Kyvadlo vs. karty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
19.3.11 07:58

Kyvadlo vs. karty

ahoj holky,
chtěla bych se zeptat na Vaše názory a zkušenosti s kyvadlem… Myslíte si, že je přesnější než výklad z karet?
Budu MOC ráda, když mi napíšete Vaše zkušenosti s kyvadlem a všechno, co se tohoto tématu týká.
Předem moc díky, těším se na Vaše příspěvky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lena F.
19.3.11 08:07

Ahojky! Nejde obecné říct co je přesnějši. Káždy pracuje jínak. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8935
19.3.11 08:54

Záleží na člověku,jak dalece umí s čím pracovat.Kartářka tenkrát říkala-karty jsou jen taková pomocná věc,základ je intuice a vnitřní pocit.Karty jen berlička.A paradoxně by se dalo vykládat s čímkoli. :lol: Takže je to jen o konkrétním člověku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
19.3.11 08:56
lasička1 píše:
Záleží na člověku,jak dalece umí s čím pracovat.Kartářka tenkrát říkala-karty jsou jen taková pomocná věc,základ je intuice a vnitřní pocit.Karty jen berlička.A paradoxně by se dalo vykládat s čímkoli. :lol: Takže je to jen o konkrétním člověku.

A ty vykládaš s čim? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1797
19.3.11 09:00

Nelze říct co je obecně lepší nebo horší…
u kyvadla se více ladí na osobnost člověka jako takového , než u karet… je to podle mě „namáhavější“ … karty jsou v tomto směru pro mě, schůdnější.. kyvadlo použivám vyjímečně, když v kartách nevidím přesně některé věci, vyladím to kyvadlem…

Je to jedno, způsobů věštění je několik, věštit se dá v podstatě z čehokoliv… jen né každý člověk ten dar má :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
19.3.11 20:57
Lena F. píše:
lasička1 píše:
A ty vykládaš s čim? :kytka:

Karty nevykládám,občas jedu ke karářce,kamarádka i ke kafařce…ale je to oblast,která by mě lákala,vím,že určité schopnosti mám.Ale bohužel mě to hodně vyčerpává a bere energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat