Kartářský výklad, věříte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj,
taky jsem jednou byla u kartářky, když jsem nevěla kudy kam. Její názor mě hodně nasměřoval a protože všechny její rady byly převážně pozitivní, tak jsem byla z jejího výkladu vysloveně nadšená. Na druhou stranu, když se nad tím zpětně zamyslím, tak kartářka je v podstatě tak trochu „psycholog“ - zjistí v čem máš problém, vždycky tam jdou lidi buď kvůli: PENĚZŮM, VZTAHŮM nebo ZDRAVÍ a pak už nabaluje na informace, které jí během rozhovoru sděluješ ![]()
Takže úplně jí ve všem věřit je asi hloupost, ale každopádně to psychicky pomůže a leckdy člověka, když neví kudy kam alespoň nasměruje.
Nevím jak se to té mé povedlo, ale ve většině případech se mi všechno vyplnilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak já tomu věřila, dokud mi neřekla, že budu mít pohodové těhotenství - ležela jsem poslední měsíc ve špitále a každý den nějaká vyšetření, že budu mít pohodový porod - byl naprosto katastrofickej, nejdřív pokus o normál, nepostupoval, hrůůůza, ležela jsem jen na zádech, protože mimi kontrolovali sondou v hlavičce, pak malá dvakrát zkolabovala, tak akutní císař, malou jsem viděla až za týden, VVV! No, tak jestli byla tohle pohoda, nechci zažít tu hrůzu!
Něco trefí, ale jsou to tak maximálně šikovné psycholožky, do budoucnosti objektivně vidět nelze. Takže si tam můžeš jít třeba pokecat, ale stejný efekt má jít s kamarádkou na víno
(Jo a nebyla jsem jen u jedné!) Skončila jsem s těma kartářkama, co mám malou, ony jsou zkušené, tak je napadne, s čím tam tak asi jdeš, a občas se šikovně zeptají a Ty máš pak pocit, že na tom přece něco být musí. Je to náhoda, předpovědět lze tak možná počasí
![]()
- Citovat
- Upravit
ahoj… no já osobně jsem nikdy u kartářky nebyla, chtěla jsem, ale něco mi stále říká, že nemám jít..
Moje mamka byla přibližně před 2 roky u kartářky (chodí dodnes) a řekla ji hodně pravdy, také nechápu jak to dělají, ale něco málo pravdy na tom bude.. Kartářka se jí zepatala, jestli někdy přišla o své dítě..řekla že „NE“ v tu chvíli si vybavila potrat, když v 6měsíci přišla o miminko… ale tak to nebylo, řekla, že s nejstarším synem nastanou velké problémy a že vidí muže v uniformě (policii) a minulý rok v červnu se mi zabil bratr…😢 byl kolem toho velký rozruch.. tak jak tohle mohla vědět??? Jsou věci které asi nikdy nepochopíme, přijde mi to jako blbost aby takovou věc uhádla a neřekla ji to jen jedna kartářka…
jinak netvrdím, že vše co říkají je pravda, jen prostě někdo věří a někdo ne, myslím, že je to na zkušenosti..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No není kartářka jako kartářka. Některé fakt jen hádají a rejžují z lidí peníze. Pak existují i takové, které opravdu umí v kartách číst. Krom toho jestli to byl výklad po telefonu, tak tomu vůbec nevěřím.
Já vyzkoušela pět kartářek a mám to štěstí, že jsem našla jednu fakt skvělou, chodím k ní léta. A sedí mi u ní naprosto všecko, i když se to kolikrát zdálo naprosto nepravděpodobný ![]()
Příspěvek upraven 29.03.13 v 15:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne tak, neni kartarka jako kartarka a tech dobrych je asi malo a je stesti na ni narazit.
Oni se vetsinou umeji dobre ptat, takze jak uz taky nekdo psal, psychologicky z cloveka dostanou veci, aniz by si toho vsimnul a podle toho z nich padaji predpovedi a rady do budoucnosti.
Spis bych verila horoskopu na miru od odbornika, nebo numerologii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, souhlasím s tím, že je kartářka a kartářka. Já jsem se v životní krizi taky byla radit s kartářkou, ale věděla jsem, že je dobrá. Sama se doma občas s kartama radím, ale beru to spíš opravdu jenom jako radu, ne jako „co mě čeká a nemine“. Karty ukazují vývoj situace, která je v danou chvíli. Ale pokud člověk s tou situací začne pracovat a vědomě ji posouvat, okolnosti se změní a za čas karty můžou ukázat něco jiného.
Takže já karty neberu jako potvrzení, co mě v budoucnu čeká, ale opravdu jako rádce, jakým směrem se vydat a jak s danou situací nakládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak ta kartářka, u které jsem byla, se fakt trefila do 99% věcí z minulosti a do budoucna mi poradila dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já osobně tady kartám asi moc nevěřím, nevím ale jak říkám, mamce se tato smutná předpověd stala skutečnou… nikdo samozdřejmně nevěděl co se stane a mamka si to nechala pro sebe, protože to nepovažovala za nějakou výstrahu.. ale je divné, že to opravdu jakoby „předpověděla“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem byla u kartářky, věci z minulosti celkem trefila. DO budoucnosti mi řekla, že budu mít ještě dvě děti, bud hodně rychle za sebou nebo dvojčata. Měsíc na to jsem poznala svého nynějšího přítele. Pzději mi řekl, že je z dvojčat, a dvojčata jsou u nich velice častá. Takže uvidíme, ale už ted se „děsím“ dvojčat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kartářskému výkladu věřím, pokud si ho dělám sama, případně ho jen skonzultuju s někým dalším
Kolikrát stačí jedna karta a hodně ti to napoví … myslím, že to je dokonce lepší, než nějaké složité kombinace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sandrik: a to se dá vykládat i takhle přes internet, nebo u Tebe ta osoba musí sedět… kdybych Tě požádala a šlo by to..byla bys ochotna??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kačenko - já tedy vykládám zásadně jen sama sobě, na druhé nemám odvahu a myslím ani schopnosti.
Jinak karty i s pomocným výkladem se dají někdy pujčit i v knihovně a můžeš si to sama vyzkoušet. Typů karet je veliká řada -člověk by ani neřek, jak se můžou lišit a kolik typů je, každý dělá s těmi, které mu sedí nejvíc, já mám tzv. andělské.
Navíc já když si vybírám kartu, tak nejprve se musím zklidnit, fakticky, ne že si najdu 5minut mezi večeří a zprávama
a vybírám tak, že přejíždím rukou po kartách, netuším, jestli by tohle mohlo fungovat v zastoupení pro někoho dalšího tj po internetu navíc pro vysvětlení karty je dobré, že se znám, vím co chci řešit, karty neradí, jen ukazují a člověk najde řešení sám v sobě, nikdy nedostane jednoznačný návod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a ještě něco - já si nepředpovídám budoucnost, co se stane apod, ale spíš se k nim obracím o pomoc/radu co dělat v konkrétní situaci. Třeba když se nemůžu rozhodnout, čeká mě řešení nějakých problémů, složitá situace apod.
těmi symboly pak vyleze řešení napovrch nebo to „otevře oči“ že to jde i jinak než to, co člověka napadne v první chvíli atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím,že dobrá kartářka se rovná dobrá psycholožka.Vtěch kartách to vidí symbolicky,a zata léta praxe už to holt umí podat,a ty lidi si ztoho buď něco vemou nebo ne ![]()
Mě minulost celkem uhádla,přítomnost no moc ne,buď se netrefila,anebo to ještě přijde.A ta budoucnost,to je právě takový,že nevím co si mám myslet ![]()
ale kamarádka byla taky u kartářky,už je to asi 5let zpátky,ale to byla totální katastrofa,ni ztoho nevyšlo a pak jsme se musely tomu smát,ještě že si za to neřekla bůhví kolik
![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky,
Máme s manželem docela docela velkou krizi,no a nehcala jsem se kamarádkou přemluvit,ať zavolám kartářce.Moc se mi nechtělo,protože moc jim nevěřím.Nakonec jsem ze zvědavosti zavolala,no něco celkem uhádla,něco ne a něco je na zamyšlení.
Tak mě zajímá vy byste věřily kartářce??Já ztoho mám takový rozpačitej pocit…tak díky za názory