Zkušenosti - léčivé kameny
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@baluuu8 píše:
A poradíte něco pro znamení Panny k zvýšení plodnosti?
na znamení bych se nedívala, dobrý je ružením a párové kameny moqie marblens, omlouvám se, ale jestli je to napsané špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina Už jsem na tu stránku koukala.
A musim je nejak nabijet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baluuu8 jo,jinak nefungujou jak mají, když si koupí nový kámen, tak se musí odstranit energie lidí co na něj sahali, pokud je to jen kámen a není ve stříbře, krátce podržet pod tekoucí vodou, ružový, modrý a fialový kameny se nabíjejí při uplnku, ostatní na slunci, nejlepší je koupit si pár kousku křištálu a položit kámen přes noc na křištál, on ho krásně vyčistí a nabije a dokonce posílí učinky, čistím takhle šperky, náramky, křištály se nabíjejí jak na slunci, tak při uplnku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina Super, zkusím to. Děkuju moc.
Snažíme se už dlouho o miminko, tak třeba tohle pomůže. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baluuu8 někde jsem četla, že nějaká paní říkala že nemohla otěhotnět, tak nosila v podprsence ružením a za měsíc byla těhotná, kamenu podporující plodnost je spousta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina To jsem tady taky myslím četla.
Zkusím, snad mi to v práci nevypadne při poradě třeba.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baluuu8 dají se levně koupit náramky, přívěsky, hlavně aby to bylo na kuži, nosím na kožence, když mám přívěsek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina Tak jsem si objednala růženín a achát mechový - ten je tak krásnej, že jsem neodolala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baluuu8 mechový achát mám taky a taky jsem ho měla u porodu, jinak je dobrý pro rostliny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina Četla jsem to taky tak, je to fakt nádherný kámen.
Už se těším na balíček. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@baluuu8 čím víc seti kámen líbí, tím ho máš raději a víc ti bude pomáhat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@střepina Tak růženec už celý den nosím a mechouška držím v ruce jak to jen jde.
Dneska jsem zas koukala na tu stránku a myslím, že zas brzo něco objednám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit