Výklad karet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, zaregistrovala jsem se sem za účelem zdokonalit se ve výkladu karet a předávání vzkazů od andělů. Prozatím funguji jen mezi nejbližšími přáteli, ale Jelikož bych ráda tyto schopnosti více rozvíjela, nabízím se na zkoušku a samozřejmě zadarmo.
Co se týče karet, vykládám andělské karty a karty strážců světla. Nicméně úplně nejraději bych vypilovala svoje vize, tedy napojení na anděly a obrazy, prostřednictvím kterých mi předávají informace. Prozatím mám zkušenosti např. s předáním pozdravů od babičky vnučce, potvrzení nejvyššího času změnit zaměstnání, nějaké vztahové vize, atd. Funguje to tak, že mám možnost něco vidět, něco, co by Vám mělo dávat smysl, co byste měli poznat, a tím pádem by Vám to mělo napovědět/odpovědět…
Pokud je tady někdo, kdo by to chtěl vyzkoušet, budu ráda, když se na mě zkusíte obrátit. Nemusíte se bát žádné černé magie, ničeho negativního, nebo absolutně mimózního. Upřímně, jsem sama zvědavá, jak to bude takto na dálku fungovat…:) Ale zkrátka to chci vyzkoušet. A když to bude fungovat, bude to prostě super!:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ala111 juva
já bych chtěla, jen nevím jak myslis na dálku, jak to u tebe funguje? To by bylo super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To právě musíme vyzkoušet:). Já jsem zatím takhle na dálku vykládala karty a předávala vzkazy například mé dobré kamarádce. To fungovalo bez problémů, jen teď najít tu strategii, když se má jednat o někoho úplně nového, mně doposud neznámého:).
Ale zkusme to. Napiš mi do e-mailu (nevím, jestli je pro tebe viditelný, případně pošlu) svůj dotaz, a já si k tomu večer sednu a pokusím se napojit na anděly. Hned jak budu mít nějakou zprávu, tak ti odepíšu;).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak koukám na super číselné kombinace obou předchozích příspěvků: 22:44 a 23:32. Máme tady podporu z vyšších míst, takže to určitě klapne!:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ala111 to bude super! jsi moc hodná
dekuju
emailik tvůj nevidím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za zpoždění, hlídala jsem neteř:)). Mail je ****
Těším se:). Pište, kdo máte zájem, a já se pokusím Vám zprostředkovat, co jen bude v mých silách:).
edit adminem - smazán kontakt - napište si sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ala111 Chci ti z celého srdce poděkovat
!Tohle si nemůžu nechat jen pro sebe.Za svůj život jsem absolvovala několik výkladů ale tohle mě doslova posadilo na zadek!
Stačila jediná otázka a to co jsi mi napsala, mi vyrazilo dech, jak to neskutečně sedí. Člověk co Vás v životě nikdy neviděl, nic o Vás neví, napojí se na vás a najednou má celý Váš život před sebou…
Při čtení odpovědi, jsem měla husí kůži a slzy v očích, jak každé, každičké slovo sedí, bylo to až neskutečný a nikdy bych si předtím nemyslela, že je to reálný…a ono…opravdu je! Ještě jednou ti moc děkuji
máš obrovský dar!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Drdlinko, moc děkuji! Co na to víc říct. Jsem zkrátka šťastná, že to funguje a že můžu tímto způsobem pomoct a dostat to andělské více mezi nás všechny:). Já tímto děkuji také andělům, kteří mě v tom provázejí! A tobě ještě jednou za to, co jsi napsala.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno, holky, pokud se zajímáte o výklady karet nebo vás poslední dobou něco trápí a nevíte kudy dál, tak se určitě obraťte na zlatou duši @Ala111. Musím za sebe napsat, že od té doby, co si s ní píši cca dva měsíce, tak vše jde tím správným směrem (ťuk ťuk) a cítím se plná optimismu
. Jsem pro ni naprosto cizí člověk a tolik mi pomohla a věnovala mi tolik času a ZADARMO, což se v dnešní době vůbec nevidí. Ala má obrovský dar a jde z ní cítit, že ji to strašně naplňuje a ráda pomáhá lidem, tak se toho opravdu nebojte a oslovte ji jestli vás něco zajímá nebo vás něco trápí, určitě nebudete zklamané! Tímto Ti chci moc poděkovat, že jsi mi tolik pomohla a strašně Ti přeji, aby se Tvé sny všechny naplnily a to brzy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ala111 píše:
Omlouvám se za zpoždění, hlídala jsem neteř:)). Mail je ****
Těším se:). Pište, kdo máte zájem, a já se pokusím Vám zprostředkovat, co jen bude v mých silách:).edit adminem - smazán kontakt - napište si sz
Ja mam veliky zajem. Potrebuju poradit a nekoho koho to bavi a nelze. Kdo ma talent. Nekoho kdo si semnou i hezky popovida. Opravdu nevim
psala jsem soukromou zpravu. Snad odepisete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wallinka7 píše:
Ja mam veliky zajem. Potrebuju poradit a nekoho koho to bavi a nelze. Kdo ma talent. Nekoho kdo si semnou i hezky popovida. Opravdu nevimpsala jsem soukromou zpravu. Snad odepisete.
Nikdo takovej není - všechno je založené na tzv, cold reading - ty chytřejší to dělají vědomě, ty naivnější věří na „dar“.
Primárně ale potřebují říkat co chceš slyšet, abys zase znova přišla a dala prachy.
Je to oškubávání naivních lidí, co se panicby bojí převzít zodpovědnost za svůj život.
Když najdeš tu odvahu, tak ve skutečnosti víš co máš dělat.
A pokud je toho na tebe moc, tak nelij prachy do podvodnic, a požádej o pomoc někoho, kdo reálně může něco udělat - psycholog na vztahy, lékaři na zdraví, sociální právní pomoc, dluhové poradenství.
Cokoliv kromě falešných věštkyň
A pokud je tu nějaká uražená šarlatánka, tak ať se přihlásí do paranormální výzvy a dokáže že má nadpřirozené schopnosti.
http://www.falesni-hraci.cz/…rmalni-vyzva
Jakmile si taková podvodnice najde libovolnou výmluvu, že to nejde, tak je jasné odkud vítr fouká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadarmo ti to asi nikdo neudělá. A těch co to opravdu umí, je málo.