Výklad karet - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
11.4.18 12:56
@JayLee píše:
ted je moderni vykladat tarot po Fb za 500 kc posles předem na ucet a pani ti vyvesti :mrgreen: dela to i po emailu ale vicemene se to kazdymu skoro shodovalo takze vesti jedno a to same dokola ale pravda nikde ;) neverila bych tomu ani omylem 8) pravej vestec si za to nerekne peníze a kor timle stylem :mrgreen: jen nechapu ze ty lidi jsou ochotny do toho jit ale každého věc 8)

SOUHLAS NIKDY JSEM SI O PENIZE NEŘEKL…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.18 12:42

@Robo2 Mám teď v hlavě takový zmatek. Jedna kartářka mi věštila přes email, asi tak dva měsíce zpět a řekla, že to na co jsem se ptala nedopadne dobře. Nedávno jsem položila dotaz tady a ujala se mě milá paní, že mi pomůže ty karty rozebrat. A udělala to úplně zdarma, věnovala mi skoro celý večer a bylo to fakt příjemný, jako s kamarádkou. Jenže mi řekla, že moje otázka vyjde pozitivně. Nebo jako že teď tam žádnou překážku nevidí. Tak jsem teď na vážkách, komu věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.4.18 12:59

@Paní Kaktusová Víte ono je otázkou jaky měl byt ten časový usek toho výkladu je dobre si to předem řici… ale zpravidla by se neměly vykladat karty 2× na totéž dříve než v po 6 měsících škoda že nevíte jake kerty jste ve výkladu měla,, ja ještě vždy se koukam nejen na karty cikánské se kterýma vykladam ale ještě taham 3 andělské kart ytakové sudičky 3 rady a když chcem byt jisti mrknu ještě na TAROT abychom jsme to měli takové hlubší… Nicméně bych se znva na to neptal nejdříve po tom půl roce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.18 13:02

@Robo2 právě že ta druhá paní mi napsala „Vidím tady kartu osudu.“ nebo „Je tu karta smutku, je vidět že mu to je líto..“ a takhle. Zatím co tamta napsala jen co vidí a konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.4.18 14:07
@Paní Kaktusová píše:
@Robo2 právě že ta druhá paní mi napsala „Vidím tady kartu osudu.“ nebo „Je tu karta smutku, je vidět že mu to je líto..“ a takhle. Zatím co tamta napsala jen co vidí a konec.

Ono takle už je težko usuzovat no:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.4.18 20:42
@Paní Kaktusová píše:
@Robo2 Mám teď v hlavě takový zmatek. Jedna kartářka mi věštila přes email, asi tak dva měsíce zpět a řekla, že to na co jsem se ptala nedopadne dobře. Nedávno jsem položila dotaz tady a ujala se mě milá paní, že mi pomůže ty karty rozebrat. A udělala to úplně zdarma, věnovala mi skoro celý večer a bylo to fakt příjemný, jako s kamarádkou. Jenže mi řekla, že moje otázka vyjde pozitivně. Nebo jako že teď tam žádnou překážku nevidí. Tak jsem teď na vážkách, komu věřit…

Nikomu z nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.11.18 18:43
@Péťka píše:
ahojky...........tak já chodím ke kartářce pravidelně 2× ročně. Mě prostě hodně pomáhá pocit, když vím co se bude dít. Začalo to asi před 3 roky, kdy jsem měla hodně velké problémy doma. Nejdřív mi vykládala kamarádka, ale protože mi vyšly naprosto šílený karty, pak už mi nechtěla nic vyložit. Úplnou náhodou jsem šla ke kadeřnici a tam jsem našla vizitku mé kartářky. Nakonec u ní byla i moje kamarádka (ta co mi vykládala), protože říkala, že si neumí sama sobě vyložit.
Všechno co mi předpověděla se mi splnilo.
Nikdy nezapomenu první návštěvu. Měla jsem těsně před rozvodem a ona mi říká vidím těhotenství. Jsem si myslela, že si ze mě dělá srandu, normálně mě naštvala........... Teď mám 2 letou holčičku.

Mohu vědět kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nrinka7
27.2.19 20:46

channeling

Ahoj holky, pokud mate nektera zajem tak mohu nabidnout channeling- napojeni na podvedomi cloveka, nemusite se bat, je to bezpecne..da se zjistit jak se clovek citi, jaky ma zamer, vztah s ruznymi lidmi, jde krasne i leceni. Touto metodou lze zjistit i vyznam snu, jestli je u cloveka prisedlik..atd..rada nekomu touto cestou pomohu.. v pripade zajmu napiste na email: ****

edit adminem - soukromý kontakt - napište si sz

• Citovat
  • Upravit
2
1.10.21 00:34

Karty

@Eulalia prosím kontakt dobře kartarky
kocurina@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.8.24 14:23

Já vím. Klidně napište… :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.6.25 05:27

Zdravím
Také vykládám karty kdyby měl někdo zájem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.25 14:11

@ArumLily0 mohu poprosit o kontakt na vás? Děkuji
Klidně facebook

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
4.8.25 05:18

@Míša2026 máte zprávu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.25 11:37

Já vždy čerpám z 2 až 3 kartářů kartářek co opravdu umí.

Pravda bývá uprostřed, celková úspěšnost cca 98 %

;-)
  • Citovat
  • Upravit
1461
8.9.25 12:42

Krásný den andílci
Dnesek ideální díky zatmění měsíce na výklady a rituály ❤️ v případě zájmu mi napište ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat