Výklad karet - váš názor
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:jaa obcas karty vykladam
Je tu prosím někdo, kdo umí nebo se učí vykládat katry a odpověděl mi na otázku?![]()
- Citovat
- Upravit
Holky kartářky, prosím o radu, včera jsem byla na akci, kde byla paní kartářka a kolegyně mě vyhecovaly, ač se toho bojím, ať to zkusím.
Hodně se bojím o děti, a tak mě napadlo se zeptat, zda jsou ty strachy opodstatněné, hned první kartu jsem si vytáhla smrt a druhou nějaký boží soud, nebo poslední soud, nevím, pak samé krásné karty, dle p. kartářky nádherný výklad, ale já se děsně bojím té smrti a božího soudu. Sice říkala, že to není smrt v pravém slova smyslu, jen symbol, ale zajímal by mě i názor někoho jiného. Moc děkuji a poprosím o anonymitu, je to pro mě hodně citlivé.
- Citovat
- Upravit
@lucka mancalova píše:
Delate i online vyklady?
J8 dělám online výklady, pro mě je to jednodušší, čistější, protože mě neovlivňuje vizáž člověka, to co o sobě mimoděk řekne, prostě jen vykládám co vidím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@trumbelín píše:
bylo to neuvěřitelý, jak dokonale ho vystihla…ptala se mě, jestli chci vědět i to hnusný!!! Já že jo. A ona na to- víte o tom, že má milenku? Vidím rozvod, bude vám dělat problémy, vy a vaše dítě je pro něj momentálně překážka v jeho bezstarstném životě…brzdíte ho v jeho aktivitách. Chce být volný a nesnáší okovy.....nechce a nebude se komukoli zodpovídat......má vás rád, ale takhle žít nechce a neumí! Na prvním místě je on, pak dlouho nic a pak teprve někdo další........ Je mi do breku!!! Ale jen proto, že je to opravdu pravda
Takže ti vlastně za peníze řekla jenom to, co už stejně dávno víš…
Já bych ke kartářce nešla ani zadarmo. Pár jich totiž znám osobně a vím o čem to je…
Váš život nemůže nikdo odžít místo vás, ani přebrat za něj zodpovědnost. Co se má stát, to se stane a někdy si může člověk ty špatné věci přivolat sám, když si je převezme „za své“.V Bibli je jakékoliv věštění zakázané. Začínáte si se špatným duchovním světem a může se vám to vymstít…
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, hledám ženu, slečnu, paní, muže, na mé zdokonalování se ve výkladu karet. Pracuji už nějakou dobu s kartami Lenormand ale spíše potřebuji výkladat jiným osobám, než sama sobě. Proto budu ráda když bude mít někdo zájem a nechá si samozřejmě zdarma vyložit karty. Těším se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem v experimentalni fazi, takze ano, pokousim se i touhle cestou =)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyklad Karet Zdarma-Virtuelle Moje prezdivka na fb. Vecer budu online a pokusim se vsem vyhovet =)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delate i online vyklady?