Výklad karet - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Kartářka
Ahojky,
mohl by mi někdo poradit dobrou a osvědčenou kartářku, věštkyni nebo jasnovidku z okolí Veselí nad Moravou? Napište mi, prosím kontakt a případně čím se zaobírá a cenník. Děkuju všem za příspěvky a přeju hezký den… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, u kartáře jsme byli cca 10 let-a začal minulostí /vše, do podrobností, byla pravda/,poté začal co a jak v přítomnosti a pak budoucnost. Splnilo se úplně vše. Poslední věc se nám splnila lonského roku. Říkal věci i opravdu hooodně do budoucna. Super.!!! Pak Čapek-Pardubice. Vřele doporučuji. I ted uvažuji o jeho další návštěvě. Je to fakt jednička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka
Ahojky,
já jsem spokojená se svojí kartářkou, která mi vykládá už asi 3 roky. Vyplní se všechno, i když jsem někdy trochu skeptická. Vykládá přes email, je to kartářka Eva a říká si spiko. Rozhodně doporučuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vykládám už dost dlouho, nepříjemné věci říkám také, ale tak, aby nevyděsily a šlo jejich následky zmírnit ![]()
jelikož nevykládám známým, je to jednodušší a objektivnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mrkni na kartářka-vestkyne. cz vyklada přes mail a super:) Musim tedy jen a jen doporucit. Uz se tesim, az nam vyjde to tehu a další holcicicka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jizvíková Ahoj, a jak dlouho už vykládáš? A pokud bych měla zájem o výklad, jaký máš ceník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eilleen169 píše:
@jizvíková Ahoj, a jak dlouho už vykládáš? A pokud bych měla zájem o výklad, jaký máš ceník
Tak to máme stejnou otázku, také bych si nechala pár věcí vyložit. ![]()
Na toho mého P. Čapka se nemůžu dovolat a asi nejsem jediná, tak se rozhlížím jinde.
Tak za kolik, jak velké výklady děláš. a jak dlouho? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Noggie píše:
Já mám nároz opačný - ke kartářce bych NIKDY nešla.
Dovedu si představit situaci, kdy mi řekne, že budu mít za rok problémy s manželem, které vyústí v rozchod. Celý ten rok bych ho pozorovala, kdejaká maličkost by mě prudila a nakonec by to stejně tím rozchodem skončilo - protože přece to bylo prorokováno, celý rok mě stejně štval tak co bych se s ním otravovala…Myslím, že každý člověk má rozhodovat o svém osudu neovlivněn někým dalšímMůžete si stokrát říkat, že té věštbě nevěříte, že se zařídíte podle svého, ale stejně - červíček hlodá a člověk začne posuzovat věci jinak…
Přesně tak. Některé věci si může člověk přivolat už jenom tím, že tomu naplno uvěří. Proč bych měl platit zato, že mi někdo řekne to, co už dávno vím, anebo se několik let trápit předem, protože se mi možná přihodí dle předpovědi něco špatného?! Život si musíme odžít se všímvšudy a nikdo ho nemůže odžít za nás, ani přebrat za náš život zodpovědnost. Mimo jiné je jakékoliv věštění, okultismus a magie v Bibli zakázané. Lidé si začínají se špatným duchovním světem a může se jim to vymstít.
- Citovat
- Upravit
Většina příspěvků vypadá jako reklama
Nechci se nikoho dotkonout, ale jak tady, tak i v jiných podobných diskusích mi většina „příspěvků“ silně připadá jako šikovná reklama… ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, hlavně ta kartářka by neměla říkat velmi závažné a smutné věci (např. o smrti, nemocech atd.), které se stanou, to není profesionální, navíc to člověka moc nepovzbudí. Ano je dobré když upozorní na slabá místa a zdraví u člověka, na co si dát pozor. Byla jsem také u kartářky a chiromantičky Zuzany Novákové na Praze 4 nedávno (podruhé ve svém životě) a myslím, že je velmi profesionální i její vstřícný přístup je příjemný. Téměř vše sedělo co řekla. Mám s ní ty nejlepší zkušenosti. Ale samozřejmě je třeba to brát s nadhledem a prý by tam člověk neměl chodit příliš často např. jednou na 3 až pět let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Musilek ahoj, ja delam napojeni- channeling. Napojuji se na dusi cloveka, muzu rict, ze uspesnost to ma velkou. Da se tak zjistit jak se clovek citi, zdravotni a psychicka stranka cloveka, jeho zamer, budoucnost. Jestli ma u sebe nejakeho prisedlika nebo kvazibytost vytcorenou z negativni energie..jal jsou na tom cakry. Mohu tak i lecit energii, obcas se zapoji andele coz je super..
jestli ma nekdo zajem, tak me muze kontaktovat na ****
edit adminem - soukromý kontakt - napište si sz
- Citovat
- Upravit
@Nrinka7 píše:
@Musilek ahoj, ja delam napojeni- channeling. Napojuji se na dusi cloveka, muzu rict, ze uspesnost to ma velkou. Da se tak zjistit jak se clovek citi, zdravotni a psychicka stranka cloveka, jeho zamer, budoucnost. Jestli ma u sebe nejakeho prisedlika nebo kvazibytost vytcorenou z negativni energie..jal jsou na tom cakry. Mohu tak i lecit energii, obcas se zapoji andele coz je super..
jestli ma nekdo zajem, tak me muze kontaktovat na veronikabenesova@email.cz
tyjo to je super- na chlapy eskort - nebo co jiného vyjadřuje ta fotka a na ženské nesmyslné šarlatánské ezokecy. Tomu se říká renesanční osobnost!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nrinka7 Chtěla jsem ti napsat do mailu, ale blbne mi schránka. Můžu SZ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj lidicky, ze sve zkusenosti musim rict, ze jsem stale spokojena se svou kartarkou Isabel – Isabelinytaroty, jeji stranky. Vyklada tarotove karty na internetu a ma zajimavou aplikaci, ze si kazdy muze vytahnout sve vlastni karty na svoje otazky. Je to pro me prijemna relaxace a vzdy mi to od ni vyslo! Mam ji rada a nedam na ni dopustit. Vrele Isabel doporucuji!