Výklad karet - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucka mancalova
27.6.13 15:54

Delate i online vyklady?

• Citovat
  • Upravit
lucka mancalova
27.6.13 15:58
@Anonymní píše:
Je tu prosím někdo, kdo umí nebo se učí vykládat katry a odpověděl mi na otázku? :lol: :lol:
jaa obcas karty vykladam :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.13 09:00

Holky kartářky, prosím o radu, včera jsem byla na akci, kde byla paní kartářka a kolegyně mě vyhecovaly, ač se toho bojím, ať to zkusím.
Hodně se bojím o děti, a tak mě napadlo se zeptat, zda jsou ty strachy opodstatněné, hned první kartu jsem si vytáhla smrt a druhou nějaký boží soud, nebo poslední soud, nevím, pak samé krásné karty, dle p. kartářky nádherný výklad, ale já se děsně bojím té smrti a božího soudu. Sice říkala, že to není smrt v pravém slova smyslu, jen symbol, ale zajímal by mě i názor někoho jiného. Moc děkuji a poprosím o anonymitu, je to pro mě hodně citlivé.

• Citovat
  • Upravit
14047
20.5.14 06:36
@lucka mancalova píše:
Delate i online vyklady?

J8 dělám online výklady, pro mě je to jednodušší, čistější, protože mě neovlivňuje vizáž člověka, to co o sobě mimoděk řekne, prostě jen vykládám co vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.15 10:56
@trumbelín píše:
bylo to neuvěřitelý, jak dokonale ho vystihla…ptala se mě, jestli chci vědět i to hnusný!!! Já že jo. A ona na to- víte o tom, že má milenku? Vidím rozvod, bude vám dělat problémy, vy a vaše dítě je pro něj momentálně překážka v jeho bezstarstném životě…brzdíte ho v jeho aktivitách. Chce být volný a nesnáší okovy.....nechce a nebude se komukoli zodpovídat......má vás rád, ale takhle žít nechce a neumí! Na prvním místě je on, pak dlouho nic a pak teprve někdo další........ Je mi do breku!!! Ale jen proto, že je to opravdu pravda

Takže ti vlastně za peníze řekla jenom to, co už stejně dávno víš… :roll: Já bych ke kartářce nešla ani zadarmo. Pár jich totiž znám osobně a vím o čem to je… 8o Váš život nemůže nikdo odžít místo vás, ani přebrat za něj zodpovědnost. Co se má stát, to se stane a někdy si může člověk ty špatné věci přivolat sám, když si je převezme „za své“.V Bibli je jakékoliv věštění zakázané. Začínáte si se špatným duchovním světem a může se vám to vymstít…

• Citovat
  • Upravit
4
4.4.15 13:32

Dobrý den, hledám ženu, slečnu, paní, muže, na mé zdokonalování se ve výkladu karet. Pracuji už nějakou dobu s kartami Lenormand ale spíše potřebuji výkladat jiným osobám, než sama sobě. Proto budu ráda když bude mít někdo zájem a nechá si samozřejmě zdarma vyložit karty. Těším se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
4.4.15 14:09

@Virtuelle a to asi musím za tebou dojet, že?!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
4.4.15 14:44

@Virtuelle Vykládáš po netu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.4.15 15:20

Také by mě zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
4.4.15 15:36

Jde to přes net? hlásím se 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.4.15 15:55

Jsem v experimentalni fazi, takze ano, pokousim se i touhle cestou =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
4.4.15 16:33

@Virtuelle v tom případě se hlásím
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.4.15 16:48

Vyklad Karet Zdarma-Virtuelle Moje prezdivka na fb. Vecer budu online a pokusim se vsem vyhovet =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
4.4.15 20:05

Já se taky v tom případě hlásím, ale na fb nemůžu nic najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.4.15 20:10

@Virtuelle taky bych si dala říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie