Předpověď budoucnosti
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
předpověď budoucnosti
Ahoj holky, zajímá mě, jestli jste některá byla někdy u kartářky či si nechala případně nějakým způsobem předpovědět budoucnost. Já bych možná docela chtěla, ale zatím mě ti, co jsem jim řekla, že bych tam šla, od toho odrazují. Tak nevím. Takže díky za jakoukoliv informaci. Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Moje máma byla tehdá u kartářky a ptala se na mě, a co řekla tak to zatím vyšlo tak půl na půl ale některé věci řekla hodně do budoucna takže to teprv uvidím jestli to klápne nebo ne. Klidně to zkus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinko,
jestli tě to láká, tak to zkus, za to nic nedáš, maximálně pár kaček.
Já si nechávala předpovědět budoucnost automatickým písmem - to se zeptáš na určitou věc, paní chvíli čmárá tvoje jméno a pak se rozepíše. Na jaře jsem se ptala, jestli a kdy otěhotním a ona mi napsala, že ještě není čas, že moje tělo není připraveno, ale ať se nebojím, že otěhotním v září nebo v říjnu. To vyšlo. Ale na druhou stranu mi napsala, že se mi narodí chlapeček. A mám holčičku.
Byla tam se mnou i moje kamarádka a ptala se jí, jestli bude mít ještě jedno miminko a ona jí napsala, že v jejím životě vidí děti dvě, ale že už se jí žádné nenarodí. A pak jí napsala, že byla na potratu, a to že je to druhé mimi. To nám klapla čelist, protože to byla pravda, ale nikdo kromě nás dvou o tom nevěděl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kartářka
Tak já byla u kartářky 2× a skoro vše se mi vyplnilo,ale už bych tam nešla, je to takové divné vědět některé věci, jen se pak třeba stresuješ a přivoláš si to sama. Prý nemá správná kartářka říkat to negativní, ale ta má řekla,že když je to budoucnost tak mi to řct musí,jinak to prý není žádná předpověď. Ale zas na druhou stranu jsem četla, že svůj osud můžeš ovlivnit stejně z 50% a odvézt na jinou cestu. Tak záleží na tobě a na samotném člověku. No peněz mě to moc nestálo jen 50,–Kč a bombošku, hezký večer věrka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
já byla nedávno ve Zlíně u jasnovidky a nestačila jsem se divit. Byla jsem úplně paf, jak všechno věděla a nakopla mě správným směrem. Bylo to moc zajímavé a poučné, příští rok jdu zase. Řekla mi třeba, že vidí nezhojenou jizvu na děloze (jsem rok po císaři) a že moje nová antiko mi bude dělat trochu problémy (měla jsem týden tělísko a později jsem začala špinit) prostě toho nelituji, pomohlo mi to.
Soňa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, no já podle kartářky mám mít kluka a holčičku.Podívej se sama, co mám ![]()
Nevyšlo mi téměř nic,co mi předpovídala.Už bych více nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dřív jsem chodila s klukem a jeho babička - byla už hodně stará - uměla číst z karet. Vše, co mi tenkrát řekla, se mi dodnes plní.
Předloni jsem byla u kartářky, a to, co mi řekla, se nic nestalo. Řekla, že už se nevdám (proto jsem se v únoru vdala), že budu mít jen jedno dítě (před měsícem se mi narodil druhý syn)… tak nevím.
Zkus se poptat po známých, třeba nějakou dobrou kartářku znají, ale já bych k „neznámé“ nešla, protože to vyhazuješ peníze za něco, co Ti předpoví každá druhá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mně kdysi vykládala karty známá.bylo to v době,kdy jsem nemohla otěhotnět a od dr.jsem věděla,že se to podařit nemusí.
Zatím se to co řekla splnilo.I s dobou početí,porodem a pod.Jo a vyčetla i potrat o kterém nevěděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neberte to zle, ale … prorokovali proroci ze bude tma v noci a po noci jasny den.
podle me vam kartarka naznaci, a vy v tom slysite to co chcete a jeste zaplatite. a 50 kc to vetsinou nespravi.
a propos moji zname taky rekla, ze mela potrat, a ona ze ne, a kartarka rika ze o tom ani nemusela vedet. coz je fakt. potrat je tak casta vec, ze to kartarky moc rady predvidaji.
proste myslim, ze jen tak pro zabavu .. proc ne. ale nebrat moc vazne.
""http://b1.lilypie.com/wA5Sp2/.png:http://b1.lilypie.com/wA5Sp2/.png
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky ![]()
Já jsem v životě byla už u dvou kartářek a musím říct že jsem byla opravdu spokojená ![]()
Ta hodně známá byla i drahá,tak jsme zkusily s kamarádkama i druhou,která dělá i numerologii.Řekneš jí jen datum narození.Když jsem pak říkala doma příteli co mi řekla,tak se objednal taky ![]()
Předpovědi všech kamarádek vyšly ( tedy u jedné se sekla o měsíc v datu otěhotnění
).
Mě do konce roku řekl že otěhotním s chlapečkem,tak jsem zvědavá ![]()
Přeji šťastnou ruku při výběru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla u tehdy hodně známé kartářky. Bylo mi 17let. Řekla, že se vdám ve 20-ti a narodí se mi syn ve 20-ti a holka o dva roky později. Ve 20-ti jsem se vdala a ve 22-ti se mi narodila první dcera, potom už se nic nesplnilo. Mám druhou dceru. Co já vím, tak svoji budoucnost můžete změnit. Třeba jiným rozhodnutím. Karty jen předvídají cestu, která lze změnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak, já se musím na rovinu přiznat, že jsem se ke kartářce vydala ze srandy, abych se jí vysmála že předpovídá jen obecné věci, přesně jak píše Meluzina: prorokovali proroci ze bude tma v noci a po noci jasny den. Celé to měla být recese, kdy si kamarádky vyprávěli, co se jim už vyplnilo. Já je pořád přesvědčovala, že jsou to bláboly, až mě dokopaly k tomu, abych fakt šla.
No holky, už si z toho srandu nedělám. Ta mě tak rozebrala, že jsem normálně brečela. Vlastně jsem si nechala říkat takové obecnější věci (úrazy, bydlení, vztah, mimino), těch osobních jsem se bála, takže kdy umřu fakt nevím. Dobře popsala celou rodinu, a že to máme fakt složité. Tenkrát jsme chtěli kupovat dům, s tím mě úplně dostala. Řekla, kde je, co je tam za závady, že je třeba ještě hodně investovat a že je tam jiná cena. S tou cenou jsem tomu nerozumněla. Ostatní by se dalo říct, že se dá vymyslet. No, my jsme pak zjistili, že si majitel přihodil 200000 tisíc.
Protože na to pořád nemyslím a je to už několik let, tak jsem to nějak nesledovala, ale teď jsem se nad tím zamyslela a musím říct, že vyšlo hodně věcí. Bylo by to na dlouhé psaní.
No prostě tím chci říct, že už se tomu prostě nevysmívám. Už jsem u ní víckrát nebyla, teď je v okolí mého bydliště nějaká nová vyhlášená kartářka. Chvilku jsem přemýšlela, že zajdu (ta to dokonce myslím dělá zadarmo, jen co kdo dá), ale nechci. Možná časem.
Věra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mě tohle téma moc zajíma. Není tu nějaká maminka z Brna, která by mi poradila dobrou kartářku, věštkyni nebo něco podobného ?? ![]()
Díky!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinko, videla jsi tu reklamu na barvu na vlasy? Tak takhle to asi funguje. Jakej si zivot udelas, takovej ho mas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
Veero - tak přesně to samé se stalo mé kamarádce. Nevěřila, šla a teď se jí to plní. Všechno do puntíku.
Já na něco takového nevěřím, myslím si, že budoucnost se dá ovlivnit - aspoň částečně. Ale i přesto se tam chystám. Až na to budu teda mít. Ta kartářka si totiž bere 600,–- za jedno sezení, který trvá asi hodinu. Prý musím mít dopředu přichystané otázky… Jenže nesmí odpovídat negativně, tzn. na úmrtí, nemoci… Co když se ale zeptám, jestli se budeme mít dobře, tak mi přeci odpoví ano. I když by to nebyla pravda? Nevím, proto tam zatím nejsem rozhodnutá jít, i když mě to zajímá..
Káťa
- Citovat
- Upravit