Výklad snu - umíte někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výklad snu umíte někdo?
Ahoj umíte někdo vykládat sny?Skoro každý den se mi zdá pořád dokola ten samí sen.A to se třeba i vzbudím a jak znovu usnu tak zas.Je to že když se vracím domu tak vidím oknem že u nás doma jsou zloději co to znamená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Monny89 píše:
se mrkni na www.mujsen.czwww.snar.cz nebo www.vykladsnu.cz
mocmocmoc velká gratulace já stimuluju před IVF v pondělí bych se měla dozvědět kdy jdem na odběr vajíček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aaadinecka píše:???Monny89 píše:mocmocmoc velká gratulace já stimuluju před IVF v pondělí bych se měla dozvědět kdy jdem na odběr vajíček
se mrkni na www.mujsen.czwww.snar.cz nebo www.vykladsnu.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozumí prosím, někdo mému snu?
Pomůžete mi prosím s výkladem snu, který se mi zdál ze včerejška na dnešek?
Zdálo se mi, že jsem porodila holčičku. Ležela jsem na bílém lehátku, na pravém boku a šlo to hodně snadno. Narodila se zdravá, dostlala jméno Míša, trošku se usmívám nad tím, že měla odstáté ouška. Děvčátko vypadalo už starší, rozhodně ne novorozenec a byla moc hezká.
Z toho snu jsem měla velice dobrý pocit, ale byl takový hodně obecný, jen jedna osoba u porodu (nevím kdo). Neměl žádný úvod, konec nastal tím, že dostala jméno.
Jsem šťastně vdaná a doma máme 17 ti měsíční Natálku a ta má trošku odstátá ouška po manželovi, (na první pohled to vidět nejde, jen když se objeví manžel, tak se někdy někdo zmíní, že ta ouška má po něm - společně jsem to ani neřešili)
Touhu po dalším dítku nemáme. Ale v rodině i s okolím máme napjaté vztahy skrz švagrovou.
Jaká by mohla být symbolika tohoto snu? Vím, že existují snáře, ale definice vykládá každý jinak.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pomůžete mi prosím s výkladem snu, který se mi zdál ze včerejška na dnešek?Zdálo se mi, že jsem porodila holčičku. Ležela jsem na bílém lehátku, na pravém boku a šlo to hodně snadno. Narodila se zdravá, dostlala jméno Míša, trošku se usmívám nad tím, že měla odstáté ouška. Děvčátko vypadalo už starší, rozhodně ne novorozenec a byla moc hezká.
Z toho snu jsem měla velice dobrý pocit, ale byl takový hodně obecný, jen jedna osoba u porodu (nevím kdo). Neměl žádný úvod, konec nastal tím, že dostala jméno.
Jsem šťastně vdaná a doma máme 17 ti měsíční Natálku a ta má trošku odstátá ouška po manželovi, (na první pohled to vidět nejde, jen když se objeví manžel, tak se někdy někdo zmíní, že ta ouška má po něm - společně jsem to ani neřešili)
Jaká by mohla být symbolika tohoto snu? Vím, že existují snáře, ale definice vykládá každý jinak.Touhu po dalším dítku nemáme. Ale v rodině i s okolím máme napjaté vztahy skrz švagrovou.
Někde se rodí pomluva, a ta, až k tobě dojde, budeš z obsahu dost zdrcena. Patrně to bude někdo, od koho bys to ani v nejmenším nečekala. Naopak, dosud jí věříš. Sen ti současně radí, zbytečně nečinit žádné protitahy, mstít se a podobně, ani s ezbytečně nezlobit, rmoutit se, čas ukáže, že jsi morálně silnější než daná osoba, a tuto „bitvu“ nakonec vyhraješ. Možná že jde o tu osobu, která byla u lůžka.
Nemusí jít ani o pomluvu, ale třeba konání za tvými zády, rozhodování bez tvého vědmí, atd. prostě o mne beze mne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pomůžete mi prosím s výkladem snu, který se mi zdál ze včerejška na dnešek?Zdálo se mi, že jsem porodila holčičku. Ležela jsem na bílém lehátku, na pravém boku a šlo to hodně snadno. Narodila se zdravá, dostlala jméno Míša, trošku se usmívám nad tím, že měla odstáté ouška. Děvčátko vypadalo už starší, rozhodně ne novorozenec a byla moc hezká.
Jaká by mohla být symbolika tohoto snu? Vím, že existují snáře, ale definice vykládá každý jinak.Touhu po dalším dítku nemáme. Ale v rodině i s okolím máme napjaté vztahy skrz švagrovou.
Porod šťastný, při něm býti: radost a štěstí. [1]
nešťastný, při něm býti: ztráta, bolestné zneuctění. [1]
porodit děvče: bolestivé zkušenosti při radosti a veselí. [1]
porodit chlapce: štěstí ve všech záležitostech. [1]
porodní asistentku viděti, s ní mluviti: blížící se štěstí, odhalení tajemství. [1]
porodní babku viděti - pro svobodné není dobře [9]
viděti: do nesnází se dostati. [1]
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie můžu se taky zeptat. Zdál se mi podobný sen jako tady první anonymní ale více obecný. Zdálo se mi, že jsem přijela do nemocnice - nevěděla jsem, že jsem těhotná (
sen no) a tam porodila taky holčičku. O porodu konkrétně se mi ale nezdálo, prostě jsem tam přijela, zjistila, že se mi narodí holčička a pak už byla narozená. Já si jí šla vyzvednout do takové místnosti kde byly police a na polici vedle sebe děti (
zní to morbidně ale vypadalo to pěkně). Já si vzala svou malou (vůbec nevím jak jsem věděla, že je to zrovna tato
) a nahatou zabalenou jen v plínce jsem si jí donesla domů. Jelikož jsem nevěděla, že jsem těhotná, neměla jsem doma nic nachystáno, tak jsem si napsala seznam co musím koupit - byly to čtyři věci - kočár, dudlík, plínky a dudlík
(hahaha, opravdu to nejdůležitější když nic není přychystáno
). Navíc se holčička jmenovala jménem, které se mi nelíbí a říkala jsem si v tom snu, že jsem nechtěla aby se jmenovala takhle, že jí budu říkat jinak. Pak už si jen pamatuji, že jsem jí přikládala k manželovi jestli je mu podobná. Holčička taky vypadala starší než novorozenec. Co tohle mohlo znamenat? Ve snu jsem měla strašně blbé pocity, že nemám pro mimčo nic přichystáno, že se na nás bude rodina divně koukat, že jsme jim těhotenství zatajili, jak to teď všem řeknem atd.. PS: těhotná nejsem, mimčo teďka neplánujem. Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@Emilie Emilie ty vykládáš karty profi? Nebo se zabýváš takovými věcmi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Emilie můžu se taky zeptat. Zdál se mi podobný sen jako tady první anonymní ale více obecný. Zdálo se mi, že jsem přijela do nemocnice - nevěděla jsem, že jsem těhotná (sen no) a tam porodila taky holčičku. O porodu konkrétně se mi ale nezdálo, prostě jsem tam přijela, zjistila, že se mi narodí holčička a pak už byla narozená. Já si jí šla vyzvednout do takové místnosti kde byly police a na polici vedle sebe děti (
zní to morbidně ale vypadalo to pěkně). Já si vzala svou malou (vůbec nevím jak jsem věděla, že je to zrovna tato
) a nahatou zabalenou jen v plínce jsem si jí donesla domů. Jelikož jsem nevěděla, že jsem těhotná, neměla jsem doma nic nachystáno, tak jsem si napsala seznam co musím koupit - byly to čtyři věci - kočár, dudlík, plínky a dudlík
![]()
![]()
(hahaha, opravdu to nejdůležitější když nic není přychystáno
). Navíc se holčička jmenovala jménem, které se mi nelíbí a říkala jsem si v tom snu, že jsem nechtěla aby se jmenovala takhle, že jí budu říkat jinak. Pak už si jen pamatuji, že jsem jí přikládala k manželovi jestli je mu podobná. Holčička taky vypadala starší než novorozenec. Co tohle mohlo znamenat? Ve snu jsem měla strašně blbé pocity, že nemám pro mimčo nic přichystáno, že se na nás bude rodina divně koukat, že jsme jim těhotenství zatajili, jak to teď všem řeknem atd.. PS: těhotná nejsem, mimčo teďka neplánujem. Děkuji
Po vyložení symbolů mi to ukazuje neočekávané miminko!!!
Ale takhle jasné to asi nebude.
Prostě v budoucnosti - a velmi blízké - je věc, událost, která může zcela změnit život. Je to v zásadě dobrá změna. A ty máš okolo sebe lidi, o které se můžeš opřít, kteří ti pomohou, kteří tuto změnu budou sdílet velmi pozitivně. Ale je tu varování hnedle z kraje, ta nemocnice - což je symbol trápení, nemoci, zla, které neodstraníš, pokud se nebudeš léčit - pokud se někomu nesvěříš, nepožádáš někoho zkušeného včas o pomoc. Může být, že jde o sny, touhy, dosud nevyřešenou představu o buducnosti a podobně. Teď je čas jít s tím ven, řešit to - okolnosti jsou ti nakloněny. Stres s miminkem, s výbavou nazančuje, že to nebude úplně jednoduché, ale budeš si jista, že práce a ty nervy okolo stojí za to.
Zvaž sama, jestli nemluvím… o miminku. (Pokud z nějakého důvodu dítě mít nemůžeš, tak se omlouvám
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. píše:
@Emilie Emilie ty vykládáš karty profi? Nebo se zabýváš takovými věcmi?
Naučila jsem se vykládat svoje vlastní sny. Tohle téma mně dost zajímá, ale dá se říct, že se stále ještě mám co učit. Hlavně, symbolika mých snů může být zcela odlišná od snů jiného člověka - prostě „můj snář“ vůbec nesouhlasí s jinými snáři. Proto i výklad cizích snů může být falešný. Ale baví mně skládat indicie… a vykládat je. Vykládám sny holkám z uzavřené skupiny, pokud ne o to požádají, a spíš se tím bavíme. V drtivé většině totiž nejde o výklad budoucnosti, ale odraz podvědomí, kdy dotyčná v mém výkladu se dokáže něčeho chytnout a přemýšlet o tom. Ono je to jako s kartami - taky nedokážou předpovědět čísla sportky, spíš naopak položí otázky, na které si tazatel musí najít odpověď sám ve svém nitru. Jinak tarot mne taky zajímá, jsem ale začátečník a netroufám si zatím karty komukoli vykládat. Na rozdíl od snů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem těhotná a na začátku skoro každého úspěšného těhu (celkem tři) se mi zdálo, že jsem potratila. Naposledy se mi zdálo, že jsem byla v drogerii, dřepěla jsem a najednou jsem krvácela a vypadl mi plod, vypadalo to hrozně, prohlížela jsem si to, ale smutná jsem nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. píše:
Jsem těhotná a na začátku skoro každého úspěšného těhu (celkem tři) se mi zdálo, že jsem potratila. Naposledy se mi zdálo, že jsem byla v drogerii, dřepěla jsem a najednou jsem krvácela a vypadl mi plod, vypadalo to hrozně, prohlížela jsem si to, ale smutná jsem nebyla.
V reálu špatné věci mohou být symbolikami pozitivních událostí. jako třeba v tarotu smrt neznamená smrt, ale naopak nový začátek. Ukončení jednoho a začátek druhého. Tam jsou naopak karty, které nevypadají, a… ukazují věci špatné. A taky to není tak jednoznačné. A tak je to i ve snech. Potrat nemusí nutně zanmenat smrt nebo něco tak strašného. Je to věc nepříjmená, ale nikoli definitivní. Jakoby můžeš ještě symbolicky otěhotnět. Naděje trvá. Trápení skončí. Dobře to dopadne - necítila jsi vinu nebo smutek nebo tak něco. Přijala jsi celou záležitost v klidu. Bylo zle, bude líp.
Naopak, chce to trpělivost, pokoru, kdo si počká, ten se dočká - prostě neblbnout, nevykrvácet - a dobře to dopadne! Teď zpětně těžko říct, zda z toho lze vyčíct skutečné těhotenství, nebo jen varování před nějakou zbrklostí právě v těhoetsntví
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní 1
@Emilie No tak to teda
Naprosto dokonale jsi vystihla současné napjaté vztahy s okolím skrz švagrovou. Hodně mě to trápí a utápí, poněvadž se skutečně jedná o pletichy, které podniká, jak v rodině, tak našem přilehlém okolí. Dokonce se skrz to snaží dostat (a daří se jí to) k lidem, se kterými jsme měli vztahy doposud normální.
Mám kamarádky, ale jednu hodně blízkou, která ví naprosto vše o této situaci. Jen doufám, že to nebude ta osoba, která by mě mohla zklamat?
![]()
Má mamka i manžel mě hodně podporují v tom, že se nemám zlobit a rmoutit - přesně jak píšeš.
Myslíš tedy, že je nějaká možnost, že se vztahy urovnají?
Jinak Míša se jmenuje má další kamarádka (ta jen ví, že se ze švagrovou moc nestýkáme) a oba ji s manželem moc rádi navštěvujeme, má přítele, který je manželův dlouholetý kamarád - potkáváme se s nimi dohromady.
Děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní 1
@Emilie A ještě si pamatuji, že to děvčátko přes sebe (hlavně přes hlavičku) měla přehozenou jakoby hustší velice jemnou síťku. Ale nějak ji to nevadilo, protože se přes ni na mě krásně usmívala, proto mě to neděsilo (přestože jsem se nad tím ve snu na chvíli pozastavila), ale co mě tedy mate, že jsem z toho snu měla fakt dobrý pocit ![]()
- Citovat
- Upravit