Astrologie a numerologie

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7592
27.5.11 18:58

Astrologie a numerologie

jaký je rozdíl mezi oběma? Když zadám někomu datum, co je schopný mi říct? Je to taky přesně všechno nebo je to např. jak kartářka na půl roku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
green-y
28.5.11 16:49

Pokud zadáte datum narození a jméno, lze spočítat, jaké Vás čekají životní období, jaké máte zdravotní a vztahové vyhlídky, datum narození dává to, co máte dáno do vínku jako předpoklady (sport, manuální zručnost, komunikace…apod.) Dobrý numerolog Vám rozhodně může říct víc než jen půl roku. Astrologie ale také. M

• Citovat
  • Upravit
8
31.7.11 14:20

Astrologie
ukazuje postavení planet a jejich vlivu na tělo a psychiku dotyčného v okamžiku zrození a tím pádem i dané vlohy,umy,schopnosti,neschopnosti,tendence k nemocem, podnikání,učení,apod.Pomocí tranzitů se dá zjistit momentální situace konkétního času,datumu.

Numerologie
je založená na vibraci působení čísel.každé číslo se pojí také s určitými planetami, takže je s astroloigií hodně provázané.
ideální je kombinace obojího, pro komplexější náhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.3.13 10:51

Potřebovala bych někoho, kdo rozumí astrologii a lunárním vlivům, potřebuju se zeptat na jedno datum, zda je vhodné na změny :kytka:

• Citovat
  • Upravit
453
26.3.13 11:26

Je to sice asi laické, ale já jsem to našla (pro mě) dobře vysvětlené na www.najdise.cz. I pro insiraci bez prosíka je to docela fain

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.3.13 11:44
@lucive píše:
Je to sice asi laické, ale já jsem to našla (pro mě) dobře vysvětlené na www.najdise.cz. I pro insiraci bez prosíka je to docela fain

pardón, zapomněla jsem napsat prosím ;), jinak spíše se mi jedná o pojem prázdná luna http://www.horoskopy-online.cz/…gicke-clanky a nemůžu najít, v které dny je a v které ne

• Citovat
  • Upravit
453
26.3.13 11:52

@sieta.m
Jéééééé to měl bejt PROFÍK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.3.13 11:57
@lucive píše:
@sieta.m
Jéééééé to měl bejt PROFÍK :mrgreen:

ahá :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6157
5.2.19 18:58

69

Poslední cca měsíc hodně často vídám číslo 69, co to prosím v numerologii znamená?
Pomůže mi to tu někdo objasnit? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
5.2.19 19:27

Jsou to andelska čísla, Znamená oproštění se od hmotných statků, zvláště pokud jste trpěli posedlostí po konkrétním druhu majetku. Tato číselná řada vás žádá, abyste se jej vzdali a oprostili se od něj. Je to také vzkaz, že něco, co jste prodali nebo ztratili, bude brzy nahrazeno čímsi lepším. Buďte otevření novým věcem, a ty předčí vaše očekávání, neboť jste na toto povýšení připraveni. Zasloužíte si to nejlepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
5.2.19 19:50

Mám jiný výklad, který se používá v karmagramech… Číslo plné vášně a citu. Celkem úspěšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
5.2.19 20:31

@Caitlyn mohu se zeptat, kde ta čísla vidíš?
Z vlastní zkušenosti vím, že 9 je bohužel andělské číslo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.19 22:40

Mohu se zahackova a zeptat na číslo 66? Prosím? Vídám ho často už dlouhou dobu. Děkuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
263
6.2.19 09:22

šestky se váží s rovnováhou, harmonií a krásou. Když je objevíte ve svém okolí, je to znamení toho, že byste se měli zajímat i o běžné starosti a veškeré své záležitosti si dát do pořádku. Měli byste se soustředit na rovnováhu času, který trávíte v práci a v rodině. Měli byste také dát pozor na své zdraví nejenom fyzické, ale i psychické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.19 09:55

@Kokolina29 moc děkuji :srdce: vídám je už asi 3 roky. Teď jsem rok na MD, moc šťastná a pořád mě hloda, jestli to není nějaké špatné znamení :zed: krásný den :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat