Živý sen - snář
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Živý sen-snář
Holky nemáte doma někdo snář?Zdal se mi živý sen byli jsme na hřbitově s 5 mrtvolami asi rodiné mrtvoly a chtěli jsme je pohřbít.Konzultovala jsem to s farářem a on nám řekl ať je dáme k němu a jdem je umýt,vím,že šel můj děda a ještě někdo a já ne,do tváři mrtvých jsem neviděla,le vím,že se tam chystal pohřeb někoho jiného a že to vypadalo,že se to za ten den nesihne pohrbit.Linul se tam strasny smrad patologický.Pak jsem se probudila holky mrkněte do snáře díky moc.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevyhleda ti to všechno,zkoušela jsem.Knihu snáře jsem mněla,jen jsem jí pujčila a není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kachnatto píše:
Nevyhleda ti to všechno,zkoušela jsem.Knihu snáře jsem mněla,jen jsem jí pujčila a není
Aha, tak to jsem moc neporadila. Snad se někdo ozve. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
snář je blbost… symboly jsou v nás…
analýzu snu je možné provést jen tehdy, když to člověk zkonzultuje sám se sebou…
pro někoho je kočka symbolem zla… pro jiného běžná věc, protože mu funí v noci do obličeje…
To by kočkaři musely být věční smolaři…
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NiKina píše:
snář je blbost… symboly jsou v nás…NiKi
Nádherné i když trochu drsně
![]()
- Citovat
- Upravit
kachnatto: Mrtvoly podle Kludské znamenají svatbu v rodině, hřbitov znamená dobré stáří, vidět faru znamená výdaje, placení a vidět faráře, že máš zajít k lékaři, slyšet ho znamená, že vše půjde podle tvých představ. Dědu vidět, znamená dlouhý život a pohřeb jako takový, že půjdeš na svatbu. ![]()
Nevěřila bych ale ničemu doslova, jen mrtvoly v mých snech neznamenají nikdy nic špatného, tak asi tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blbost je,ale ono to bylo jak živý sen.Tak mi to nedalo se nepoptat.Kočku čtiř nohou nemám,nemám je ráda,ale zato miluji tu svojí malou dvounohou kočičku..spíše tygřici
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1Veverko konečně to co jsem chtěla slyšet.Moooc děkuji a příjemný den snad už blížíci se jaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nevíte co znamená nevěra z přítelovi strany a hádky s ním a následné stěhování ?
- Citovat
- Upravit
Hádka u milenců znamená „co se škádlívá, rádo se mívá“, stěhování vlastní, znamená, že toužíš po změně, stěhování blízkých, že nejvyjdeš z překvapení. U nevěry je buď vidět ji, to znamená, že máš spolehlivého partnera a prožít ji, že koukáš po jiných. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veverko,když už tu děláš takový veřejný výklad, mohla by si poradit i mě ?
Zdálo se mi, že stojím s mladší sestrou na tramvajové zastávce ona se najednou rozběhla přes koleje na druhou stranu podívat se v kolik jí jede autobus a já se rozběhla ze strachu za ní. V běhla jsem jen přes koleje na druhou stranu abych na ní viděla, kabelku jsem nechala na zastávce byla jsem tam ani né půl minuty když jsem šla zpátky kabelka už nikde nebyla - všechno nám ukradli, telefon, peněženku všechno. Z autobusové zastávky se vrátila starší sestra. Když jsem se vzbudila měla jsem „dežavi“ že toto už jsem zažila, či už se mi to jednou zdálo. Co by to mohlo znamenat ? Sestru mám ve skutečnosti jen jednu. Malá holčička, za kterou jsem se rozběhla netuším kdo byl, ale ve snu jsem byla přesvědčena, že je to moje malá sestra (kterou ve skutečnosti nemám) vrátila se sestra starší ( ta je skutečná). Ve snu mi bylo cca 15 - 16 let, jestli to je podstatné
konkrétní věci si moc nevybavuji, spíše ten děj..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska se mi opět zdálo o krádeži. Tentokrát ukradli auto mému otci z parkoviště, když jsme lyžovali a když jsme se vrátili domů, zjistili jsme že nám povodeň odnesla dům
Zase stejný pocit bezmoci jako když jsem stála na zastávce a všechno nám ukradli
Dům žádný nemáme a lyžovat jsem nebyla s otcem ani napamatuji
ach, kdy už se mi bude zdát konečně něco hezkého.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kallkapa: Tak opožděně, ale přece. ![]()
Budu psát jen hesla. ![]()
Sestra - máš-li ji, pomoz jí!
Krádež - věští výborné časy
Otec - šťastný den
Lyžovat - uděláš rychlou kariéru
Záplava - upomínky věřitelů, pohromy
Ohledně těch pocitů jsem moc nenašla, on špatný sen nemusí nutně znamenat špatný den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit