Výklad karet - zkušenosti

14
24.5.06 09:06

Vyklad karet

Byla jsem nedavno u kartarky ze zvedavosti, rekla mi do budoucna docela neprijemne veci. Jake mate vy zkusenosti s kartarkami? Splnilo se vam, co bylo predpovezeno nebo ne ? Je to trosku hloupe tema, ja na to moc neverim, ale preci jen to, co mi rekla, ve mne docela hloda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
181
24.5.06 09:36

Já se tam chystám! Nebo spíš bych tam chtěla jít, ale pořád nějak nevim, jak a podle čeho vybrat tu správnou...........No ale myslim, že jestli ti řekla, skoro samé nepříjemné věci, tak to asi nebyla ta správná. Ber to s nadhledem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.5.06 09:51

No, ja byla taky asi 2× u kartarky a nic moc, spis bych asi doporucovala tam nechodit, i kdyz zvedavost je velka 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
24.5.06 10:44

Ahojky :wink:

tak já u kartáře byla a vše se vyplnilo do puntíku :lol: (mně i kamošce, se kterou jsem tam byla … ač se nám to zdálo oběma zcela nepravděpodobné…)

Obecně vzato by ale kartáři neměli sdělovat nějaké negativní věci… to se mi nějak nezdá :roll: Možná sis to tak spíš přebrala Ty sama, ne???

Ono totiž - jen tak mimochodem - to, co se třeba teď zdá být jako negativní záležitost, se může nakonec vyklubat v záležitost ryze pozitivní… :twisted: Ale to se samozřejmě zjistí až posléze :wink:

Takže - pokud Ti řekla nějaké škaredé věci, tak jí nevěř, protože tak se solidní kartářky nechovají… a pokud se Ti to spíš jen tak jeví (že to bude negativní), tak to nech plavat a možná budeš nakonec příjemně překvapena :wink:

Peťula + Pavlík (za 7dní) 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
24.5.06 10:52

Byla jsem u kartářky paní Salašové :) K ní chodili i slavní lidé jako třeba Karel Gott atd… Řekla mi hodně věcí a hodně se mi zplnilo…můžu to říct protože je to už 3 roky :) Takže na karty věřím a nějaké tajemno v nich je! :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
24.5.06 11:03

Známé před 3rokama řekla kartářka, že jí zemře manžel a že bude mít další vztah.Její manžel opravdu ve 41 letech náhle zemřel na infakrkt a i když to bylo rychle, za 3 měsíce se na horách seznámila s chlapíkem, se kterým teď je a je děsně šťastná.
Mně se něco vyplnilo, něco ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
24.5.06 11:14

Já mám nároz opačný - ke kartářce bych NIKDY nešla.
Dovedu si představit situaci, kdy mi řekne, že budu mít za rok problémy s manželem, které vyústí v rozchod. Celý ten rok bych ho pozorovala, kdejaká maličkost by mě prudila a nakonec by to stejně tím rozchodem skončilo - protože přece to bylo prorokováno, celý rok mě stejně štval tak co bych se s ním otravovala…

Myslím, že každý člověk má rozhodovat o svém osudu neovlivněn někým dalším :? Můžete si stokrát říkat, že té věštbě nevěříte, že se zařídíte podle svého, ale stejně - červíček hlodá a člověk začne posuzovat věci jinak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.5.06 12:22

Ja si take myslim, ze si snad clovek preci jen ten osud muze zaridit sam, asi nejake tendence tam jsou…ale preci to nemuze stat na kartach…vzdyt to by se predvidaly valky, nestesti atd…ja doufam, ze clovek sam muze jeste hodne ovlivnit. Nevim, jestli treba muze vyjit, kdyz kartarka rekne, ze clovek za cca 2 roky treba potka jinou lasku nez tu, co ma ted, ze treba bude mit tolik a tolik deti…proste to zni desne…kdyby tohle se dalo predpovidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
24.5.06 12:25

Pro Noggie - já bych také ke kartářce nešla, ale možná je to proto, že nemám důvod - nic neřeším, nic se nechci dozvědět, nedoufám v žádnou změnu. Možná, že když je člověk v úzkých, tak zkouší i tuto cestu. Ale někdo to má jako hobby :D .
Momentálně máme určitý problém v rodině a tak se moje mamka, která na žádné takové věci nevěří, objednala ke kartářce D. Kludské. Návštěva u ní byla hrozně zajímavá /zprostředkovaně/ i pro mě, kartářka odhalila spoustu faktů, které nemohla nijak vydedukovat nebo vytušit z toho, co jí mamka řekla. Je to zvláštní. Vykládala z karet, ještě chtěla znát datum narození osob, o které se jednalo.
Jinak souhlasím s tím, že takové hodně špatné /tragické/ skutečnosti správně kartářka sdělovat nemá. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
24.5.06 12:43

Ahoj,
já jsem byla jednou u kartářky a nesplnilo se mi nic.Ani ty 2 kluky mi nepředpověděla.Ale asi nebyla nijak zvlášť „dobrá“.
Mamka byla u kartáře,a ten přepověděl hodně věcí,které se splnili.
Rozhodně se tím nenechej vyvést z míry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.5.06 13:36

Ahojky,tak já u kartářky jednou byla a splnilo se mi vše a to se jednalo o konkrétní věci,dokonce odhadla i členy mé rodiny přesně,fakt jsem byla překvapená,ale víckrát už tam nepůjdu,jsem ráda, že mi neřekla nic nepříjemného.Splinilo se to do cca půl roku všechno.Podle toho co jsem slyšela,tak se dobrá kartářka pozná podle toho, že nechce peníze,teda nemá nějakou danou částku,je to jen na dobrovolnosti,buď ji nezaplatíš,nebo dáš kolik uznáš sama za vhodné a taky by ti neměla říct smrt,jen pokud si to sama přeješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.5.06 13:45

Ještě jsem chtěla napsat, že jsem tam šla čistě ze zvědavosti s tím, že pokud mi řekne něco nepříjemného,tak to budu brát s rezervou,rozhodně na to nebudu myslet 24 hodin denně,takže když mi řekla příjemné věci,tak jsem se těšila,ale kdyby mi řekla nepříjemné,brala bych to prostě „hloupá kartářka“ a zapomněla bych na to..opravdu bych to brala s rezervou, a jestli tě to hodně nahlodává,zkus jinou kartářku,jestli jsou holky tak dobré jak tvrdí :wink: ,tak by měly říkat vesměs to stejné…jejky ale potvrdit se mi to od dvou na sobě nezávislých kartářek,tak už mě to asi nahlodá,radím raději na to zapomenout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
24.5.06 15:12

Ty kartarky jsou zajimavy, ale take myslim, ze uz k zadne nikdy nepujdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzus
23.3.11 22:38

Ahoj.Rada by som ziskala kontakt na tu kartarku o ktorej pises.Nikdy som na tieto veci neverila,no posledne 2 roky mam velmi spatne :cry: a vazne uvazujem o tom,ze by som za niekym takym zasla,no nerada by som sla k niekomu,kto to nerobi spravne,kedze sa v tomto smere nevyznam.Dakujem!

• Citovat
  • Upravit
540
23.3.11 22:54

Ahojky,
sama osobně jsem si nechala vyložit karty několikrát a pokaždé to spíše nevyšlo… ale možná to je tím, že mi karty také nejsou cizí a hlavně zastávám názor, že budoucnost není absolutně daná, ale že je vždy v rukou dotyčného…správná věštba Tě má pouze navést a záleží jenom na Tobě jakou cestu si vybereš a zda ten osud či výklad naplníš.
Zastávám určitou etiku a sama bych si nikdy při výkladu karet netroufla říct, že se něco 100% stane a už vůbec bych si nedovolila říct, že někdo zamře… to je pouze v rukou toho NEJVYŠŠÍHO…kartářka či věštec na to smí pouze upozornit jako možné riziko či ohrožení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat