Výklad karet - váš názor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.5.16 19:43

@Nikinkira Pokud je mi známo tak sama sobě karty nevyložíš jen někomu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
16.5.16 05:43

@sedmikráska70 Aha, tak to jsem nevěděla. Často jsem četla na různých fórech, jak si holky vykládají samy, tak jsem to chtěla taky zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.16 06:54

@Nikinkira Tak pro srandu to jo ale opravdový výklad prý sama sobě neuděláš nejde se prý napojit na svou energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
11.6.16 23:10

Preji krasny vecer, chtela bych se zeptat. Je tu nekdo kdo by mi vylozil karty? Moc dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.6.16 07:27

@beručka Kartářku bys měla najít sama a to takovou, která tě něčím přitáhne, která ti bude „sedět“. Tím, že hodíš poptávku, si můžeš přitáhnout buď takové, které do toho až tak nevidí a jen ti zamotají hlavu, potažmo život a nebo takové, které neovládají pouze tu čistou energii, ale hlavně negace a ty umí zkomplikovat život ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.16 13:51

@Frída34 Vyložila byste mi prosím karty? Měla bych velký zájem. Kam se Vám mohu prosím ozvat se zasláním fota a data narození? Zajímala by mě společná budoucnost s jedním mužem, Budete potřebovat i jeho údaje? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.17 21:21

Obnovuji diskuzi - vykládá někdo karty z vás a mohl mi je prosím vyložit? Andělský nebo tarot? :andel:

• Citovat
  • Upravit
7
27.1.17 14:37

Ahoj, můžu se zeptat na tu kartářku? je z Prahy? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.1.17 14:39
@trumbelín píše:
Dnes jsem byla poprvé u kartářky! Šla mi husina z toho, co vše řekla o mě a mém muži. Naprosto vstihla úplně vše- dokonce to, že se rozvádíme a že má milenku.....viděla komplet jeho povahu a postoj k životu :nevim: Mazec!!

Ahoj, můžu se zeptat na tu kartářku? je z Prahy? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.1.17 14:41
@trumbelín píše:
bylo to neuvěřitelý, jak dokonale ho vystihla…ptala se mě, jestli chci vědět i to hnusný!!! Já že jo. A ona na to- víte o tom, že má milenku? Vidím rozvod, bude vám dělat problémy, vy a vaše dítě je pro něj momentálně překážka v jeho bezstarstném životě…brzdíte ho v jeho aktivitách. Chce být volný a nesnáší okovy.....nechce a nebude se komukoli zodpovídat......má vás rád, ale takhle žít nechce a neumí! Na prvním místě je on, pak dlouho nic a pak teprve někdo další........ Je mi do breku!!! Ale jen proto, že je to opravdu pravda

můžu se zeptat, kde jste byla na výklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.1.17 14:42
@lucinka1234 píše:
Ahoj, já si nechávám vykládat po mejlu i osobně. Oboje paní vychází. Největší pecka byla, když mi řekla, že vidí těhotenství. A já, jelikož mám dvě děti jsem ztuhla a řikám NIKDY. No a co myslíte? Mám třetí ;o) Boží cesty jsou nevyzpytatelný. Kdyby někdo chtěl kontakt, může mi napsat na ***@centrum.cz. :kytka:

můžu prosím kontakt? je z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.1.17 14:45
@jizvíková píše:
J8 dělám online výklady, pro mě je to jednodušší, čistější, protože mě neovlivňuje vizáž člověka, to co o sobě mimoděk řekne, prostě jen vykládám co vidím

Mohla bych prosím taky výklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.1.17 15:00
@NiKina píše:
Kvatapko - jde to i na dálku, já to teprve asi půlrok zkouším, a reference zatím docela pozitivní :lol:
Má to jen jeden háček, už se mi nechce do výkladů sama pro sebe…
NiKi

můžu prosím více info o Kvatapko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
1.2.17 16:03

Kartářka

@Anonymni píše:
Ahoj holky, jaký máte názor, případně zkušenost z výkladem karet. Byla jsem na něj před 11.lety-vše vyšlo. Takže důvěra k tomuto z mé strany je. Vím, že výklad karet je krátkodobá záležitost (3.měs. až 1/2 roku), fascinuje mě, že někdo aniž by mě znal, začne o vás mluvit a má vás přečtenou. Má kamarádka, která u mého výkladu byla (asi před 14.dny), byla šokována, jak vše sedí, já z toho měla „husí“ kůži po těle. Díky moc za vaše názory.

Pokud je dobro a zlo, karty nejsou z dobra.Sice se kartářky „ohání“ Spol. Svatých na obloze-dá model hlavy Ježíše na karty, to se mi nemusí líbit a je mi to jedno. A tím nechci odsuzovat kartářky. Ať si dělají co chcou. Nevím o tom nic jen, že je to špatné. Nenaslouchají „nebi“,ale „podsvětí“. Můj názor je ten, že řeknou několik pravd, abychom nakonec věřili lži a ještě prodělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.2.17 21:16
@Danikoof píše:
Pokud je dobro a zlo, karty nejsou z dobra.Sice se kartářky „ohání“ Spol. Svatých na obloze-dá model hlavy Ježíše na karty, to se mi nemusí líbit a je mi to jedno. A tím nechci odsuzovat kartářky. Ať si dělají co chcou. Nevím o tom nic jen, že je to špatné. Nenaslouchají „nebi“,ale „podsvětí“. Můj názor je ten, že řeknou několik pravd, abychom nakonec věřili lži a ještě prodělali.

Mas recht tvuj nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat