Jantarové korále
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jantarové korále
ahoj holky,manža nedávno potkal kámošku,která mu říkala,že v Rakousku jsou teď velkým hitem nějaký jantarový korále,jsou určený pro děti,kterým lezou zoubky a prodávají se v lékárnách.slyšely jste o tom něco,popř. jaké máte s nimi zkušenosti?díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, ja to videla prodavat v Rakousku v DMku drogerii, koukla jsem na to, ale nevedela, co si o tom myslet, tak to tam zase nechala, ale taky by mi to celkem zajimalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že jantarový náhrdelník má dobíjet životní energii, chránit proti nemocem. Osobně jsem to zkoušela a nezdálo se mi, že by to fungovalo
.
O jantarových korálech pro děti jsem vážně neslyšela a zaráží mně, že se prodávají v lékárnách!!!
Moc by mně zajímalo, jestli to nějakému dítěti při prořezávání zoubků pomohlo, jsem k tomu dost skeptická.
Eva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda,
kamarádky klučíci (téměř 3r a 9 měsíců) jantarové korálky používají. Oba měli první zoubky už ve třech měsících a vždy bez problémů. Ale těžko říct jestli je to náhoda nebo jestli za to můžou korálky. Nosí je nepřetržitě, i přes noc. Vůbec jim nevadí, krček nemají otlačený.
Katka
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
jantar obecně vytahuje horkost - já ho používám když mám teplotu … takže možná bude podobně působit i na ty zoubky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jany
Taky Příbram
![]()
No, jestli přímo tady v Příbrami to fakt nevím, ale zkusila bych čajovnu Na zemi v Pražský tam maj docela pěkný kamínky.
Nějaký kamínky mají i v té indické prodejně kousek pod čajovnou, na rohu.
A před 14 dny tu byla burza kamenů a tam bylo mraky všeho na co si vzpomeneš … (ja si odnesla kráááásný lapis lazuli) - ale ta už je pryč.
Jinak - aspoň co já znám - nejde si představovat jantarové korále jako „kuličky“ jsou to takový spíš nevzhledný kousky jantaru na provázku. Kdyby to byly kuličky, a vypadaly nějak extra pěkně, docela bych pochybovala o jejich pravosti … tak pozor na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evewolf, dik za rady, zkusim to podle tvych rad, dam vedet, jak jsem dopadla.
Jany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.Ahoj holky
No nedávno jsme byli u tety v Rakousku a malej Floriánek (synek přítelovi sestřenky) je mu rok a půl a korále měl na krku. Nejdřív jsem myslela že pro parádu ale tetka řikala, že to má zkĺidnující účinky. A když to řikala teta tak to má asi pravdu
no že je to na zuby a vůbec na zklidnění dítka. Tak když je uvidim tak je taky asi koupim. Ale až bude Barča starší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jantarové korále prodává http://popolini.prodejce.cz/doplnky.html
Kamarádka je taky měla pro dceru a vřele nám je doporučuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Monika11
Díky za adresu. Právě jsem si jedny objednala. ahojky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
manzel mi je zakazal
. Ze prej bude myt otlaceny krk, neco si s nima udela a dalsi vymysly, Proste je to podle nej sarlatanstvi a to on neuznava, takze i kdyz ji je koupim, tak ji je vezme - na just. Co byste delaly?
Jany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
já bych mu je v noci potají připla a ráno bych se ho zeptala jak se vyspal? ![]()
Andrýsek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
tak ty jantarové korálky se dají u nás mají popolini
Koukni na www.plinky.cz
a tam najdeš třeba nějakého regionálního prodejce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky
takuž je mam doma. je to něco jakoby umělá hmota. barča je měla na krku hned a byla to paradnice. měla je i pres noc a pohoda. pak jsem ji je sundala protože nám ještě zoubky nerostou. tak ahojky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit