Zkušenosti - léčivé kameny

125
29.8.06 22:42

Zkušenosti - léčivé kameny

Holky, chci se zeptat, jestli někdo rozumíte léčivým kamenům. Jestli skutečně mají ty léčivé a zázračné účinky, jak se píše, popřípadně víte, které na co pomáhají a pro jaké lidi se hodí. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
413
30.8.06 10:21

Ahoj lendulko,

najdi si na internetu průvodce světem magie, tam je máš krásně popsané i s obrázky, hodně štěstí. Věř, že kameny mají takovou sílu, kterou ty jim přisoudíš :wink: a může to být úplně obyčejný kamínek od řeky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.10.11 15:07

Je,alespon někdo :dance: :dance:
Když jsem šla z masaže,koupim si kámen na špatnou energii.Je tu někdo,kdo kamenům věří?Koukala jsem ne netu,ale chci názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 17:10

Ahojky

Já má ráda velmi polodrahokamy…mám jich pár na výměnu na krk na kůži…když někdo chce nebo si koupí tak poradím nebo řeknu k čemu je dobrý…jsou některé,které se nabíjí slunečním svitem a nebo pouze měsíčním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
8.10.11 18:45

supér, já jsem taky milovnice léčivých kamenů :dance: když mi to nešlo otěhotnět, nosila jsem v podprsence 14 dní růženín a pomohlo to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.10.11 20:58

Tak mi poradte na špatné energie odbourat,bolesti hlavy,zad,něco pro ryby a najlepe vše v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 21:17
jani09 píše:
Tak mi poradte na špatné energie odbourat,bolesti hlavy,zad,něco pro ryby a najlepe vše v jednom.

Ryby 19.2. - 20.3. : korál, tyrkys, jadeit, adulár, perla, opál, fialový fluorit, akvamarín, modrý safír, ametyst,kunzit, labradorit, turmalín (indigolit nebo verdelit), jaspis, měsíční kámen, lapis lazuli (lazurit)

Výborný kámen na tento neduh je Ametyst. Tmavě fialový pomocník, který nasaje vaši bolest jako houba. Pokud trpíte na migrény a bolesti hlavy, je důležité kámen přikládat na třetí oko a to teplý nebo lehce nahřátý. Třetí oko se nachází uprostřed čela, nad kořenem nosu. Udělejte si čas, pohodlně si lehněte, nahřátý kámen položte doprostřed čela a zavřete oči. Možná vás bude napadat - co budu večer vařit, dítě potřebuje nové boty, pes musí na očkování apod., ale zkuste se plně soustředit na svou bolest. Představte si tekoucí vodu, která vaši bolest odnáší. Myšlenky, které vám budou létat hlavou, odežeňte jednoduchým trikem. Jakmile přiletí, luskněte do vzduchu prsty a nahlas proneste – Odmítám. Takto si vyčistíte hlavu a kámen má prostor vás léčit. Ametyst můžete použít i na jiné druhy bolesti a to přikládáním na místa, které bolí. Kosti by měly být vždy léčeny teplým kamenem. Tkáně a svaly naopak kamenem studeným. Já mám tyto pomocníky za studena vždy po ruce v lednici. Na bodnutí hmyzem je tento kámen velice vhodný a studený opravdu uleví štípancům. Podobně působí na bolest i křišťál, obsidián a aventurín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.10.11 22:33
Sylvajs píše:
jani09 píše:

Ryby 19.2. - 20.3. : korál, tyrkys, jadeit, adulár, perla, opál, fialový fluorit, akvamarín, modrý safír, ametyst,kunzit, labradorit, turmalín (indigolit nebo verdelit), jaspis, měsíční kámen, lapis lazuli (lazurit)

Výborný kámen na tento neduh je Ametyst. Tmavě fialový pomocník, který nasaje vaši bolest jako houba. Pokud trpíte na migrény a bolesti hlavy, je důležité kámen přikládat na třetí oko a to teplý nebo lehce nahřátý. Třetí oko se nachází uprostřed čela, nad kořenem nosu. Udělejte si čas, pohodlně si lehněte, nahřátý kámen položte doprostřed čela a zavřete oči. Možná vás bude napadat - co budu večer vařit, dítě potřebuje nové boty, pes musí na očkování apod., ale zkuste se plně soustředit na svou bolest. Představte si tekoucí vodu, která vaši bolest odnáší. Myšlenky, které vám budou létat hlavou, odežeňte jednoduchým trikem. Jakmile přiletí, luskněte do vzduchu prsty a nahlas proneste – Odmítám. Takto si vyčistíte hlavu a kámen má prostor vás léčit. Ametyst můžete použít i na jiné druhy bolesti a to přikládáním na místa, které bolí. Kosti by měly být vždy léčeny teplým kamenem. Tkáně a svaly naopak kamenem studeným. Já mám tyto pomocníky za studena vždy po ruce v lednici. Na bodnutí hmyzem je tento kámen velice vhodný a studený opravdu uleví štípancům. Podobně působí na bolest i křišťál, obsidián a aventurín

Křištál mi doporučila,nebo záhnědu,tu jsem držela v ruce a něco jsem asi cítila.V knížce má,že to je taky pro ryby a je to druh křištálu,takže vybíram z těchto tří?AMET,KŘIŠT,ZAH. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 22:42

Záhněda je pro kozoroha-používat záhnědu jako cenného a účinného pomocníka proti skleslosti a depresím

Ať čtu jak čtu tak pořád pro tebe mě přijde nejvhodnější ametyst..

Ale kámen si taky můžeš vybrat intuicí…takže záleží na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.10.11 22:47

Kámen si nás najde

Důležitou roli při léčení určitých zdravotních problémů hraje nejen druh kamene, ale i jeho barva a tvar. Kámen, který se nám na první pohled zalíbí, který nás osloví, který si nás doslova sám najde, je vždy ten pravý. Potom už záleží jen na nás, jaký vztah si k němu vytvoříme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
8.10.11 23:05
Sylvajs píše:
Záhněda je pro kozoroha-používat záhnědu jako cenného a účinného pomocníka proti skleslosti a depresím

Ať čtu jak čtu tak pořád pro tebe mě přijde nejvhodnější ametyst..

Ale kámen si taky můžeš vybrat intuicí…takže záleží na tobě

tO ŘÍKALA,ŽE SI MĚ PŘITAHNE,ALE BUDU NAPŘED KOUKAT PO AMETISTU+ INTUICE PUJDE SE MNOU A SNAD PORADÍ. :lol: Ne,kouknu a uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
17.10.11 08:27

Ahoj, napadlo mě,že mych koupila ke křtinám holčičce v panně polodrahokam. Vybrala jsem také ametyst. Ale včera jsem brouzdala po internetu a nějak se mi nepodařilo najít obchod např se soškami tohoto kamene nebo prostě pěkný přívěšek..nemáte nějaký typ? Popř. změna kamene k této příležitosti? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
24.10.11 23:32

I o tomhle
http://www.caduceus.cz/…delske-deti/
jsme si povídali na masaži,kromě doporučení lečivého kamene.Kdo ví oco jde?Já moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.11 19:59

andělské děti, aspoň jak to chápu já, na Zemi přicházejí, aby změnili naše hodnoty, naše myšlení, aby nás obrátili opět k Bohu :andel: a aby vedly změny, které se mají na Zemi udát :-)
jinak bych chtěla poprosit o radu při výběru léčivého kamene :think: jsem ve znamení štíra a chtěla bych něco, co mi pomůže lépe se spojit s Bohem a anděly a naslouchat jim (intuici) a taky co mě ochrání před negativním myšlením a energiemi.
taky by mě zajímalo, podle čeho si mám vybrat správného prodejce a na co se při koupi soustředit.

• Citovat
  • Upravit
2769
6.11.11 20:05
Anonymní píše:
andělské děti, aspoň jak to chápu já, na Zemi přicházejí, aby změnili naše hodnoty, naše myšlení, aby nás obrátili opět k Bohu :andel: a aby vedly změny, které se mají na Zemi udát :-)
jinak bych chtěla poprosit o radu při výběru léčivého kamene :think: jsem ve znamení štíra a chtěla bych něco, co mi pomůže lépe se spojit s Bohem a anděly a naslouchat jim (intuici) a taky co mě ochrání před negativním myšlením a energiemi.
taky by mě zajímalo, podle čeho si mám vybrat správného prodejce a na co se při koupi soustředit.
Štír - hematit, červený jaspis, heliotrop, granát, malachit, achát, obsidián, černý opál, ametyst, červený a černý turmalín, rubín
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat