Výklad karet - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
4.4.15 20:25

Je třebs zadat to celý… já to zkopírovala, původně mi to taky nic nenašlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
5.4.15 10:42

Virtuelle psala jsem zprávu na Db :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.4.15 19:45

¨Dobrý večer, vzhledem k velkemu zajmu (coz me tesi) opravdu nestiham odepisovat vsem, ale na facebooku mi muzete napsat sz na prezdivku

Vyklad Karet Zdarma-Virtuelle

Najdete me pod osobou, nikoli pod skupinou.. tady je ma profilova fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
5.4.15 23:57
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.15 00:16

Můžu taky poprosit o výklad…můj email ***

Příspěvek upraven administrátorem 25.4.2015 18:21 - kontaktní údaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.6.15 17:39

výklad karet

@Virtuelle píše: ¨Dobrý večer, vzhledem k velkemu zajmu (coz me tesi) opravdu nestiham odepisovat vsem, ale na facebooku mi muzete napsat sz na prezdivku

Najdete me pod osobou, nikoli pod skupinou.. tady je ma profilova fotka

Mohla bych taky poprosit o výklad ale na facebooku tě pomoci profilovky nenajdu já totiž nevidím. Ale já tam jsem jako Zuzka Cvrček Chamulová Moc díky Zuzka Cvrček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.6.15 17:23

Taky bych potřebovala. Špatné období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.6.15 17:29

@jizvíková já bych měla zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.7.15 16:10
@Virtuelle píše: ¨Dobrý večer, vzhledem k velkemu zajmu (coz me tesi) opravdu nestiham odepisovat vsem, ale na facebooku mi muzete napsat sz na prezdivku

Najdete me pod osobou, nikoli pod skupinou.. tady je ma profilova fotka

TAKY BYCH POTŘEBOVALA, ALE NEMOHU VÁS DOHLEDAT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.7.15 17:02
@Anonymni píše:
Ahoj holky, jaký máte názor, případně zkušenost z výkladem karet. Byla jsem na něj před 11.lety-vše vyšlo. Takže důvěra k tomuto z mé strany je. Vím, že výklad karet je krátkodobá záležitost (3.měs. až 1/2 roku), fascinuje mě, že někdo aniž by mě znal, začne o vás mluvit a má vás přečtenou. Má kamarádka, která u mého výkladu byla (asi před 14.dny), byla šokována, jak vše sedí, já z toho měla „husí“ kůži po těle. Díky moc za vaše názory.

To ti řeknu za 14 dní. Jak jsem vždy říkala, že ke kartářce nikdy, že to nebude potřeba, :) Mám velké dilema, co se týče práce, takže jsem se objednala a pak Ti napíši mé dojmy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.7.15 12:14

Virtulle

Me nelze na facu dohledat je mozne do zpravy zaslat link na fb prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.15 19:08

@Virtuelle dobrý den Nějak vás na fb nemůžu najít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
10.11.15 12:46

Ahoj holky,
nechala jsem si udělat výklad karet na dálku podle dat narození. Ptala jsem se na současný vztah (cca 8měsíců), budoucnost v něm a dítě. Všechno špatně, přítel asi ještě neví jestli se mnou chce být, společná budoucnost v dalších dvou letech není vidět a dítě taky ne. Jsem teď zmatená a nevím co mám dělat. Ukončit vztah a začít znovu nebo to nechat být. Vím, že náš vztah není ideální, ale „všude je něco“. Co vy, máte podobnou zkušenost? Jak to řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
10.11.15 12:54

@Kat80 Neblbi, ja jsem se vyklady jeden cas dost zabyvala, delala jsem je sama (a uz je davno nedelam) a nekolikrat jsem i byla u kartarky…samozrejme jsou veci nebem a zemi a nekdy ti „vedma“ da informace na 50let dopredu a fakt netusis, kde to vzala, ale jak jsem pozorovala sebe, jak ja to delam a i jine kartarky, tak je to proste vnimavost k druhemu cloveku a tak nejak schopnost odhadnout, co bude pravdepdobne nasledovat. Takze byt tebou vyhodim z hlavy kartarku a zamyslim se nad vztahem…jestli neni idealni, a chces neco ve vztahu menit, tak preci muzes…

Jo a zkusenost mam s proroctvima, ktery se stala i ktera se nestala, vic teda bylo tech, ktera se nakonec nestala…jeden cas jsem se tim opravdu hoodne zabyvala…myslim, ze predpovedi taky bohuzel pusobi casto tak, ze si to das do hlavy a nevedome spolupracujes na tom, aby to tak doopravdy dopadlo…

• Citovat
  • Upravit
1161
10.11.15 13:11

@KayaRepublic díky, od včerejška na to musím pořád myslet, když jsem se zeptala jestli ten vztah vidí jako ztracený, tak že ne, že když ho budu chtít udržet, tak se mi to podaří, ale bude mi to stát hodně energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat