Všechny kartářky sem! :-)

1570
25.3.11 10:57

Všechny kartářky sem! :-))

Prosím zkušenější kartářky co jsou tu o radu. :think: Používám velké i malé arkány a andělské karty :andel: , problém je jediný,pokud vykládám sobě a ptám se na určitou otázku karta s odpovědí se ukáže až jako předposlední :think: co tedy dělám špatně? A popř. jak vy katry vykládáte sobě? :zed: moc moc děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4840
25.3.11 11:05

No, pokud víš, že ta předposlední karta je odpověď, neřešila bych to, každá kartářka může mít svůj styl výkladu a pokud ti to takhle funguje, neděláš špatně nic. :-)
Mně osobně moc výklad na sebe nejde, kolikrát si říkám, jestli spíš nevykládám to, co bych chtěla, než to, co by odpovídalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 11:08

děkuji za odpověd jojo to si říkám taky pptám se na mimi ale dvě dcery mám a u andlských mě to dost mate :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.3.11 11:15

tak hlavně že se to odpověd ukáže , to je nejdůležitější … :wink: :-)
Já zas mám několik druhů výkladu a je to pro mě lepší poněvadž když si vykládám třeba na zdraví tak si vyložím podstatě mín karet než když si vykládám třeba na mezilidské vztahy a odpověd já si shrnu právě z těch více karet co jsem vyložila , já už ale vykládám náký ten pátek .
Ted mě spíš hodně chytlo kyvadlo, to je fakt hodně přesný a spolehlivý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.3.11 11:18
1veverka píše:
No, pokud víš, že ta předposlední karta je odpověď, neřešila bych to, každá kartářka může mít svůj styl výkladu a pokud ti to takhle funguje, neděláš špatně nic. :-)
Mně osobně moc výklad na sebe nejde, kolikrát si říkám, jestli spíš nevykládám to, co bych chtěla, než to, co by odpovídalo. :think:

já jsem i četla že kartářka když si vykládá sama sobě tak do toho vloží tolik emocí a všeho že ty karty stejně si přizpůsobí k obrazu svému a odpověd nemůže být tak spolehlivá , jako když vyloží někdo nestranný tobě … tento problém mám hlavně já , ostatním vyložím a fakt ty karty vychází, ale u mě jsou to pak kolikrát nesmyslnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 11:18

No já právě začínám tak si mě ted vnukla myšlenku vyladit to kyvadlem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.3.11 11:21

jo kyvadlo fakticky doporučuji , je to fakt pecka :pankac:
možná že s ním je práce i lehčí než s kartama a je to i rychlejší , pro začátečníka ideální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 11:24

:-P jak já no :andel: když ta ženská zvědavost je tak mocná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.3.11 11:26

no právě :lol: :lol: ale i chlapi chtěj kolikrát vědět co je čeká a nečeká :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 11:34

JÁ ačkoliv nerada jsem včera vykládala mamce, viděla jsem i to co jsem neměla a když přijela pro výklad a já se jí na to ptala akorát vznikly problémy kůli tomu že mi lhala TAKŽE RODINĚ UŽ NIKDY :pocitac: :nevim: Ale zkouším to na kamarádkách tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.3.11 11:43

Jo tohle je jedna z " nevýhod" člověk se někdy dozví co třeba zrovna nechtěl vědět :roll:
Mě se zas kamarádka ptala na jejího otce , jasně mi karty ukazovali že jeho zdravostní stav není fakt nejlepší , pak jsem se díky kyvadlu dozvěděla, že tam je i rakovina prostaty , no můžu ti říct že jsem se dostala do takové situace kdy jsme prostě nevěděla co jí mám říct :roll: :-(
A bohužel to co mi vyšlo bylo fakt pravda ,v u takových případů je třeba dobrý najít odpoed jestli se rakovina vyléčí a tak , vyšlo mi že ano , tak si z celého srdce fakt přeji aby to fakt byla pravda .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 11:48

tý jo tak to je fakt těžký no :nevim: jak to říct to je fakt když je to kamarádka, mě teda poprosili že když se to ještě učím :oops: tak nic špatného takže dělala jsem všeobecný výklad co se mi ale nestalo :cry: vykládala jsem na fotku a druhý den katastrofa! Byla jsem strašně vyčerpaná a celý den pospávala prostě energie na nule :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.3.11 11:54

já na fotku nikdy ale nikdy nevykládala , takže nemohu posoudit , ale jakto že ta ztráta energie ? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.3.11 11:58

Oluscha: Přesně. Když vykládám „cizím“, tak to většinou má smysl a souhlasí, ale když na sebe, tak to jsou buď nesmysly co se mi honí v hlavě a nebo spíš přání, jak bych chtěla, aby to dopadlo. :-)
Taky už se mi povedlo předpovědět katastrofy, co se bohužel naplnily, v rodině a tak… Spíš si říkám, jestli bych to bývala řekla, jestli by se něco změnilo, jestli by mi vůbec někdo věřil. :nevim:
A nebo se mě kamarádka ptala na porod její známé, které zemřel tchán před pár dny, potřebovali nutně dobré zprávy. No a já tam viděla průšvih, ale říkala jsem si, že to asi bude blbost a ono to pak bylo hodně komplikované, i jsem si vyčítala, že jsem kartám nevěřila a nevarovala jí. :think:
kibooolka: Ono to chce hodně praxe, i když ze začátku mi stačily výklady na tři karty a docela to stačilo a fungovalo. Časem jsem pochopila i trochu jiné významy karet, než se uvádí v knížce, ale to vychytáš. :wink:
To kyvadlo mně taky už napadlo, ale nezkoušela jsem ještě, jo, leda když jsem byla malá a tenkrát mi vyšlo, že budu mít dvě děti, holky. :mrgreen: Tak jsem na to zvědavá. :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
25.3.11 12:09

ale tak to je hezké mít dvě holčičky :-P já je mám taky :hug: ale problém je ten syn :zed: já bych ho tak mooc chtěla :srdce: ale ty karty se daj teda zblbnout :-) holky ale za špatný zprávy si nemůžem nic vyčítat,ale asi trošku varovat no.Říká se že dobrá kartářka neřekne nic špatnýho ale je dobrá kartářka dobrá když nevaruje včas?Já si myslím že je protože nic není na sto procent,jak říká 1veverka jde o to zda by tomu člověk věřil.Když sem vykládala mamce tak tam bylo že neví jak s dluhem ven a že by se měla nad sebou zamyslet a neotáčet se k problému zády.Fakt je že jsme ji před měsícem fin. pomohli ale copak jí to můžu říct? Řekla by že to je můj výmysl a že naléhám na vrácení peněz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat