Numerologie – zajímáte se o ni?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
numerologie
Holky nezajímáte se některá o numerologii? Moje prababička se narodila 4.4., její dcera- tedy moje babička 4.4. zemřela a naše anička přišla na svět letos - hádejte kdy 4.4. neznamená to něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj Leni,zkus totoje to tam docela zajímavé,ráda tam někdy chodím.
http://najdise.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Je tu někdo kdo se aktivně zabývá numerologií a rozumí tomu? Potřebovala bych s něčím poradit, třeba pak přes SZ. Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K numerologii potřebuješ celý datum narození a taky součet jména a příjmení. O numerologii se zajímám, vybírala jsem podle ní jméno pro dítě, který se mimochodem narodilo v den mých narozenin. Existuje víc způsobů výpočtu podle numerologie, ale základ je číslo životní, osudové a psychické.
- Citovat
- Upravit
@lenkal123 píše:
Holky nezajímáte se některá o numerologii? Moje prababička se narodila 4.4., její dcera- tedy moje babička 4.4. zemřela a naše anička přišla na svět letos - hádejte kdy 4.4. neznamená to něco?
všechno má svůj důvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnova
Ahoj nasel by se tu nekdo kdy by mi rekl vice (klidne do zprav ) a to k datumu 6.6.2016.? dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Datum 6.6.2016 má obecně podněcovat touhu po dobrodružství a změně, má podporovat snahu uniknout všednosti a nudě. Varuje však před pošetilostí, naivitou, lehkomyslností a ukvapeností. Má také přát lásce, prohloubení stávajícího milostného vztahu nebo navázání nového partnerství. Má být příznivé pro spojení muže a ženy, pro početí či narození dítěte, obecně pro nové začátky, nové projekty apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám v datu narození stejná čísla jako můj děda jen prohozená. Moje datum narození je přesně i v číslu domu kde jsem bydlela a hádejte jaké má datum moje dcera taky ho najdu v čísle domu kde teď bydlíme. A co je taky zajímavé, že jeden příbuzný měl datum úmrtí shodné s koncovým číslem svého telefoního čísla. Asi to nebude všechno jen náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Crumb dekuji za odpoved. Ja sem teho 6.6.16 podepsala pracovni smlouvu a druhy den hned skaredy pracovni uraz…tak me napadlo zda ty 6tky spis neprinesly smulu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mína47 píše:
Já mám v datu narození stejná čísla jako můj děda jen prohozená. Moje datum narození je přesně i v číslu domu kde jsem bydlela a hádejte jaké má datum moje dcera taky ho najdu v čísle domu kde teď bydlíme. A co je taky zajímavé, že jeden příbuzný měl datum úmrtí shodné s koncovým číslem svého telefoního čísla. Asi to nebude všechno jen náhoda.
Kdyz nad tim tak premyslim ja mam same dvojky
auto koupeno 20.teho,privesny vozik 20teho, barak 20,ja 22 dcera 24 pritel 26
nasla bych toho hodne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AjinaVlada Datum 6.6.2016 má, jak jsem uvedl, „obecně“ podporovat nové začátky atd., ale zároveň také varuje (např. před ukvapeností, zbrklostí atd.) a nabádá proto i k opatrnosti. Jinak tři šestky v datu mají znamenat kromě jiného také „zranitelnost“. „Konkrétního“ významu pro určitou osobu nabývá zmíněný den po přičtení osobních čísel daného jedince. Pokud byste k číslu tohoto dne, kterým je trojka, přičetla např. čísla svého dne a měsíce narození, získala byste hodnotu tzv. osobního dne, která by Vám napověděla, co konkrétně měl tento den znamenat pro Vaši osobu. Přičíst lze k tomuto dni i jmenné číslo nebo jmenné a životní číslo. Pokud se ve výsledcích objeví například číslo 13, 16 nebo 18, může to znamenat riziko nehod, úrazů apod. Kombinace získaných čísel má zobrazit sumu možností a rizik daného dne pro určitou osobu na určitý den. Podobá se to výpočtům astrologických konstelací pro určitou osobu na určité dny. Při zkoumání určitého období hraje v numerologii, podobně jako v astrologii, roli více faktorů. Jinak ta čísla, která zmiňujete, tedy 20, 22, 24 a 26, mají své konkrétní významy. Mají Vám patrně něco signalizovat. Všechna tato čísla mají totiž jako základní význam „završení určitých procesů“ a signalizují také určité „potíže“, které bývají s takovým završováním spojené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SILNÁ KARMA
@lenkal123 Cislo 4 stejne jako 8 je cislo silne karmicke, o to silnejsi vliv kdyz si je predavaji zenske energie. Aby jsi zjistila souvislost vypocitej zivotni cisla vsech 3 osubek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beatrice Bozen A co s tak silnou karmou? Může ji člověk nějak zmírnit nebo pochopit proč se takhle předává?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vliv karmických čísel atd. lze podle staré mystiky čísel ovlivnit změnou jména. Je to praxe, kterou prováděli již středověcí židovští kabalisté a rabíni. Když někoho pronásledovala životní smůla, zašel za rabínem, který prozkoumal číselnou hodnotu jména a data narození dotyčné osoby. Pak rabín navrhl jméno s jinou číselnou hodnotou, které mělo působit pozitivně. Řada lidí dnes pracuje hlavně s čísly data narození, s životním číslem atd. Dříve však byla důležitá i číselná hodnota jména. Významný byl součet jména s čísla data narození, kterému se říkalo „arkánum (tajemství) osudu“. A toto arkánum, které má odhalovat tajemství našich osudů, lze ovlivnit změnou jména.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohol by niekto urobit numerologicky rozbor mojej dcerke? Neviem co vsetko sa da z mena a datumu narodenia zistit. Zaujima ma predovsetkym jej osud, karma, zdravie, stastie a buducnost…a cokolvek co sa da este z toho zistit.Meno a datumy napisem do sukromnej spravy, nechcem takto verejne. Dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit