Zabývá se tady někdo výkladem snů?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Mi se dnes událo, že mi někdo vytrhal všechny zuby
A viděla jsem si do pusy
TO BYL HNUS VELEBNOSTI
![]()
- Citovat
- Upravit
já mám velký snář.. a tuhle jsem zuby psala… neznamená to nic moc teda…
ale mě se dnes zdálo, že mě bolel a kejval se mi…
jinak u té minulé diskuse nějaká paní či slečna dávala odkaz že se tím přímo zabývá.. pohledej… určitě to najdeš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anoj, nechci zakládat novou diskuzi tak oživuji tuto.
Už bezmála rok a půl se mi zdá jeden sen a stále se opakuje. Začal se mi zdávat když už jsem byla těhotná a přišli na genetice, že má cystu u srdíčka. To se mi zdálo, že se narodí, velmi vážně onemocní a cca do roka zemře. Narodil se, cysta se potvrdila. Chodili jsme na kardio a bylo to ok. Pak ale rychle vyrostla a musel na magnetickou resonanci a při ní přišli na to, že má cystu na mozku. Takže s tou cystou jsme byli na operaci a s tou na mozku jsme chodili na neurochirurgii. Teď jen pojedeme do motola na kontrolu po operaci. Na neurochirurgii už chodit nebudeme, zarostla fontanela a vývojově je v pořádku. Takže tam máme jít jen při potížích.
No a mě se právě ten sen zdá kdykoliv a hlavně před jakémkoliv vyšetření. Já vím, že to nic znamenat nemusí, že jsme jen už z toho vystreslá a jen nervy pracují. Ale docela mě ten sen děsí. A taky bych se ráda po roce a půl vyspala ![]()
díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S dovolením kamarádky kopíruji její dotaz na mě, nevím si s ním rady. Prosila mě o výklad snu - resp. co si o tom myslím: „… bylo to zmatený. Zdál se mi jeden sen za druhým, aniž bych se budila (nebo o tom nevím). První byl o mém psovi, z nějakého důvodu jsem ho dala pryč a teď jsem ho chtěla zpět, ale oni mi ho nechtěli dát. Byl v hrozných podmínkách, ale ti lidi ho měli rádi (nějaký ošuntělý statek s romskou rodinou) - a já se o něj neuvěřitelně bála, doslova jsem fyzicky cítila tu bolest ze ztráty… Pak najednou střih a byla jsem na nějakém kamínkovém břehu u velké řeky a s nějakým chlápkem (od kterého jsem cítila, že nějak patříme k sobě - ale obličej jsem neviděla) odklízeli dvě mrtvoly, podle vzhledu už jednou pohřbené, ale dávali jsme je poměrně viditelně (tady bych asi i vysvětlení měla - dokoukávala jsem poslední sérii Sběratelů kostí ) a pak cestou z toho břehu jsem najednou byla na pláži, kde byla Pája (pozn.: její nej kamarádka z dětství) ale nevšímala si mě a hrála volejbal na pláži. Ukradla jsem ji její šaty z osušky a oblékla si je (chápeš to?) a šla jsem do místního obchodu, kde jsem nad vším lámala ruce, jak je to drahé… Jsem z toho strašně zmatená a mám z těch snů strašně špatný pocit, skoro až strach ze sebe samé. Všechny tři jsou inspirací toho, co bych v životě neudělala!“
Nutno dodat, že svého psa kamarádka opravdu miluje, dokonce se kvůli němu i 2× stěhovala, aby bydlela v psí lokalitě u lesa, je to její náhražka dítěte (doslova)… Co z toho vyčtete? Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Mě se jako malé zdál sen, který se mi vryl do paměti - děda nám se sestřenicí čistil uši, ale strašně to bolelo, protože zajížděl hluboko do uší a nám se z toho normálně rozdrobil jazyk
S odstupem času je to až psycho k smíchu, ale tou dobou mě strašně mučilo tajemství, co jsme tehdy se sestřenicí měly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi
Zdravím, je tady prosím někdo kdo se zabývá výkladem snů? Posledních cca 3 týdny mivam divné sny…
Začalo to snem o mrtvém dedeckovi.jako by se to odehrávalo v době kdy byl ješte celkem fit. Vzpomínám si že byl v kuchyni a jako obvykle myl nádobí, jako když byl ještě zcela zdráv. a my jsme řešili v jiné místnosti jeho znaménko na zádech. V reálu ho měl, pak mu ho vyndavali a chodit na ozařování.
Další sen byl o cizí ženě, která mela jít na dvě operace a se mnou se domlouvali jaký chce pohřeb v případě že by to nepřežila.
Pak se mi zdálo že jsme s širší rodinou byli na hrozně rozbahněné louce kde jsme měli zaparkovaná auta. Vím že jsme jeli z pohřbu ale nevím či měl být, nějak jsem to neprozivala, nebyla jsem smutná. Balíky jsem tam nějaké věci do batohu v autě ale už nevím co. Pak jsem se snažila autem vyjet z toho bláta, byly tam šílené koleje a celá louka hrozně rozjezdena.
A tim začaly sny o blátě…
V dalším jsem se brodila bahnem.
A zatím poslední sen byl o nějaké staré budově ve stylu kostela, kaple..nevím…vysoké stropy, omlacene zdi… Kamarádka tam chystala nějakou „výstavu“ či co, malovala na zdi a já ji tam sla pomoct. Pamatuji si že jsem klečela na zemi a vytirala podlahu na ktere byla vysoká vrstva prachu. takové to jak musíte jet hadrem několikrát abyste vubec viděli že pod prachem je nějaká podlaha.
Stejnou noc jsem ve snu pila červené víno v místnosti která byla obložená dřevem a vybavena dřevěným nábytkem jako na nějakém zámku ale ne tak honosné. mistnost byla dost tmava, ale mě to být asi u známe doma, a v tomtéž snu jsem šla po schodech které na mě byly ale nepřirozeně vysoke
Zaráží mě ta témata… Nejdřív pohřby a pak několikrát za sebou bahno, jakoby nějaké těžkosti..?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za překlepy, píšu na tabletu a některých jsem si nevsimla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozumi tady nekdo snum?