Výklad snu - umíte někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
12.5.13 17:47

@Alickaaa mam to uplne stejne :roll:…strasny :zed:.Je to tak zivy, ze se fakt budim s pocitem, ze je nemam. Citim, jak se nektery vykla, vyplivuji jeden za druhym atd.Jo a nehodu jsem mela, kdy se mi zlomila vrchni dvojka.Od te doby tak casto sny, je to pro me silne traumatizujici :|…I kdyz zub byl opraveny hned co to slo.no opraveny, musel ven a misto neho nahrada-poznat to nejde, ale pro me to bylo silene obdobi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.5.13 18:16

@wildcherry to je sila, mame to uplne stene! To vyklani je ze vseho nejhnusnejsi!! :poblion: postupne je pak vyplivuju..no hruuza, traumatizujici je presne slovo! Ja mam zoubky taky uz davno opravene..nechapu to :nevim: moc by me zajimalo, co to znamena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.5.13 18:26
@Alickaaa píše:
@wildcherry to je sila, mame to uplne stene! To vyklani je ze vseho nejhnusnejsi!! :poblion: postupne je pak vyplivuju..no hruuza, traumatizujici je presne slovo! Ja mam zoubky taky uz davno opravene..nechapu to :nevim: moc by me zajimalo, co to znamena..

Ja nevim, ale myslim, ze s vykladem to moc nema, pripada mi, ze je to strach ve me, opravdu blbe jsem to nesla.Zuby jsem mela hezky a najednou jsem byla bez zubu, strasny, nikdy nezapomenu ten zvuk krupnuti, uplne mi to svira zaludek.No a kdyz mi zubarka druhy den rekla, ze musi i koren zubu ven, normalne jsem se ji tam rozbrecela.Doma si ze me delali srandu :cert: (fakt me to bolelo na dusi),nahrada pred zahojenim taky nic moc, to jsem se trepala kdy povoli, porad byla ve strehu, v puse mi to cizi vadilo.Ten poradny uz je v poho, ale sny jsou porad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.5.13 18:37
@Alickaaa píše:
@Komteska80 presne! Taky se pak bojim znovu usnout..ikdyz vetsinou se mi zdaji az nad ranem. Taky jsi mela nejakou nehodu se zubama? Jen by me zajimalo, co to znamena?

neměla jsem žádnou nehodu se zubama…jen jsem měla období, kdy jsem o pár zubů přišla…začalo to moudrákama a pak i stoličky :(…ale na to nějak nemyslím, protože to už mi ty zuby stejně nevrátí. Myslím si, že to má nějaký jiný důvod, proč se ty sny zdají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.5.13 18:38

@wildcherry tak pro me to bylo taky hrozny :( v 15ti me vybourala kamaradka na kole (jela jsem na stangli :zed: ) a mela jsem pred soutezi krasy :D cele dospivani me hyzdil jeden cerny zub ve predu - byl mrtvy a protoze mi porad rostla pusa nechteli mi udelat korunku! :x tu mu zubarka udelala az v 21 a jeste blbe, takze strasti 8o ted uz to pozna malokdo, spis jen ja a sny jsou porad :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.5.13 18:45

@Alickaaa Tak to te uplne chapu :zed:…Oprvdu z toho mam mindrak do dnes.Za to jedna znama ma pul huby venku a vubec ji to nevadi 8o..Jednou jsme se potkaly, tak ze zajdem na kavu a bylo mi trapne za ni :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.5.13 21:14
@wildcherry píše:
@Alickaaa Tak to te uplne chapu :zed:…Oprvdu z toho mam mindrak do dnes.Za to jedna znama ma pul huby venku a vubec ji to nevadi 8o..Jednou jsme se potkaly, tak ze zajdem na kavu a bylo mi trapne za ni :oops:.

tak to je síla :mrgreen:…a já měla mindrák z vytržených moudráků a dvou stoliček, na každý straně pusy jedna a některý holky si chodí bez zubů a ještě se nestydí to ukazovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.5.13 21:20
@Komteska80 píše:
tak to je síla :mrgreen:…a já měla mindrák z vytržených moudráků a dvou stoliček, na každý straně pusy jedna a některý holky si chodí bez zubů a ještě se nestydí to ukazovat :mrgreen:

njn :lol:…ale stolicky jsou v pohode, to je v zadu, nikdy to nikdo neuvidi, ale ty predni zuby, to je proste hruza :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.5.13 21:23

@wildcherry @Komteska80 holky tak jsme si postezovaly na zuby, ale kdo nam rekne, co maji znamenat ty sny? :mrgreen: :P ze bychom z toho mely tak velky mindrak, ze se nam to porad vraci mi prijde divne.. :nevim: mam vetsi mindrak ted z kriveho nosu a 10kg navrch a o tom se mi nezda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.5.13 21:23

@wildcherry to joo, vidět to opravdu není…díky bohu za to :)…taky je u nás mladá mamina se dvěma dětma a tý schází spodní přední zuby a ty horní má úplně černý a vyžraný :cert:…tak když promluví, tak bych se jí snad i bála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.5.13 21:25
@Alickaaa píše:
@wildcherry @Komteska80 holky tak jsme si postezovaly na zuby, ale kdo nam rekne, co maji znamenat ty sny? :mrgreen: :P ze bychom z toho mely tak velky mindrak, ze se nam to porad vraci mi prijde divne.. :nevim: mam vetsi mindrak ted z kriveho nosu a 10kg navrch a o tom se mi nezda :lol:
:)…já to taky nechápu :cert:…mě by hlavně zajímalo, jak se těch snů zbavit :mrgreen:… Už mě to nebaví se probouzet s panickou hrůzou o bezzubosti :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.5.13 21:32

@Komteska80 souhlas! Taky uz je nechci! :cert: ale jak na to? Podle me, uz me to fakt netrapi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.5.13 21:37

@Alickaaa já myslím, že ty sny souvisí s něčím úplně jiným než s našimi problémy se zuby.Bude to jiná věc a záležitost z našeho podvědomí :(…jenomže jaká, to fakt netušim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.5.13 21:50

@Komteska80 ja si to prave myslim taky.. Nikdy jsem to nehledala v zadnych snarich, ale kdyz jsem videla tu diskuzi, zkusila jsem se zeptat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
12.5.13 21:52

@Alickaaa já mám doma někde snář schovaný :)…zítra to všechno prolezu a když ho najdu, podívám se, jestli to tam s těmi zuby bude a dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat