Jantarové korále

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
16.5.14 22:07

Každopádně pak dej info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.14 22:08

:-D jinak nejsem moc eko bio matka, ale z rustu prvnich zubu mam silenej strach, tak vyhledavam vse, co nam alespon zdanlive pomuze ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.5.14 22:10
@wercina.w píše: :-D jinak nejsem moc eko bio matka, ale z rustu prvnich zubu mam silenej strach, tak vyhledavam vse, co nam alespon zdanlive pomuze ;-).

fakt dej pak info, beze srandy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.14 22:12

Dam :-) doufám, že pozitivní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
16.5.14 23:21

@wercina.w dcera nosí jantarové korálky už asi 8 měsíců, normálně s nima i spí a všechno. Má je na sobě 24 hodin. Vůbec si jich nevšímá, mezi každým korálkem je uzel, kdyby to náhodou dítě nějakým stylem roztrhlo, aby se nevysypali všechny (je to teda u našich korálků, nevím jak u jiných). Dceři vyrostlo 7 zubů, u některých měla horečky, u některých průjem, ale vše snášela naprosto super, jako kdyby se nic nedělo. Neplakala. Teď ještě špičák a pak stoličky, ale i kdyby tak za ty peníze bylo v klidu 7 zubů. Podstatný je podle mě věřit, že to funguje. A i kdyby ne, všichni si hned na ní všimnou korálků a jak je to hezká holčička s korálkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
16.5.14 23:27

@lucky.girl dekuji, za příspěvek. Ja mam teda chlapecka, tak doufam, ze pro konzervativni okoli nebudou koalky na jeho krku nejak poburujici.
Objednavala jsem take koralkyy urcene primo pro deti a maji, krom uzliku, i bezpecnostni uzaver, tak doufam, ze nas nejaka nehoda nepotka.
Nebala jste ji s nimi dat spat? Preci jen je to kolem krku, tak zvazuji nandavat jen pres den, ale to mam pocit se pak mine ucinkem..
Nejspíš uvidim, az dorazi podle delky.
Sundavate je na koupani?
A presne jak pisete, 328 korun neni tak zavratna castka. V zivote jsem utratila vic za vetsi pitominy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.5.14 00:08

Kupovala jsem jantarové korálky po zkušenostech s růstem horních trojek… kdy malá měla 2 dny 40tky horečky a vyústilo to voláním záchranky kvůli febrilním křečem.

Děsila jsem se posledních stoliček… teď se ji prořezává poslední pětka a musím říct, že na to, že se ji prožezal další zub příjdu většinou náhodu při čištění zubů nebo že vidím, že si strká věci, které může kousat do pusy. Před tím jsem o tom, že ji zuby rostou věděli až moc dobře… byla nevrlá, uplakaná a chtěla se pořád nosit… většinou měla dásně oteklé a teď je u těch pětek oteklé neměla.

Mám teď další malé dítě a mám v plánu mu koupit korálky ještě před růstem prvních zoubků.

Korálky jsou hezká ozdoba - hodně lidí je Julii chválí a jak já říkám: Je to dorý placbo efekt pro matku /mě/, že si říkám, že uškodit nemůžou a když by nepomáhaly, tak jsou hezké.

Pro Tomáška mám v plánu koupit tyto:

a dcerka má tyto: Nosí je pořád - sundáváme jí je pouze na koupání. Začala je nosit ve 20 měsících a chvilku trvalo než si zvyklá = nelíbilo se jí, že je má na krku… teď už je ale nosit chce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
17.5.14 06:50

My kopovali koralky po cca 4rech zubech v teplotach a prorvanych nocich. Jako posledni nadeji. Muz skeptik po prvni noci, kdy decko spalo od 20 do 7 koukal jak puk. Od te doby ma malej korale na krku. Vylezly vsecky 4rky, ktery sem nasla rano jinak onich nevim nic. Dorostly dvojky stejne tak. Chybi nam 3jky a 5tky tak su zvedava.
Ja dala za korale 250 a byl to nej kup. Nesundavame ani na sprchovani.
Babicky trosku brblaly, ze je jak holka a semtam si ho diky koralum, delsim blond vlasum a jemnych rysu s holkou spletou, ale co me si zase pletli do 2let s klukem :mrgreen:

Je vnich frajer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
17.5.14 07:27

@wercina.w na koupani, spani nesundavam. Bala jsem se asi prvni dva dny, jestli se neuskrti, ale i manzel rikal, je to jako retizek a o retizku taky clovek nevi. Myslim, ze pokud clovek veri, tak to funguje a okoli, okoli doma nebude s nervoznim ditetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
17.5.14 07:41

Najstarsia na bolest zubov strasne trpela. Tak sme kupili koralky a odvtedy sme o zuboch nevedeli. To iste u syna a aj teraz u najmladsej. Zacala byt protivna a stale strasne slintala. Dali sme jantarky a je zase slniecko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
17.5.14 20:55

Moc Vam vsem dekuju za reakce, jsem moc rada, ze jsou pozitivni.
V Pondeli nam koralky prijdou, tak mu je hned nasadim :-).
Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.1.15 20:49

Chci se zeptat, koukala jsem na nabídku korálků, je nějaký rozdíl v těch barvách? Asi ne, že? Předpokládám, že je to všechno přírodní jantar, jen různě zbarvený :nevim: Že tam teď mají nějakou novinku - barva „lemon“, tak mě to trochu překvapilo, nový odstín jantaru asi není :mrgreen: Jenom se chci ujistit, abych nekoupila něco špatně. To všechny ty druhy jantaru mají stejné účinky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
31.1.15 20:56

@Mrňátko jantar má stejné účinky, jen jsou ty kamínky jinak zbarvené, předpokládám, že jsi koukala na nosenideti.cz, tam je i vysvětlení k barvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.1.15 21:02

@lucky.girl Ano, přesně tam jsem koukala :) Akorát tam u těch barev píšou o jejich výskytu, jak jsou vzácné, ale právě jsem nevěděla, jestli působí všechny stejně. Dík za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
31.1.15 21:46

@Mrňátko působí stejně, my máme odjinud, neopracované a půsoí naprosto skvěle. Dcera má už 21 měsíců a o zubecvh prakticky nevíme až na občasnou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat