Sen

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1332
11.1.11 11:20

Sen

Nedá mi to abych nenapsala co se mi poslední dobou stáva.Od malička jsem měla kamaráda,souseda ,stejně starého.Moc jsme si rozuměli,chodili jsme spolu celou školní docházku do jedné třídy.Ale vždy jsme byli jen kamarádi.Vždy když jsem měla nějaké trable, tak se mě snažil poradit, pomoc.Mel přítelkyni,znali a navštěvovali jsme se navzájem.I muj manžel si s nim rozuměl.Ale v roce 2006 kamarád zemřel.Měl tragickou nehodu.Špatně jsem to nesla nebot jsem zrovna procházela těžkým životním obdobím.A on mě vlasně celou dobu před tou nehodou pomáhal a držel mě.No a po jeho smrti se mě o něm zdávalo dost pravidelně,ale bylo to ještě hodně čerstvé,tak jsem tomu nevěnovala pozornost.Ted poslední tři roky jsem postřehla ,že když se mě o něm v noci zdá,že to znamená ,že se mě stane nejaká nepříjemnost.Bud nejaká hádka s manželem,nebo si jedno z mých tří ditek něco udělá.A to musím podotknout,že ty sny jsou vždy strašně živé.Rano na to musím dlouho myslet.Jako by to byla skutečnost.On vlasně v tom snu nic neříká,nebo ani se mnou nemluví ale já citím strašnou blízkost.V říjnu se to stalo zase a dva dny potom jsem skončila v nemocnici se zamlklým těhotenstvím.nedávno zase ,rano jsem se o tom bavila s kamarádkou,že určitě něco přijde.No a přišlo,doplatek za vodu,velká částka,takže zase hádka s manželem a problémy.Nevím co si o tom mám myslet,nikdy jsem na nic takového nevěřila .Třeba je to jen muj pocit a náhoda,nebo mám v nebi anděla strážného. Zažili jste něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lena F.
11.1.11 11:27

Anděla stražného máme všechny :-) jen z nějakeho důvodu ho odmítame posluuchat, treba Ti Tvůj kamarad jen sděluje že neni vše tak jak to vypadá a že zlé se v dobré obrati. Tak mu věř :hug:

• Citovat
  • Upravit
1261
11.1.11 11:42

Zažili, určitě :wink: Nejsem ten typ, který by věřil na nějaké mysteriózní věci, věštci mi přijdou jako šejdíři, kteří z lidí tahají peníze, ale mě se ohledně snu stalo něco podobného. protože jsem v těchto věcech čistě realitický typ, tak si to vysvětluju jako vnitřní pochod informace v centrální nervové soustavě - z těla se vysílala informace, že něco není ok do mozku, ale ten si dané informace nedokázal potřebně utřídit…

Když jsem měla před maturou, tak se mi začaly zdávat strašné sny o druhé světové válce. Výdycky jsem byla v koncentráku a měla jsem s sebou své dvě malé děti. Chlapečka a holčičku. Vždycky ty děti zemřely, po nich teprve já. Pokaždé jinak - jednou došel do bloku Němčour, prohledat palandy a pod tou, kde jsem spala našel děti, ubil je, potom mě. Jindy je pověsil, strčilo do plynu, umučil, jednou jsme společně utíkali z lágru slunečnicocým polem a dozorce nás zastřelil, nejprve děti, potom mě. Jednou se děti staly objektem pokusů Mengeleho, pak jsem zemřela já. Bylo to strašné, stresující, bála jsem se chodit spát. Pokaždé jsem věděla, co přijde, zdálo se mi to vždy, jenom pokaždé s jinou zápletkou, zemřeli jsme jinak, ale vždy v lágru nebo jeho blízkosti, vždy jsem viděla umřít své děti, teprve potom dovolili odejít mě… Začala jsem mít teploty, byla jsem nevysapalá, nervózní. Teploty rostly, po nějaké době týchž snů jsem měla čtyřicítky. Blouznila jsem, morbidní stavy o koncentráku jsem začala mít i za bdělého stavu. Už jsem si připadala totálně vyšťavená. Říkala jsem si, že po tom věčném nevyspání a psychické nepohodě je tělo prostě oslabené, tak jsem chytla chřipku. Jednoho dne jsem se vzbudila s teplotou přes 41. Po čtyřech jsem dolezla do vedlejší místnosti pro dědu a ten mě odvezl k doktorovi. Od doktora mě už vezla záchranka. Hned jsem jela na JIP s těžkými záněty celého spodku. První slova lékařů po příjmu byla: „Vás ještě zachráníme, ale vaše děti už ne…“ Já jsem v tu chvíli pochopila, co ty sny znamenaly - tělo mi dávalo najevo, že se v něm něco děje, že je tam přítomno něco, co by tam nemělo být. Chtělo mě včas varovat, že mám jít k doktorovi. jenže mě nic nebolelo, já ty signály nepochopila. Na té mé zkušenosti není nic nadpřirozeného. Je to prostě normální soura tělesné a psychické části člověka - obyčejný přenos informace mezi somatickou částí a nervovou soustavou, ale i tak mě zamrazilo. Přeci jen je to hodně nevšední zkušenost. Ležela jsem několik týdnů v nemocnici, brzy mě přesunuli na gynekologické oddělení. Potom jsem ještě absolvovala dvě laparoskopie. Světe div se, tělo se z toho zmátořilo - byla jsem mladá a tělesně zdravá, takže mám dnes dítě a druhé v bříšku…

Ještě něco na odlehčení. Mojí babičce se jednou stalo tohle: pracovala v nemocnici jako vrchní dietní sestra a při své práci by se neobešla bez kalkulačky. To by byl průser. Rozpočítávaly se tam diety, porce atd. Jednou se jí zdálo, že se jí porouchala v práci kalkulačka. Ráno si řekla, že to je hovadina, že tam dělá několik let a vždycky to fungovalo, ale nedalo jí to, tak si vzala náhradní. A ona se ta kalulajda vážně porouchala :-D Jako realista v tom vidím super náhodu, ale i to se stává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
3.5.23 21:19

Dobrý večer,

bavili jsme se s přítelem, co se nám zdálo a zaujalo mě, že přítel říkal, že se mu často zdají sny ve třetí osobě, jako když hraje hru, že se vidí. Překvapilo mě to, nemyslim si, že se mi to někdy stalo. Stalo se to někdy Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
3.5.23 21:29
@Nora2 píše:
Dobrý večer,bavili jsme se s přítelem, co se nám zdálo a zaujalo mě, že přítel říkal, že se mu často zdají sny ve třetí osobě, jako když hraje hru, že se vidí. Překvapilo mě to, nemyslim si, že se mi to někdy stalo. Stalo se to někdy Vám?

To nikdy…casto se mi zda ze se nemuzu hnout z mista. Nutne nekam potrebuju ale ono to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat