Výklad karet - váš názor
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
výklad karet sama dělám, několikrát jsem i byla na výkladu. Já sama umím vyložit vážně na krátkou dobu, jen tendence a ukázat možnosti. Ale obdivuju toho, kdo umí vyčíst z karet minulé životy, složité mezilidské vztahy…
Je tam asi mnohem důvěrnější napojení na „cosi vyššího“.
Prostřednictvím karet promlouvají právě ty různé vyšší záležitosti kolem nás, kvalita kartáře spočívá v tom, jak je dokáže dešifrovat.
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla na výkladu karet asi před 3 lety, všechno mi vyšlo… bylo to ale taky jen krátkodobé tak nejvýš půl roku dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mě by zajímalo, jak se pozná kvalitní kartář/ka a kde ho hledat?Mě třeba vykládala kamarádka,ale ta není profesionálka..Něco sedělo a něco ne..Ale já tomu věřím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak já na to věřím, myslím, že každý člověk má určitý osud. Ještě jsem na tom ale nebyla, nevím moc kam se obrátit, zrovna teď bych potřebovala vědět jak to bude dál…
Nikina- ty vykládáš karty jak, jde to i přes internet? to asi ne, že, člověk ty karty musí mít v rukou že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvatapko - jde to i na dálku, já to teprve asi půlrok zkouším, a reference zatím docela pozitivní ![]()
Má to jen jeden háček, už se mi nechce do výkladů sama pro sebe…
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je Nikino, jde to i na dálku? A ty vykládáš i na dálku?To by mě docela zajímalo…Že bych si třeba od tebe nechala vyložit, pokud bys byla tak hodná..A jaký máš ceník?
- Citovat
- Upravit
ten anonym jsem já - kapradinka - zapomněla jsem se přihlásit…
- Citovat
- Upravit
Holky, když už jste to tady nakously - nemáte kontakt na dobrou kartářku v Brně?
Díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky...........tak já chodím ke kartářce pravidelně 2× ročně. Mě prostě hodně pomáhá pocit, když vím co se bude dít. Začalo to asi před 3 roky, kdy jsem měla hodně velké problémy doma. Nejdřív mi vykládala kamarádka, ale protože mi vyšly naprosto šílený karty, pak už mi nechtěla nic vyložit. Úplnou náhodou jsem šla ke kadeřnici a tam jsem našla vizitku mé kartářky. Nakonec u ní byla i moje kamarádka (ta co mi vykládala), protože říkala, že si neumí sama sobě vyložit.
Všechno co mi předpověděla se mi splnilo.
Nikdy nezapomenu první návštěvu. Měla jsem těsně před rozvodem a ona mi říká vidím těhotenství. Jsem si myslela, že si ze mě dělá srandu, normálně mě naštvala........... Teď mám 2 letou holčičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu prosím někdo, kdo umí nebo se učí vykládat katry a odpověděl mi na otázku?
![]()
- Citovat
- Upravit
Dnes jsem byla poprvé u kartářky! Šla mi husina z toho, co vše řekla o mě a mém muži. Naprosto vstihla úplně vše- dokonce to, že se rozvádíme a že má milenku.....viděla komplet jeho povahu a postoj k životu
Mazec!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bylo to neuvěřitelý, jak dokonale ho vystihla…ptala se mě, jestli chci vědět i to hnusný!!! Já že jo. A ona na to- víte o tom, že má milenku? Vidím rozvod, bude vám dělat problémy, vy a vaše dítě je pro něj momentálně překážka v jeho bezstarstném životě…brzdíte ho v jeho aktivitách. Chce být volný a nesnáší okovy.....nechce a nebude se komukoli zodpovídat......má vás rád, ale takhle žít nechce a neumí! Na prvním místě je on, pak dlouho nic a pak teprve někdo další........ Je mi do breku!!! Ale jen proto, že je to opravdu pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karty jdou vyložit komukoliv kdekoliv na světě stačí znát jméno dotyčného a je dobré i vzhled člověka už je vykládám 15 let a jsem ráda že to lidem vychází
Měj se hezky a nevěš hlavu vše bude dobré
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jaký máte názor, případně zkušenost z výkladem karet. Byla jsem na něj před 11.lety-vše vyšlo. Takže důvěra k tomuto z mé strany je. Vím, že výklad karet je krátkodobá záležitost (3.měs. až 1/2 roku), fascinuje mě, že někdo aniž by mě znal, začne o vás mluvit a má vás přečtenou. Má kamarádka, která u mého výkladu byla (asi před 14.dny), byla šokována, jak vše sedí, já z toho měla „husí“ kůži po těle. Díky moc za vaše názory.