Výklad karet - váš názor
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Taroty, taroky, ale nejraději lenoardky nebo z obyčejných karet 32ks záleží na tom co chci vědět každé z nich jsou podrobné na něco jiného taroty vykládám když je nejhůř taroky to jsou slovenské ty pokud chci vědět něco co se velice brzi odehraje lenoardky tak na půl roku dopředu a nejradši obyčejné tam vykládám na půl roku nebo na měsíc po dnech nebo na konkrétní otázky prostě záleží na situaci a někdy když nejsou karty tak vykládám z kávy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám taky jednu
Ahoj, já si nechávám vykládat po mejlu i osobně. Oboje paní vychází. Největší pecka byla, když mi řekla, že vidí těhotenství. A já, jelikož mám dvě děti jsem ztuhla a řikám NIKDY. No a co myslíte? Mám třetí ;o) Boží cesty jsou nevyzpytatelný. Kdyby někdo chtěl kontakt, může mi napsat na ***@centrum.cz. ![]()
- Citovat
- Upravit
Může sem přidat dotaz? Jedná se o sen a nechci zakládat diskuzi…
V posledních dvou týdnech se mi zdálo asi dvakrát, že rozhrnu dceři vlasy a má strašně moc vší.....Jenže já jsme nikdy vši neviděla, protože děti je ještě neměly.
. Možná vám to bude připadat směšné, ale ty sny byly oba dva hrozně živé… Pokud je tu někdo, kdo se zabývá sny, mohl by mi k tomu něco říct? Děkuju
- Citovat
- Upravit
doplnění
p i z d u l e a pak zavináč atd..je mejl, to slovo samozřejmě bez mezer ;o) ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den vykládám si karty už asi víc jak dva roky vždycky mi seděly a postupem času jim člověk, začne rozumnět ale chtěla bych se optat na kartu čas??? je to jediná karta u které mám velký? jak poznám jak dlouho to bude trvat jak zjistím že to bude rok měsíc??? děkuji za odpovědi Erika :3:
- Citovat
- Upravit
Nikina-dobry den chtela by jsem se zeptat a poprosit jestli by jste mi taky nevylozila karty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka
Teda mě pěkně zlobí PC
. Já osobně využívám jen jednu kartářku a jsem s ní moc spokojená. Prý není moc dobré měnit kartáře a tak jsem se rozhodla jen pro tuto jednu. Neříkám, někdy se nesplní vše úplně přesně, je tam minimální odklon ne měsíc, dva ale to si způsobujeme sami ( negativní myšlenky), ale je na Pc každý večer a pokud mám nějaký akt. problém na druhý den apod.tak je vždy pohotová a pomůže okamžitě. Taky pro stálé zákazníky je cenově dost výhodná
a odpověď v tom samém dnu, větší výklad do druhého dne.
- Citovat
- Upravit
Kartarka
@termix píše:
Teda mě pěkně zlobí PC. Já osobně využívám jen jednu kartářku a jsem s ní moc spokojená. Prý není moc dobré měnit kartáře a tak jsem se rozhodla jen pro tuto jednu. Neříkám, někdy se nesplní vše úplně přesně, je tam minimální odklon ne měsíc, dva ale to si způsobujeme sami ( negativní myšlenky), ale je na Pc každý večer a pokud mám nějaký akt. problém na druhý den apod.tak je vždy pohotová a pomůže okamžitě. Taky pro stálé zákazníky je cenově dost výhodná
a odpověď v tom samém dnu, větší výklad do druhého dne.
Dobry den a mohla by ste prosim poslat kontakt na pani kartarku?
Aky ma cennik?. Dakujem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykladani z karet mě strašně fascinujíí
karty mám i doma urcite tomu věřim.
- Citovat
- Upravit
Jé ty vykládáš karty?