Výklad karet - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
18.3.23 04:00

Ahoj, kartarka môže povedať aj negatívne veci a aj by mala - akurát by mala k tomu dodať aj rady od kariet ako sa tomu vyhnúť alebo ako to zmierniť - niekedy je totiž nutné aby človek zmenil uhol pohľadu a niekedy je nutná transformácia osobnosti a to ide skrz bolesť väčšinou. Ale napríklad tarotové karty ponúkajú vždy aj rady Čo robiť v konkrétnej situacii aby dopadla čo najlepšie a to isté vlastne všetky kartové sady. Výklad kariet je hlavne analýza a sebapoznanie, práca s energiami, intuíciou a hlavne karty pracujú s pravdepodobnosťami.
Aj ja vykladam karty, už od 5 euro, výklad posielam na email vo forme audionahravky. Mám aj recenzie. Ak by mal niekto záujem kľudne napíšte SZ, alebo prípadne keď sa chcete o tom dozvedieť viac. :hug: Výklad kariet je niečo iné ako Jasnovidectvo alebo Veštecká guľa. Jasnovidka vidí, Veštkyňa veští (z gule, dlane alebo z niečoho iného),
Kartarka vykladá karty = číta karty. Ja výklady spájam aj s astrológiou a numerologiou - lebo sa tak najlepšie napojim na človeka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.8.24 14:28

Mám též velice dobré zkušenosti s jednou paní. Kdyžtak písni do zpráv! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.8.24 08:08

Taky vykládám, za výklad nechci nic. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.8.24 14:37
@ArumLily0 píše: Více

Dobrý den, byl by možný vyklad po telefonu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
18.8.24 16:53
@ArumLily0 píše: Více

Přeji Vám hezký den, mohla bych poprosit také o výklad? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.26 22:16

Astragal Martina

S touto osobou se znam už léta.. Vystudovala psychologii takže kromě „carovani“ umí člověku pomocí.. je zároveň i zivotni koucka..její karty me často vycházely.. napište Martina Astragal a najdete stránku o ní i s kontaktem určitě..
Určitě stojí za to..určitě ji napsat:)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.2.26 21:51

@Veronique1990 Chtěla bych jí napsat, ale nemá právě uvedený ceník, ale jen zmínku o podpoře darem. Jak to u ní funguje? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.2.26 23:17

Holky také dělám výklad. Můžete mi klidně psát sz :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie