Tarotové karty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.4.10 14:22

Tarotové karty

Dobry den chtela bych se zeptat na váš názor na tarotove karty ,zda se jim dá věřit,budu rada za poztivní a i negativní zkusenosti ,dekuji.Nebo znáte-li nekdo nejakou dobrou kartářku na morave budu ráda za info ,Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.4.10 14:25

Karty ti ukážou jak by to mohlo být…ale nemusí…máme svobodnou vůli a záleží na nás jak se rozhodneme…

• Citovat
  • Upravit
18.4.10 15:27

já osobně kartám nevěřím, vše záleží na lidech, jak si svůj život zařídí. Kamarádka, která karty vykládá, mi např. předpověděla, že mé manželství bude krásné a dlouhé… hmm, a jak to dopadlo? jsem sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babi Zlopocasna
18.4.10 16:26

Kartam sa verit da, za dvoch predpokladov. Ze rozumies co Ti hovoria a ze sa nepytas na nic dlhsie ako 6 mesiacov. Aj ked su vestkyne, ktore sa triafaju v celozivotnom meritku, ale to nie su kartarky, ale fakt jasnovidky.

Ja ked som zacala vykladat karty, najprv som myslela ze hovori kazda o uplne inom, potom som mala obdobie ked sa mi zdalo ze vsetky karty maju ten isty vyznam. Potom som zacala do nich vidiet hlbsie, ale akosi som stratila potrebu vykladat karty, lebo moj zivot sa „znormalnil“.

Vseobecne ale ku kazdej predpovedi by si sa mala postavit s tym, ze veci sice smeruju tak, ako ukazuju karty, ale svojim jednanim dokazes zvratit ako dobru, tak aj zlu predpoved. Je to viac varovanie, ako pevne dany vysledok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.10 17:00

Holky dekuji za reakce,znam holky ktere tomu veri uplne a ja tak nejak na polovic a spise nevim co si mam o tom myslet,takze jsem rada za reakce,a doufam ze pribudou.

• Citovat
  • Upravit
babi Zlopocasna
18.4.10 17:17

No ja radsej ako na buducnost sa pytam preco sa stalo co sa stalo a co mozem urobit aby sa veci vyvijali tak ako chcem ja, a v pripade takto polozenej otazky su karty dost doveryhodne.

• Citovat
  • Upravit
2769
19.4.10 09:45

KARTY NELŽOU,ALE MOHOU SE MÝLIT…
Já sama si občas vykládám i kamarádkám…obyčejné mariášové jednohlavé…a musím říct,že se po většinu trefím…ale neni to tak se řídit papírem kde je to napsané…odložit do šuplíčkua a po měsíci vyndat a odškrtat položky co se shodují…byla jsem u spoustu kartářek a bylo ta prdlačku…ale,nikdy neodolám zajít za nějakou když se objeví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.7.11 09:35

…tarot…
Musíš mu věřit. Jinak to nejde.
(a ještě tomu musí věřit ten, kdo ho vykládá…)

Jakmile k tomu někdo přistupuje tak, že to jdeš „otestovat“, je to malér.
Třeba když někdo na mě začne dotaz „tak mi schválně vylož…“ - automaticky odmítám, a lidi si vybírám. Většinou předem vím, kdo to myslí opravdově, a kdo mě chce jen „testnout“: tak se ukaž, jak to vyjde. To ne - to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.7.11 09:36

A třeba to má každý jinak, ale já to mám o důvěře a napojení. A HLAVNĚ NE ZA PENÍZE - takhle to mám já.

Jsem si jistá, že jakmile bych za ten výklad něco vzala, nevyjde mi to.
nechápu kartářky, které to mají jako živnost. To bych nevyložila nikomu nikdy nic.
V některých dnech sama cítím, že ty karty nechodí tak, jak mají - že je něco v nepořádku. A kdybych to měla jako živnost a někdo mě „navštívil“ v blbou dobu, tak mu to vyložím špatně.
Takže se nedivím, že někdo má s kartářkou zkušenost „mně to vyšlo“ a někdo zase „nevyšlo nic“.
Není divu - není to jako Jáchyme hoď ho do stroje - hoďte tam údaje a vyjede budoucnost.

Musím mít na to sílu, náladu, atmosféru - a po dobrém výkladu jsem pořádně vyčerpaná!!! Dva hned za sebou bych nezvládla.
A na druhé straně (a nemusí nutně sedět u mě) musím mít člověka, který mi důvěřuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
22.7.11 11:01

věřím

Já tomu docela i věřím, ale ne od každého a kdykoliv. Člověk musí mít nějaký ten vnitřní pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.7.11 13:12

Já používám tarot jako doplněk pro celkové pososuzení k astrologii a můžu říct, že funguje úžasně.Astrologie je přesnější a konkrétnější, tarot je spíš prodloužená "ruka! nevědomí.|Ale sedí oboje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
16.8.11 09:41

mám s výkladem karet dobré zkušenosti. Vykládá je můj přítel…je to sice neobjektivní, ale pokaždé to sedělo. I to, že jsem těhotná, mi prozradily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.10.11 23:43

Ahoj vykládám karty už 16 let a opravdu jim věřím několikrát jsem je neposlechla a vždy někdy boužel někdy bohu dík měli pravdu. Je jedno jestli je výklad vyložen na tarotových, tarokovích nebo jiných kartách vždy odpoví to stejné. Já třeba vykládám pokaždé z jiných záleží na tom na které mám náladu a taky hlavně na co se chci zeptat a na jaký časový horizont. Ale výklady nejsou jen z karet ale také z kávy, knih, kostek, domina záleží na tom co chce kdo vědět. Nejjednoduší je výklad třeba polož si večer otázku a ráno jak se zbudíš vem tvou nejoblíbenější knihu, časopis nebo třeba noviny a otevři na náhodně vybrané straně tam kam ti padnou oči přečti dannou větu a ta je odpověď na tvou otázku. jinak pokud jsi z moravy tak pokud chceš můžu ti karty vyložit.
Dávej však pozor ke kartám musíš mět úctu jinak při špatném výkladu ti mohou ublížit. Nemám ráda kartářky které ti řekno, že se karty naučili z knih nevěřím tomu to prostě nejde já jsem to zdědila po mé prababičce a mém dědečkovi někdy se s tím ale hodně těžko žije dodnes se to učím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
25.11.11 15:30

ja tomu neverim.,aj neverim
jako neco malo se stane to jo..
treba jedna moje nejmenovana znama cte z tarotu…
jednou za rok mi dela vyklad.. jako nemocna stara pani v rodine se bohuzel vypolnila a taky umrela :,( . pak dlouha cesta, nebo daleka a taky ze jo.. tak baracek…
ale kazdy rok mi cte ze budu met miminko a uz se podruhe plete!!!!!
takze je to asi pul napul, ale obdivuju lidi oc umeji cist karty :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
25.11.11 15:33
L beruška píše:
Ahoj vykládám karty už 16 let a opravdu jim věřím několikrát jsem je neposlechla a vždy někdy boužel někdy bohu dík měli pravdu. Je jedno jestli je výklad vyložen na tarotových, tarokovích nebo jiných kartách vždy odpoví to stejné. Já třeba vykládám pokaždé z jiných záleží na tom na které mám náladu a taky hlavně na co se chci zeptat a na jaký časový horizont. Ale výklady nejsou jen z karet ale také z kávy, knih, kostek, domina záleží na tom co chce kdo vědět. Nejjednoduší je výklad třeba polož si večer otázku a ráno jak se zbudíš vem tvou nejoblíbenější knihu, časopis nebo třeba noviny a otevři na náhodně vybrané straně tam kam ti padnou oči přečti dannou větu a ta je odpověď na tvou otázku. jinak pokud jsi z moravy tak pokud chceš můžu ti karty vyložit.
Dávej však pozor ke kartám musíš mět úctu jinak při špatném výkladu ti mohou ublížit. Nemám ráda kartářky které ti řekno, že se karty naučili z knih nevěřím tomu to prostě nejde já jsem to zdědila po mé prababičce a mém dědečkovi někdy se s tím ale hodně těžko žije dodnes se to učím

ty jo tak to s tou knihou zkusim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat