Tarotové karty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
14.6.16 12:21

Karty ti ukážou pouze možnosti cesty, současné tvé rozpoložení a návod jak dál a jaký bude výsledek pokud se jimi budeš řídit..pamatuj si, že vždycky máš možnost volby a ty si tvoříš svůj život!

jinak já vykládám jen sobě a přátelům…dva dny zpět jsem vykládala manželskýmu páru a vyšli jim naprosto stejně karty jen v jiném rozložení 8)

p. s. a karty si tě najdou sami, mě si můj kosmickej tarot, kde jedna karta chybí a jedna je vitištěna dvakrát (chyba výroby) našel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.6.16 12:24

P. s. pokud máte někde skupinku, tak si na mě vzpomeńte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
10.7.16 15:36

Ja kartám věřím, i když asi taky záleží na tom kdo je vykládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.7.16 12:27

@IrenaPreis bud´tak hodná a jdi si dělat marketing jinam jo ;)…mmch karty si Tě musí najít sami..mě si takhle našel kosmickej tarot, kde je dokonce jedna karta vytištěna dvakrát a jedna chybí a to v jednom zapadlym obchůdku v Chebu…ta energie tam byla tak silná, že mi ty karty vysloveně samy skočily do ruky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.3.18 12:11

ROBIN FRANIŠEK

@Janie Bast píše:
Dobrý večer.
Omlouvám se, že jsem nenapsala dříve, ale byla jsem propuštěna z práce docela rychle. Dohodou jsem odešla hned s navýšeným odstupným, ale to je jiná kapitola. Začla jsem chodit k bylinkářce a méně se zabývat támto webem - nemyslet na dítě tolik, protože jen v rodině máme dvě nové těhotné a jedno miminko narozené ve středu.
Moje datum narození je 18.11.1986. Moc Vám předem děkuji. Pokud bych Vám mohla já nějak pomoci, tak mi klidně řekněte. ;)

Vaše životní karta a číslo 8 SÍLA.. ČLOVĚK ENERGICKÝ, S DOBRÝMI ÚMYSLY, JSTE ČLOVĚK, KTERÝ POTŘEBUJE ČERPAT ENERGII Z OKOLÍ A TAKÉ DOKÁŽETE DOTÁHNOUT VĚCI DO KONCE, V ŘEŠENÍ PROBLÉMU SE DOKÁŽETE POSTAVIT DANÉ SITUACI A ŘEŠIT JÍ V PŘÍPADĚ ŽE BUDETE ODHODLÁNA SILOU ENERGIE. V PRÁCOVNÍCH VĚCECH POJEDETE NA VÝSLEDEK A DOKÁŽETE PÍLÍ VYTVOŘIT DOBRÉ DÍLO. ZDE JE TAKÉ MOŽNOST ŽE SE VÁM OTEVÍRÁ A ČI NADEJDE SITUACE KDY BUDET ŘEŠIT SITUACI KTERÁ BUDE POTŘEBOVAT VAŠI ENERGII A ODHODLÁNÍ - MATE NEPŘEBERNÉ MNOŽSTVÍ. ZDE BY SE HODILO PŘÍSLOVÁ HLUCHY NESLYŠÍ A HLOUPÝ NEVIDÍ..CO SE TÝKA TĚHOTENSTVÍ JE TO VÝHLED 8 MĚSÍCŮ A JE JEN NA VAŠI VYTRVALOSTI A PÍLI ABY TOMU TAK BYLO NIKTERAK POMAHAT RUZNÝMI PREPARÁTY, ALE UDĚLEJTE SI V SOBĚ TU SILNOU VÍRU V TĚHOTENSTVÍ A NOSTE VE SVEM SRDCI A UVIDITE ŽE TO BUDE REALIZOVATELNÉ, POSLOUCHJTE SVOU MYSL A SRDCE A SVOU TOUHU DENĚ V MOTLITBĚ PRONESTE, ČERPEJTE ENERGII Z PŘÍRODY ČI MALOVÁNÍ ČI VAŠÍ TOUHY A NEBUDE TO PRBLÉM. VŠECHNY ASPEKTY K TOMUTO HOVOŘÍ KLADNĚ..
MEJTĚ KRÁSNÉ DNY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat