Výklad karet v Prostějově

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
xzuzkax
2.6.11 13:16

Výklad karet v Prostějově

Ahoj! Chystám se zajít v Prostějově ke kartářce a rozmýšlím kam. Máte prosím někdo zkušenosti s Lenou Bendovou nebo Zuzanou Holcmanovou? Nebo třeba i s někým jiným…Budu ráda za každý příspěvek! Děkuji všem! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Andy11111
3.6.11 13:27

Ahoj, Lenu znám a na karty k ní chodím a musím říct, že je bezvadná! Co řekne, to se plní. Pozná i všechno z minulosti. Spokojeni jsou i vsichni kolem, co k ní chodí. Akorát mám špatnou zprávu…Lena už toho má tolik, že nový klienty nebere :-(
 Andrea

• Citovat
  • Upravit
xzuzkax
3.6.11 14:49

Andy děkuji za odpověď! Mrzí mě že už nebere. Ale i tak, mohla bys mi prosím na SZ poslat tel. číslo Leny? Nemůžu ho nikde sehnat…

• Citovat
  • Upravit
Andy11111
3.6.11 22:08

Zuzko, napiš mi na můj mail ***, to číslo ti pošlu přes mail. Nevím, jak se tu ta soukromá zpráva posílá - nejsem tady registrovaná :)Ale i tak si myslím, že bohužel Lena nebude brát…
 A.

• Citovat
  • Upravit
xzuzkax
4.6.11 09:13

Andy, už máš e-mail! :wink: Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
758
4.6.11 18:30

Ahoj Zuzi :-)

já jsem byla u Holcmanové a je fakt dobrá :wink: Krom mojí práce se ,,trefila" ve všem.

Ještě jsem byla ve Ptení u Walsbergerové Theresie taky to nebylo špatný ale Holcmanová bych řekla že je lepší, řekla věci přesněji, líp se mi sní povídalo a rozebírali věci

Kamarádky si dost i chválí Dofkovou ale u ní jsem nebyla.

Taky jsem chtěla k té Lence Bendové ale ani přez známýho jsme se k ní nedostali a on který je už jejím klientem tak čeká třeba půl roku na objednání :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
5.6.11 12:05

Ahoj Edi! Děkuju za informace!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kristýnaa
5.10.11 16:23

dobrý den, můžu poprosit taky o to číslo???já mám to staré a už jsem u ní byla,potřebovala bych se znovu objednat.děkuji mooc Tydlačková ****@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
číča69
23.11.11 09:13

kartářka

Dobrý den, mohla by jste mi prosím napsat tel.číslo na paní Lenu, adresu již mám, ale chybí telefonní číslo, a ikdyž momentálně nebere, ráda si počkám, třeba časem bude přibírat nové klienty.Děkuji moooooc Pavlína V.

• Citovat
  • Upravit
Nrinka7
2.3.19 19:52

..

ahoj holky, rada bych vam nabidla channeling- napojeni se na dusi cloveka. Delam to v rozsirenem stavu vedomi a kdyz je mi to dovoleno, tak lze osobu lecit energii s pomoci andelu, jsem z Prostejova. Upozornuji, ze je to bezpecne ..urcite napiste, rada pomuzu kazdemu..mejte hezky!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat