Kyvadlo vs. karty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kyvadlo vs. karty
ahoj holky,
chtěla bych se zeptat na Vaše názory a zkušenosti s kyvadlem… Myslíte si, že je přesnější než výklad z karet?
Budu MOC ráda, když mi napíšete Vaše zkušenosti s kyvadlem a všechno, co se tohoto tématu týká.
Předem moc díky, těším se na Vaše příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky! Nejde obecné říct co je přesnějši. Káždy pracuje jínak. ![]()
- Citovat
- Upravit
Záleží na člověku,jak dalece umí s čím pracovat.Kartářka tenkrát říkala-karty jsou jen taková pomocná věc,základ je intuice a vnitřní pocit.Karty jen berlička.A paradoxně by se dalo vykládat s čímkoli.
Takže je to jen o konkrétním člověku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lasička1 píše:
Záleží na člověku,jak dalece umí s čím pracovat.Kartářka tenkrát říkala-karty jsou jen taková pomocná věc,základ je intuice a vnitřní pocit.Karty jen berlička.A paradoxně by se dalo vykládat s čímkoli.Takže je to jen o konkrétním člověku.
A ty vykládaš s čim? ![]()
- Citovat
- Upravit
Nelze říct co je obecně lepší nebo horší…
u kyvadla se více ladí na osobnost člověka jako takového , než u karet… je to podle mě „namáhavější“ … karty jsou v tomto směru pro mě, schůdnější.. kyvadlo použivám vyjímečně, když v kartách nevidím přesně některé věci, vyladím to kyvadlem…
Je to jedno, způsobů věštění je několik, věštit se dá v podstatě z čehokoliv… jen né každý člověk ten dar má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lena F. píše:lasička1 píše:A ty vykládaš s čim?
Záleží na člověku,jak dalece umí s čím pracovat.Kartářka tenkrát říkala-karty jsou jen taková pomocná věc,základ je intuice a vnitřní pocit.Karty jen berlička.A paradoxně by se dalo vykládat s čímkoli.Takže je to jen o konkrétním člověku.
Karty nevykládám,občas jedu ke karářce,kamarádka i ke kafařce…ale je to oblast,která by mě lákala,vím,že určité schopnosti mám.Ale bohužel mě to hodně vyčerpává a bere energii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit