Jantarové korále
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,
s jantarovými korály nemám žádné zkušenosti, ale asi bych se toho bála. Necht mimču korále při spaní, to je dobrý tak na to, aby se dítě uškrtilo. Navíc jsme měli od malička v pusince všechno, na co jsme přišli - takže korále by měl v pusince určitě každou chvíli, což není zrovna vhodné.
Přiznám se, že když malého zoubky hodně trápily, tak jsem mu dala do pusinky lžičku Panadol baby a byl klid. Ty korále by mě asi děsily. Ale je to jen můj názor, tak mě neukamenujte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tterko
Nejdu tě ukamenovat. Taky jsem se toho bála ale je to v poho. Vždyť to přeci musí bejt nějak pojištěný ne? Nejsou zas tak krátky na uškrcení ale ani zas tak dlouhý aby je mohlo mimi cucat. Bára o nich ani nevěděla. Tak čusík busík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Re: jantarové korále
http://www.gify.nou.cz/…bory/h52.jpg
ahojky. Tak Barča má dva zuby a korále jsem dávala a nevim nevim jestli pomahali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem je po dlouhém váhání objednala, je to sice jen chvilka, ale přijde mi Tomík fakt klidnější.. Na noc je zatím neměl, přeci jen si nejsem jistá, ale na spaní přes den už jo a OK, ani nebyl otlačený…
Kamarádka z cvičení je má ze Švýcarska, ale ty měly uzávěr na magnet, takže kdyby to táhlo, rozeply by se… Díky tomu je její dcerka zahodila neznámo kde - tak je nemají a prý je to znát, roste jí druhý špičát a je ukňouraná, do té doby OK. Tak doufám, že Tomíkovi pomůžou ;o)
P.S.: Není to šarlatánství, ale přírodní léčení, když můžou kameny dobít energii, tak proč ne pomoci v bolesti??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já je Barče dám a zkusim vydržet třeba čtyři dny. nebo pět
. Já jí je totiž nechala jen jeden den
pa pak písnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojki,
tak uz je taky mame doma, Pomlenka mne nahlodala, takze kdyz se me kamaradka z Rakouska ptala, co privezt, tak jsem ji poprosila o koralky z DM. Momentalne ji zadne zuby nerostou, tak je necham v pytlicku a na:,–(im az pri problemu?
nebo je ma nosit preventivne? Vytahuji horkost? Takze by ji mohly pomahat i ve vedrech?
s tim nosenim na noc si taky nejsem moc jista? ale asi jo, mozna se zkusim parkrat vyspat se svyma jantarovyma koralema z Ukrajiny, mam k nim i nausnice, tak to budu zdrava jako rybicka
.
dik a zatim pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sarach, tak Tomíno s niam už spí i v noci, naprosto bez problémů, ani se neudusil, ani ho to nebudí. Sundaváme je jen na koupání.
Nechávám mu je pořád, protože mají i vytahovat horkost a pomáhat od jakékoliv bolesti, tak je asi bude mít nonstop… Teda pokud se nerozhodne, že je nechce ;o)
Tak pak dej vědět, jak ses rozhodla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak ty noci se teda uz taky nebojim, jen nevim, asi je budeme davat jen pri potizich a pak zase shovavat do pytlicku
.
dik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jantarové korále
Ahoj,
moje první dcera měla jantarové korále od 6 týdnů, aby si na ně zvykla. Protože si na ně zvykne a nebude je tahat. Zoubky první dva měla ve 3m, další dva ve 4 m a všechny zuby měla do roka. Ta je měla extrémně brzy, ale je pravda, že jsme vůbec nevěděli, že jí rostou. Nevím zda za to vděčíme právě jantaru, ale i kdyby ne, tak nevadí. Jantar je dobrý i na všeobecnou pohodu a funkci organismu, na štítnou žlázu atd. Měla je až do 5 let, nikdy jsme je nesundavali. Teď jsme je dali mladší dceři a doufám,že opět se zoubky nebude žádný problémek. Mohu vřele doporučit. Stačí překonat nepodložené názory, že by se na tom dítě uškrtilo. Moje první dcera je velmi živé dítě a nikdy se jí nic nestalo, korále nejsou moc velké, proto jsou vhodné pro děti.
- Citovat
- Upravit
jantarové korále
Ahoj, tak ten muj muz je take skeptik, ale jantarove koralky na dcerku mu vuubec nevadili - mala to mela temer od 3 mesicu - zadne otlacky nemela, nevadili ji, akurat ted, ve dvou letech je „objevila“ a zacala z nich okousavat ty koralky
tak jsem ji to samozrejme sundala, ale do tech dvou let to tam mela absolutne bez problemu. Jestli ji to pomohlo, to nevim, ale starsi kluk rval temer porad - zoubky nezoubky, a ona byla uplne v pohode - to take nevim, jestli je proste jina, mela stesti na ty zoubky, nebo ji trochu ty koralky pomohli. Kazdopadne kdyz nepomuzou, tak ani neuskodi
navic vypadala, jako paradnice
Jo a jeste neco podle me dost duleziteho - ty koralky maji suk po kazdem kaminku, takze kdyby naahodou roztrhali, tak nespade vsechno..osobne s tim mam jen dobre skusenosti
doufam, ze jsem trochu pomohla (sorry za spatnou cestinu, nejsem rodila ceska
)
- Citovat
- Upravit
Právě jsem objednala jantarové korálky a chci se zeptat, zuby nam jeste nerostou, mam je nasadit preventivne a aby si na ne zvykl?
Malymu je uz 7,5 mesice, tak uz je docela zvedavej, stalo se vam, ze treba ditko nejaky ten koralek spolklo a jak jste to resili - ptam se preventivne..
Jen doufam, ze i tak prvni zoubky neproplace, protoze pritel byl proti koupi, ale ja chci radeji vyzkouset neco prirodniho, nez do nej cpat chemicke drijaky..
Poznali jste zmenu pred a po noseni?
Omlouvam se, ze pisu bez diakritiky, jsem na mobilnim telefonu a nechce se mi to precvakavat.
Moc diky za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wercina.w ty na to věříš?
to má fakt fungovat? jsem si do teď myslela, že je to babská rada
nevěřím ani za nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verim i na caj s medem, citronem a zazvorem, jako nejlepsimu leku na chripku.. ![]()
Nevim, vyzkousim, uvidim.. priroda dokaze spoustu a nestoji to majlant, tak to alespon vyzkousim.
Mimochodem to zminovala i nase detska lekarka, uvidime..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit