Jantarové korále
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, jak pomáhají jantarové korálky? Funguje to? Malou už zase 14 dní urputně trápí zuby. Do toho je nachlazená, kašle, nejí, nepije, nespí. Čtyři dny jsme bojovali s horečkou. Včera například probrečela večer od šesti do půlnoci, pak zabrala a budila se po hodině. Od šesti vzhůru, Teď mi usnula v náručí, ani položit ji nemohu, jinak je hned vzhůru. Chce jen mléko ode mě, ale já mám teď trochu blok, protože mi rozkousla bradavku na jednom prse už před několika dny a ne se mi to zahojit, kojení z něj bolí jako ďas. Už nevím, co zkusit, dokonce jsem sáhla i po calgelu, ale nepomáhá. Co ty korálky, pomohli vám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli fungují doopravdy, to nevím, ale dcera je nosí už několik let a nemocná bývá minimálně. Kupovala jsem je právě původně pro syna, když mu rostly zoubky, ale nechtěl je na krku, tak je „zdědila“ ona. Jsou navíc krásné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde koupit? Je mezi nimi rozdíl? Dívala jsem se na různé eshopy a cena mě docela zarazila, někde 310 a někde 549 a to jsou stejné. Nechápu, jak může jedna věc mít takové rozdílné ceny. Nebo ty drahé jsou lepší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…&
my máme tyto, už podruhé. Jaký je mezi nimi rozdíl kromě délky netuším. Neřekla bych, že drahé jsou lepší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iffka děkuji na ty jsem také koukala. Na barvě asi nezáleží, že? Spíš, co se mi líbí, nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, co jsem tak kdysi studovala, tak každý odstín jantaru má účinek na něco jiného, možná kdybys pohledala na nějakých stránkách ohledně léčivých účinků kamenů, dočetla by ses více.. já to ale taky brala podle vzhledu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Korálky ze stránky „nošení dětí“ nosí syn a jsem s nimi moc spokojená, jsou krásně hladké a příjemné na omak. Starší dceři jsem je kupovala před lety jinde a jsou takové neopracované a mají ostré hrany, navíc už se jich pár v průběhu času uvolnilo.
Jestli korálky fungují netuším, každopádně obě děti při růstu zoubků nijak víc neplakaly a často jsem ani nevěděla, že jim další zub vyrostl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…pokud hledáte třeba levnější variantu. Malý je na krku nechce, nosil je asi 3 dny. Jsou opravdu jako nové.
korálky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, dělám chůvu od svých 15 let a všechny děti co jsem odchovala(7) bez rozdílu pohlaví, měly praví jantarový náhrdelník, začala jsem ho dětem kupovat, když jsem se vrátila z Anglie, kde je velmi oblíbený. Ani jedno z dětí mi neplakalo, když mu rostli zoubky. Takže můžu s klidem říct, že je to ta nejlepší volba, pro všechny maminky co si neví rady. Mám to vyzkoušené a vím že to pomáhá. Doporučuji ho všem svým kamarádkám a všechny si ho velice oblíbily a některé z nich už mají i druhé dítě. Samozřejmě že spousta lékařů bude proti, začnou strašit že jantar hoří a chtějí aby maminky utrácely za různé chemické přípravky, které jsou drahé a k ničemu a vždy dojdou ve chvíli kdy jsou nejvíc potřeba! Ale mě se zatím vždy vyplatilo investovat do náhrdelníku, než poslouchat lékaře že je to jen šarlatánství a cpát do dětí chemikálie.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, chtela jsem se zeptat, chci synovi koralky na noc sundavat, myslite, ze staci nosit pres den, jestli to pri sundani neztrati ucinek? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KomisařMullin maly to ma teprve druhy den, takze nemohu soudit. Nekdo rika, ze jo a druhy zase ne. Tezko rict, asi to prokazatelne nikdo nedokaze posoudit. Ale neuskodi, tak proc nezkusit, ze
par stovek clovek vyhodil uz vicekrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alena89 Jelikoz to nema zadne prokazane ucinky, muzes mu to davat kdy chces a jak chces, odpoved na tvoji otazku logicky neexistuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit