Výklad karet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
výklad karet
Ahoj,
jste tu některá ze zlína a okolí,která by poradila kam na výklad karet? nebo zkoušeli jste výklad karet přes internet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
výklad z korejských karet = dobrovolnice
Nabízím výklad z asijských karet - používám japonské, čínské a indické karty (ne tarot).
Začala jsem se zajímat o korejské karty, a ráda bych si je „otestovala“ na dvou, třech dobrolnících. Výklad dělám přes skype.
Pokud má někdo zájem, napiště.
- Citovat
- Upravit
Ještě tedy dodávám, že nejlepší je zaslat mi buď soukromou zprávu nebo email (vykladzkaret zavináč atlas tecka cz), a že bych posléze poprosila o zaslání stručného hodnocení sezení.
- Citovat
- Upravit
kartářka Brno
Ahoj
.Nevíte prosím někdo o dobré kartářce z Brna? Případně kolik bych si měla nachystat peněz? Předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bejbinka01 no velmi dobrou pověst maZuzana Antares. Kdysi ale to je min. 15 let jsem u ní byla. Jo sice si už presně nepamatuju co mi rekla. Ale zpětně si vybavuju ze lecos vlastně vyslo i když trochu jinak než bych predpokladala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adg píše:
Je tu někdo kdo mi vyloží karty?
myslím, že tady s takovým nadáním nikdo není
Ptej se, odpovím ti na co chceš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- doděláš školu
- najdeš si práci, sice ne práci snů, ale nějak to přetrpíš
- první dítě
- svatba
- dovolená v Maďarsku
- další dítě
- trochu krize
- nová práce, která už je lepší, ale ukazuje se, že už to vydržíš
- už je po krizi, vše je Ok, budeš uvažovat o dalším dítku
- odchod do důchodu
pak jen výhody od státu a samá pozitiva, výměna kyčelního kloubu, nové zuby.
Máš krásné karty
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kouřící králík super jsi geniální angažuju tě jako svého dvorního vykladače karet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikoho odtamtud neznám a hlavně si myslím, že karty moc nefungují…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu prosím někdo, kdo by byl ochoten mi vyložit karty? Mám problém a docela si zoufám, co s ním. Píši raději anonymně. Pokud by byl někdo ochoten mi vyložit, napíšu mu do vzkazníku. Děkuji.
- Citovat
- Upravit
Já karty vykládala doma pro své účely a vím, že se člověk musí karet dotknout a vybrat si určitou kartu podle energie, co z nich cítí. Rozhodně bych si nenechala vykládat přes internet ani přes telefon. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit