Věříte na duchy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Verite na duchy?
Ahoj,verite na duchy?Ja jo protoze parkrat se u nas stalo par podivnych veci,napr v noci nas pes zacal knucet a najednou se ozvala strasna rana,jako kdyby nekdo bouchnul kladivem do topeni,pak nas pes odmital tyden spat u sebe v pelisku na chodbe a hlidkoval dnem i noci u dceriny postylky(ty tenkrat bylo par mesicu),pak byl pritel na zachode a ja byla v kuchyni,mluvila jsem s moji mamou po telefonu a nejednou se priritil do kuchyne priel a rikal mi proc jsem s tema poklickama nebo talirema bouchala pred zachodem,tak jsem mu rekla ze to ja nebyla,ani jsem nic neslyssela,on mi neveril az jednoho vecera k nam prisla kamaradka a bavili jsme se v kuchyni a ja sedela otocena na chodbu a najednou jsem videla nejakou postavu tam jit,vypadalo to jako muj tata,ani jsem ho nepozdravila protoze jsem neslysela zamek odemknout nic a byla jsem jak v transku,najednou se kamoska otocila a vykrikla,tak jsem se ztoho probrala a rikala ze to videla taky a kdyz jsme sli pak hned na chodbu,tak tam nic uz nebylo,pritel to nevidel akorad rikal ze mu byla najednou hrozna zima.
UPOZNUJI TOHLE JE FAKT PRAVDA,JE MI JEDNO JESTLI MI UVERITE NEBO NE,ALE NEJSEM BLAZEN A U NAS SE NECO DEJE,STALO SE TAKY U VAS NECO TAKOVEHO?POTREBUJU PORADIT,CO DELAT ABY SE TO UZ NEDELO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pred nedavnem byla zalozena uzavrena skupina Mystery.Byla jsem tak pos…a strachy,ze jsem se odhlasila
.Holky te urco vezmou mezi sebe a poradi,co delat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eemii píše:
Pred nedavnem byla zalozena uzavrena skupina Mystery.Byla jsem tak pos…a strachy,ze jsem se odhlasila![]()
.Holky te urco vezmou mezi sebe a poradi,co delat
ja to nemuzu najit,bud jsem slepa nebo ta skupina uz neni,najdes mi ji prosimte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Je spousta jevů, pro které není „rozumné“ vysvětlení…
tak to mas pravdu,tobe se taky neco takoveho stalo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kacerval píše:Eemii píše:ja to nemuzu najit,bud jsem slepa nebo ta skupina uz neni,najdes mi ji prosimte?
Pred nedavnem byla zalozena uzavrena skupina Mystery.Byla jsem tak pos…a strachy,ze jsem se odhlasila![]()
Najdi si na tmavomodré liště nahoře nápis „Skupiny“, na ten klikni a najdi záložku „Uzavřené skupiny“. Tu si rozklikni - a dál už uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:kacerval píše:Najdi si na tmavomodré liště nahoře nápis „Skupiny“, na ten klikni a najdi záložku „Uzavřené skupiny“. Tu si rozklikni - a dál už uvidíš.Eemii píše:ja to nemuzu najit,bud jsem slepa nebo ta skupina uz neni,najdes mi ji prosimte?
tak jsem koukala tak ja se tam podivam jeste jednou jinak diky juro
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jura007 píše:
Nemáš zač, rádo se stalo…
jinak mas stim taky nakou zkusenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kacerval píše:Jura007 píše:jinak mas stim taky nakou zkusenost?
V rovině přímého kontaktu ne. Ale snažím se všímat si zajímavých souvislostí…
Teda ostatní lidi si klepou na čelo, ale to si v souvislosti se mnou klepali vždycky. Takže si myslím svoje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, já jsem nikdy nic zvláštního nezažil, nevěřím na duchy atd… Bydlím vedle hřbitova - kostela, nejsem věřící… Na Boha/y ani duchy nevěřím, dalo by se říci, že se často i „rouhám“ přesto tu stále jsem a žiju… ![]()
Hodně věcí se může zdát jako náhoda, nějaký bouchnutí, to může být cokoliv, třeba projíždějící autu praskne pneumatika, to je rána jako z děla… Nebo opravdu do toho topení někdo klepnul… Něco samo od sebe spadne, to se stává celkem často… Pes se může vylekat, zavadí o něco hned je nevysvětlitelný rámus na světě… S tou postavou nevím, třeba hra stínů, nebo jste byly obě přetažené, či jste opravdu narazili na ducha, ale já tomu nevěřím…
Pes dokáže vycítit spoustu emocí a jiných věcí, které člověk vůbec nezaznamená, třeba byla dcerka nemocná, nebo ji bylo „smutno“, tak ji pes dělal společnost, tak jako teďka tobě, určitě vidí a vnímá, že nejsi v pořádku, že se trápíš, pořád brečíš atd, tak ho to taky trápí, chce ti pomoct, tak ti dělá společnost, chce tě přivést na jiné myšlenky, protože tě má rád… ![]()
- Citovat
- Upravit
Jura007 píše:kacerval píše:V rovině přímého kontaktu ne. Ale snažím se všímat si zajímavých souvislostí…Jura007 píše:jinak mas stim taky nakou zkusenost?
Teda ostatní lidi si klepou na čelo, ale to si v souvislosti se mnou klepali vždycky. Takže si myslím svoje.
Taková malá otázečka, Juro, ty jsi duch??
![]()
- Citovat
- Upravit