Jak ovlivnit své podvědomí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7592
28.3.11 20:28

Podvědomí

Holky dá se nějak ovlivnit podvědomí? Myslím tím naladění pozitivního myšlení, případně přivolání miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
806
28.3.11 20:35

Podvědomí si tak trochu dělá, co chce, jsou tam věci zatlačené a ty ještě více zatlačené jsou v nevědomí, tam jsou také archetypální, pradávné věci. Spíše ovlivňuj své vědomí, tedy svou mysl. Někdy touha po miminku nestačí. Mám zkušenost, že dost věcí je stejně naplánováno duší předem a člověk se může postavit na hlavu a mimi přijde v „pravý čas“. Kdyžtak mi napiš vzkaz, mám dost zkušeností s tímto tématem:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
28.3.11 20:37

zkus hlubinnou regresní terapii, ale u někoho, kdo to dělá fakt dobře…pozor na „šarlatány“ to může být i nebezpečné. mě osobně to pomohlo…a byla to teda síla…fakt zážitek neuvěřitelnej! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
28.3.11 20:47

Určitě se částečně ovlivnit dá, jak v případě miminka, to ovšem nevím…já si ale umím třeba nastavit „vyspání dosytosti“, když to potřebuju…když jdu spát dost pozdě a ráno musím brzy vstávat do práce, vím, že mě čeká náročný den, tak si vsugeruju, že se ráno vzbudím v tolik a tolik hodin a bude vyspaná, příjemně naladěná a neunavená…funguje to, opravdu a beze srandy…nedá se to samozřejmě dělat každý den, tělo není stroj a dostatek spánku potřebuje, o tom žádná, ale čas od času, když fakt potřebuju být druhý den fit, tak si tohle „naordinuju“…a to musím říct, že spánek je třeba 4-hodinový…

No to jsem odbočila od miminka, s tím to takhle nejspíš nefunguje, tam je potřeba i jiných technik než sugesce že :wink: :mrgreen: Ale jsem přesvědčená (a v mnoha dalších případech mám odzkoušeno), že spousta věcí se dá „přivolat“…

Tobě přeju, ať se dlouho netrápíš a miminko se brzy povede :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 21:10

Ahojky! :kytka:
ano jde to. Zkus třeba Afirmace, z knížek doporučuji např. Zdeňka Jordánová, Louise L.Hay, Čtyři dohody atd.
je jich mnoho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
28.3.11 21:13

Určitě dá. Koukni se na Arachnida, ten to umí, úspěšně tím pomáhá stovkám lidí ! Mohu doporučit. Jeho stránky jsou: 3×w.arachnid.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
29.3.11 07:44

Locika: tak to jsi šikovná, že se umíš tak nastavit.
U mě se bohužel nějak nastavují jen ty negativní věci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
29.3.11 09:49

holky a kolik se cca platí za tu regresivná terapii? Přemýšlela jsem o ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 11:28

Lindo, negativní věci si NEPŘIPOUŠTĚT, NEPŘIPOUŠTĚT, NEPŘIPOUŠTĚT! :wink: Zkrátka pokud možno nepříjemné myšlenky zahnat, rychle začít myslet na něco jiného…i když teda v případě miminka (které se ne a ne dostavit) je to asi hodně těžké, to chápu :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
29.3.11 17:55
xaminka píše:
holky a kolik se cca platí za tu regresivná terapii? Přemýšlela jsem o ni…

platila jsem 1200,– za 4 hodiny :kytka:

jinak regresku jsem podstoupila v listopadu a v únoru jsem otěhotněla…připisuju to i tomu, že jsme tam našli ten problém, kterej jsem si táhla napříč hodně životy a napravila jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.13 11:40
@lumáťa píše:
Určitě dá. Koukni se na Arachnida, ten to umí, úspěšně tím pomáhá stovkám lidí ! Mohu doporučit. Jeho stránky jsou: 3×w.arachnid.cz

prosím tě, máš osobní zkušenost s Arachnidem? řeším hodně závažný problém a známá ho dost chválí, jenže u ní si myslím, že nebylo tak těžké dojít k pozitivnímu výsledku, takže mě zajímá, jestli je někdo komu opravdu pomohl

• Citovat
  • Upravit
12185
28.5.13 12:08

@locika s tim spanim mohu potvrdit. Obcas jsem to delavala, kdyz jsem vecer nemohla usnout a rano musela vstavat do prace. Delala jsem na smeny a nekdy ten spanek byl fakt rozhazenej. Opravdu to funguje i kdyz ne vzdy s tim cerstvzm pocitem, ale vzdy dost vyspala na tolik, abych nebyla uplne vycerpana a mohla dobre fungovat. Od te doby, co jsem doma se synem to uz nepraktikuju, kdyz jsem vycerpana, lehnu si proste odpoledne s nim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat