověk ponořil uplně probudila jsem se… nevíte co to muže znamena?
Zdají se mi celkově docela diivoké ale v tomhle případě jsem se probudila a měla jsem opravdu strach.
Kdyby někdo vedět co to muže znamenat budu ráda za informaci
V mém případě by to znamenalo blbě zabořenou hlavu do polštáře a polštářem ucpaný nos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alifie No ležila jsem na zádech takže asi ńe
Rýmu taky nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
a včera se mi zdálo,že se topí moje malá,ale zachránila se dííky bohu
jen by mě zajímalo jestli díky těm hnusným snům mám čekat nějakou katastrofu
tak at jsem jsem ppřipravená.Děkuju za odpovědi
prosím,která máte po ruce snář můžete se mi mrknout co znamená,když se mi několik nocí po sobě zdá,že se člen rodiny konkrétně moje mamka topí