Půlnoční pláč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8413
25.4.11 10:00

PŮLNOČNÍ PLÁČ

Musím se vás zeptat na Váš názor… Zhruba jednou za týden se nám v noci malá probudí a šíleně pláče – spíš řve, prostě jak vytržena ze snu…Poprvé se to stalo asi před 6 týdny, a zvláštní na tom je čas …vždy je to o půlnoci, jednou v 0:00, v 0:02, 0:04, atp.,no a včera třeba zase v 0:02… Jako…už mi to začíná trochu nahánět strach…moje fantazie jede na plné obrátky :oops: …právě totiž čtu knihu o „duchaření“ :mrgreen: . Malé teď byly dva roky. Připadá mi to, jako by ji někdo násilně vzbudil, nespí u toho, volá mě, když k ní jdu, běží ke mě, odpovídá na otázky, reaguje jak probuzená. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101468
25.4.11 10:06

Tak nevím jestli by to mohlo být i u dvouleté, ale mě se půlroční budí podobně přesně hladem, mohla bych si podle něj řídit hodinky :mrgreen: děsný jekot, jak kdyby mu někdo ubližoval, nakojím a během pár minut chrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.4.11 10:06

Náš malý když se v ncoi budí tak se budí taky přesně kolem 23:00 +- 5 minut,pláče a volá mě.Reaguje.Odpovídá. :nevim: Nikdy jsem tomu nepřikláda žádný význam,jen si z toho děláme srandu,že má nějkaý vnitřní budík :lol: Třeba se jí prostě kolem tý půlnoci něco zdá a to jí vzbudí.Může mít řivé sny a to jí vzbudí :?: :nevim: Náš malý občas řekne,že se mu něco zdálo,ale neřekne co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.4.11 10:13

Asi neumím odpovědět mám teprve osmi měsíčního kluka, ale není to období nočních děsů? Z mojí zkušenosti: Když jsem byla malá tak se dost intenzivně zdálo že mě honí lev naši říkají, že jsem vyskočila z postýlky a běžela tátovi do náruče a kričela lev. Sama si to moc nepamatuju. Ale taky to bylo tak nějak kolem dvou let. Říká se, že děti pronásledují minulé životy 8-o 8-o 8-o :lol: neboj duch to určitě není ( tady pokud se vám v bytě někdo neoběsil :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
25.4.11 10:15

no… vzhledem k tomu času bych se přikláněla k tomu, co se ti s děsem honí hlavou. :lol: :andel: Půlnoc je hodina duchů žejo.. Holčička je asi zranitelná, z nějakýho důvodu třeba k ní tyhle entity dochází a ubližují jí.
Pokud na to věříš, najdi si nějaký rituál na ochranu, mělo by to pomoct tyhle brebery vyhnat.
ALE TŘEBA JE TO VŠECHNO JEN BLBÁ NÁHODA.
 NiKi

Příspěvek upraven 25.04.11 v 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
25.4.11 10:17

Tak v našem domku umřela babička, ale ta mě milovala, přece by mi neděsila dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
25.4.11 10:18

A kde najdu seznam nějakých rituálů? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
25.4.11 10:28
DanMaj píše:
A kde najdu seznam nějakých rituálů? :mrgreen:

konkrétně bys musela zadat to googlu, třeba. Ale já na předem dané rituály moc nedám. Vím, že když jsem tohle řešila, tak jsem došla k něčemu, že dát sůl do rohů místnosti nebo zapálit bílou svíčku , vykouřit místnost vonnou tyčinkou apod…
Velkou energii mají drahé kameny (křišťál je univerzální), proti cizím entitám je potom hodně účinný malachit, který ochraňuje. Selenit přímo odstraňuje cizí entity z aury a předpokládám, že by je odehnal i útočící ve spánku. A také turmalín působí v tomto směru jako ochrana.
Ale já na dceru použila jednoduchou věc, před spaním jsem meditovala a představovala si, že je obklopena bílým světlem, které jí chrání, případné „duchy“ jsem požádala, aby odešly, že tady pro ně není místo.
Zlepšilo se to - pamatuji si, že to bylo cca před rokem, tak že jí byly tak ty dva? 8-o v tomhle věku jsou dětičky asi víc zranitelné…
Tak držím palce, ať je to co je to - ať to už není a sladce spíte.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
25.4.11 10:28

ale přiznám se, že když se takhle s tím jekotem jak z hororu probrala, byla jsem zpocená až na zadku a nedejbože když se mi pak chtělo na záchod - normálně jsem byla schopná se po… než potmě jít na wc.
NiKi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
25.4.11 10:39
NiKina píše:
ale přiznám se, že když se takhle s tím jekotem jak z hororu probrala, byla jsem zpocená až na zadku a nedejbože když se mi pak chtělo na záchod - normálně jsem byla schopná se po… než potmě jít na wc.
NiKi :twisted:

No…my se tomu časování zprvu taky jen smáli, ale včera…dočetla jsem kapitolu své nové knihy Andělé v mých vlasech, a šla jsem si lehnout ve 23:45 a říkám si… blíží se půlnoc, tak snad to dneska bude v klidu, sladce usínám, zahaluje mě příjemné teplo a klid a najednou řev…malá spí o dva pokoje dál se starší sestřičkou…ale takový řev, že mě to okamžitě probralo, mrknu na digitální budík a na něm do tmy svítilo 0:02 a to miteda zabylo hodně divně, zamrazilo mě …a cestou k malé jsem se modlila o ochranu…jooo asi pro někoho teď vypadám jako exot nebo psychouš, ale vážně mi „lepilo u prdele“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
25.4.11 10:51

jo, to chápu a věřím :-?

ten rituál si můžeš udělat jakýkoliv… hlavně aby v něm byla ta upřímná síla myšlenky a čistéh srdce. Nezaháněj ty mrchy po zlým, ale v dobrým nicméně velmi důrazně…
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
25.4.11 11:24

Mě neuroložka říkala, že je běžné, že po půlnoci děti mají lehčí spaní se sny a z těch se často budí a pláčou.
Spíš než na duchy bych se soustředila na klidnější především večer, a nějaké relaxační pohodové usínání s pohádkou nebo písničkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.4.11 11:27
Souhlasím doslova
obrazek píše:
Mě neuroložka říkala, že je běžné, že po půlnoci děti mají lehčí spaní se sny a z těch se často budí a pláčou.
Spíš než na duchy bych se soustředila na klidnější především večer, a nějaké relaxační pohodové usínání s pohádkou nebo písničkou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
25.4.11 11:46
obrazek píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
25.4.11 12:02

Ja si vzpominam na jeden ritual. Dokud nas prvorozeny nebyl pokrteny, uvazovala se mu na noc cervena maslicka na ruku. Melo ho to ochranit pred nejakymi temi zlymi silami. Delala to moje mama :nevim: moc uz si nepamatuju ten pravej vyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat